Arama sonuçlarınız

1. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

bahsettiğimiz o değil 23 nisan 00:00-23:59 arası . Bu 24 saat diliminde 8 er saatlik vardiya da 3 kişi çalışırsa her bİrine kaç yevmiye verecen
  2. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

adil çalışma esasına göre öyle olması gerekir diyorsunuz. peki 1 er saat vardiya yapılmasına engel kanuni bir durum var mı ? 1 er saat en 24 kişiye yazılmasına engel bir durum yoksa 48 tane yevmiye mi ödenmeli?
  3. Menderes Özer

Mutemet Arşivi 2 Nisan'da Işe Başlayan Taşeron İşçi İlave Tediye (İkramiye) Nasıl Hesaplanır?

ikramiye ödenen sürekli işçilerin toplu sözleşmelerinde ikramiye ile ilgili madde vardı. Csgb toplu sözleşmesinde böyle bir madde yok. odenmeyecegi kanatindeyim.
  4. Menderes Özer

ulusal bayram için izin verilmez. ben 24 saat e 48 saat olacağı dusuncesindeyim
  5. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Hafta ve Genel Tatil Günlerinde ve Tatil Günlerinin dışında yapılan fazla mesailer

23 00:00 - 23:59 arası 2 yevmiye ödenir. 8-12-4 saat şeklinde çalışılmış . Her birine çalışma saatinin iki katı kadar saat üzeerinden hesaplama yaparsın
  6. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

1-30 yaparsak sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  7. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

Nöbet listesi de değişecek. Ek Bordro da yapmak lazım nöbet sayısı artan . Ek bordro bildirgesi nasıl olacak
  8. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

8 Saatini resmi tatil olarak öderim ben
  9. Menderes Özer

24 Saatlik çalışma karşılığı ödenen ücret. İş kanununa göre 24 saat çalışma yasak doğru.
  10. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli çkys tanımlamalar

ikramiye dışında hepsini tanımladık
  11. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli 4D Fazla mesai hesaplama çkys de nasil girilir

Katsayı 1.6 olur. yüzde 60 zamlı diyor fazla mesai için. günlük yevmiye + yüzde 60
  12. Menderes Özer

ben de aynı ifade den tam tersi sonuç çıkarıyorum bir güne 3 yevmiye yani 24 saate
  13. Menderes Özer

orda ki her bir gün ibaresi için neden 24 saat kullanilmasin
  14. Menderes Özer

8 16 ve 24 bu sürelere aynı miktarda ödeme nasıl yapılır.
  15. Menderes Özer

Bizde aynı şeyi söylüyoruz ama burda sanki kaç saat çalışırsa çalışsın + 2 yevmiye alacak gibi bir izlenim var
  16. Menderes Özer

Ben olsam işçilerin yerinde 1 er saat nöbet tutarım 24 kişi 2 şer yevmiye alsın :))))
  17. Menderes Özer

Hayır. siz çalıştığı 16 saat için 32 saat ödeme yaparsınız.
  18. Menderes Özer

23 Nisan derken O günkü mesai yi kast ediyorum. yani 23 Nisan 00:00 dan 23:59 a kadar. 16 saat çalışmış ise 23 nisanda 32 saat öderim
  19. Menderes Özer

Yazdığımızı iyi okudunuz mu ?
  20. Menderes Özer

Tamam da biz 23 Nisan da çalışana 8 yevmiye mi vereceğiz dedik. maaşi dışında iki yevmiye ekstra vereceğiz dedik. ama 24 saat çalışana
  21. Menderes Özer

Yasal dayanağı kendiniz demişsiniz zaten tis de ilgili madde
  22. Menderes Özer

buradaki çalışma için izin veremezsin fazla mesai değil bu. Toplu sözleşme de her bir gün için 3 yevmiye verilir diyor. Bir yevmiye zaten maaşı ile ödeniyor. kalan 2 yevmiye de 24 saatlik çalışma karşılığı öderim. 8 er saat 3 kişi çalışırsa bu iki yevmiyeyi 3 kişiye bölerim tek kişi çalışırsa...
  23. Menderes Özer

Kaç saat çalışırsa çalışsın 2 yevmiye vereceksiniz yani.
  24. Menderes Özer

Fazla mesai odemesi olmadığı için de mesaiyi tamamlayıp tamamlamadığina bakmamak lazım bence
  25. Menderes Özer

Ben 23 Nisan da 24 saat çalışana 48 saat yevmiye veririm. 8 saat çalışana 16 saat . o şekilde hesaplama yaparım
  26. Menderes Özer

Mutemet Arşivi Mutemetlere Eğitim Talebi

hepimiz birlik olursak sonuç alırız
  27. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli Bazı konular tam anlam kazanmadan konu kapanıyor.

1- toplam 3 yevmiye bir yevmiye zAten maaş ile ödeniyor o gün nöbet tutan 2 yevmiye alır. 2-ihale de ki sözleşme ücreti ne işe onunla geçiyor ve csgb toplu sözleşmesi ne göre ödeme alıyor. 3-2 çocuğu ayırıp. 3. ye sgk kesmek lazım diye düşünüyorum
  28. Menderes Özer

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS GELİR TANIMLAMA VE BORDRO KESİNLEŞTİRME

günlük yevmiye si 70 tl diyelim 70 tl nin yüzde 10 u 7 tl. Tanımlara 7 tl yazınca hesaplama yaparken 7.5 a bölüp saat ile çarpar
Geri
Üst Alt