Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende ikiye böldüm de 30 bir aya 28 bir aya vereceğim. sonuç olarak heyet raporu olmuyor özel hastaneden alınacağı için ve sgk iş görmezliği olduğundan kesintiyi yapıyorum . anlaştık kesiyorum. . 2 gün muafiyeti varmı uzun süreli raporlarda ?
4 b den bir arkadaşımız doğumu takiben 2 aylık ayaktan rapor almış ( özel hastaneden ) ve iş görmezlik raporu gelmiştir. bu rapor heyet raporu kısmına girer mi veyahut iş görmezlik kesintisi yapılır mı. hangi kanunda belirtilmiştir. şimdiden teşekkür ederim
2017 12 de ve 2018 1 e raporu baş hekim onaylamış yazı işleri bildirimi yapmamış . bundan dolayı iki ceza gelmiş . bunu ödememek için bir yol varmidur yada ödensede kişiye nasıl rücu etmeden öderiz
sgk ipc ve normal idari para cezasını kişiye rücu etmeden nasıl öderiz özelikle yazı işlerinden kaynaklanan iki adet cezam var 2017 12 ay ve 2018 1 ay toplam 1300 tl bunları kişiye rücu etmeden nasıl hangi kalemden ödeyebilirim
elimize mahkemem kararı geldi 1997 yılında bizde çalışan bir personelin fiilisini hazırlayıp yasal faiziyle ödeyin diye. 2008 ve öncesi fiili hizmeti sağlık müdürlüğü yapıyormuş . o yüzden elimizde belge yok . il sağlık müdürlüğüde siz hazırlayacaksınız diyor. bu konu hakkında görüşlerinizi...
askerden gelip atanan bir personelin girişini yapacağım kbs den sicil no ları gelmiyor. çkys yede baktım oradanda gözükmüyor. nasıl bir yol izlemem gereklidir.
selamun aleyküm hayırlı cumalar mutemet ailesi. ihraçtan dönüşte döner sermaye ek pirim yatıracakken sadece bir ayda hata kodu K 100 verdi. diğer ayları kabul etti. ayrıca ds ek pirim (bir veya birden fazla dönem )yatırırken ( 5 ay ) 1/3 leri yatırırken veriler otomatik geliyor kontrole gönder...
arkadaşlar konu dışı olacak yanlız başımız öğrencilerle dertte . enson çıkan kanundan sonra öğrenciler geçmişe özellikle 2015-2016 döneminden staj davaları geliyor. bunlar için emsal karar varmidur hastaneyi zarara uğratmayacak veya sizler neler yapıyorsunuz bu konu hakkında
Arkadaşlar Akgün kullanan varmidur. ihraçtan dönüş bir personele geçmişe yönelik 3/1 maaş vereceğim . 3/2 hesaplaması var yanlız 3/1 i hesaplayamıyorum
sağolun eksik olmayın çok işime yarıyor forum. yanlız yeni memur oldum buradaki maaş mutemet emekli olacak . bazı konuları anlayamıyorum direk telefonla yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim
arkadaşlar 2 ay aradan sonda maaş mutemetliğine başlıyorum yarın . sağlık bakanlığı fiili hizmet kbs den nasıl yapılır nasıl düzenlenir. kime ne kadar fhz uygulanır. yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. benimle bağlantıya geçerseniz sevinirim