Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

Teşekkür ederim Zahid Bey sayenizde hallettim. Konu çözüme kavuşmuştur.
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

Ömür Bey, acaba fark tutarları aşağıdaki hangi bölüme girmem gerekiyor? Ne kadar gireceğimi de bilmiyorum. Bu arada lise mezunuyken önlisans bitirmiş personel.
  3. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

İyi günler, Bir personel üst öğrenimi bitirdiği için 14.02.2020 tarihinden itibaren üst öğrenim tazminati ödenmesi için yazı geldi ama ben unutarak 1 ay geç tazminat ödemeye başladım. Şuan personele 1 aylık geçmişe dönük üst öğrenim farkı ödemesi yapmam gerekiyor. Araştırdım ama bununla ilgili...
  4. Çözümlendi | Kilitli 14 Nisan'da işe başlayan 4/b'li Personelibn SSK Matrahı

Evet SSK matrahını prim tutarı olarak girmişim. Tavsiye ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar ve ramazanlar dilerim. Konu çözüme kavuştu.
  5. Çözümlendi | Kilitli 14 Nisan'da işe başlayan 4/b'li Personelibn SSK Matrahı

İyi akşamlar kolay gelsin, Bu ay maaşları yapıp gönderdikten sonra gelen 14 nisan tarihinde yeni 4bli bir personel başlayış yaptı. Maaşlar yattıktan sonra bu personele nisan ile birlikte mart ayından 1 günlük maaş yaptık. Şimdi bu personelin bildirge tutarına 32,47 tl gün kısmına 1 yazıyorum...
  6. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

Ellerinize sağlık Tuğrul Bey konu çözüme kavuştu yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

Çok teşekkür ederim Tuğrul Bey çok açıklayıcı oldu. Son birşey daha sorayım kusura bakmayın. İşçi istifa dilekçesini yazdı, şuan 4 hafta ihbar süresi bekliyor ama dilekçesinde haklarının ödenmesine dair bir şey yazmamış. Haklarını istediğine dair ek bir dilekçe mi yazması gerekiyor?
  8. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

Evet başlangıç 5 Mayıs 2019 Tuğrul Bey, 2020 yılında da sadece 13 günlük tediye aldılar.
  9. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

İyi günler kolay gelsin, Kurumumuzda geçen sene işkur alımı ile 4dli sürekli işçi olarak girip çalışan bir personel kpss ile memur olarak atandı. 5 Mayıs tarihinde tam 1 sene çalışmış oluyor ve yıllık izni hakediyor. 7 Mayıstaysa istifasını alıp ayrılıyor. Şimdi bu personel için: 1- Hakettiği...
  10. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Teşekkürler Tuğrul Bey söylediğiniz şekilde yaptım. Konu kapatılabilir çözüldü sayenizde.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Yani işe giriş bildirgesi sekmesinden yeniden giriş yapmam gerekiyor. Anladım teşekkür ederim.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Merhaba, 4b li personellerden birisi uzun dönem askerlik sonucu dönüş yaptı. Personel askere giderken ben olmadığım için çıkış bildirgesini başka bir arkadaş yapmıştı. Şuan askerden dönen bu personeli SGKda nasıl başlatabilirim. Önceki ayrılış bildirgesini mi iptal etmem gerekiyor yoksa yeniden...
  13. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Konu çözüme kavuştu yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
  14. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu. Acaba 1 yıllık fiili hizmet çalışmasını nasıl bulabilirim ben 9 aydır Mutemetlik yapıyorum o yüzden hiç bilgim yok kusura bakmayın.
  15. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Evet her ay 5510ları yapıyorum. 1582266812 Yalnız Mehmet bey KBS'de emsan bölümündne 5434 fiili hizmete tıklayıp indiriyorum ama emsan boş çıkıyor.
  16. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Mehmet Bey, bildiğim kadarıyla 5434'lü personellerin fiili hizmet bildirgeleri yılda bir defa yapılıyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum ilk defa yapacağım.
  17. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Tuğrul Bey açılan konudaki verilen linklerin hepsi de ölmüş maalesef. Bazı sorunlarla karşılaştık diye hata veriyor linkler.
  18. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Merhaba, Ben ilk defa 5434 fiili hizmetini yapacağım o yüzden hiçbir bilgim yok maalesef. Nasıl yapılacağı hakkında bilgi verebilir misiniz?
  19. Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim Hüseyin Bey sağolun.
  20. Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Yalnız Hüseyin Bey bu personel Eylül 2018'de işe başlamış. O zaman 2018/09 ile 2019/11 arası vermem gerekiyor değil mi? Bu arada çocuk yaşının geçmişe dönük hesaplamaya ne etkisi var acaba?
  21. Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Çocuğun doğum tarihi 14.09.2014 Hüseyin Bey.
  22. Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Personel bildirim vermesine rağmen çocuk yardımı Eylül 2018'den Aralık 2019'a kadar hiç verilmemiş. O zaman personele 16 aylık çocuk yardımı ödenmesi gerekiyor anladığım kadarıyla.
  23. Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Merhaba, Şunu anlamak için soruyorum. - Eğer personel aile bildirimi vermemiş ise verdiği tarihten itibaren mi geriye dönük 3 ay çocuk yardımı verilebilir? - Yoksa personel aile bildirimi vermiş ama mutemet 1 yıl boyunca bu personele çocuk yardımı vermemişse bu durumda personele en fazla...
  24. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

Çok teşekkür ederim Mehmet Bey yardımlarınız için sağolun. :bravo:
  25. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

Fiili hizmetten yararlanmayan personellerden biri acilde nöbet usulü çalıştığı için nöbet ücreti alıyor. Nöbet ücreti de 30 nolu belgeyi seçtiğimde görünüyor ve bu tutar 13 nolu belgede çıkmıyor. Sadece PEK ücreti var. Nöbet ücretleri normalde 13 nolu bildirge ile bildiriliyor mu? Acaba onu 13...
  26. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

Merhaba Mehmet Bey, Bizim 4Bli personellerimiz arasında fiili hizmete tabi olmayan 4 tıbbi sekreterde var ama program onlar içinde fiili hizmet hesapladığı için prim tutarları düşük çıkıyor. Bunu nasıl düzeltebiliriz acaba;?
  27. Çözümlendi | Kilitli 5510 Öncesi Kişi Borcu SGK Primleri

Tabi eğer zahmet olmazsa Mehmet Bey de bakabilirse çok iyi olur.
  28. Çözümlendi | Kilitli 5510 Öncesi Kişi Borcu SGK Primleri

Teşekkürler Yasin Bey, ersonel askerlik nedeniyle 17 Ocak tarihinde ücretsiz izne ayrıldı. Aşağıdaki forumda bulduğum kişi borcu cetvelini kullanarak borcu çıkardım.
  29. Çözümlendi | Kilitli 5510 Öncesi Kişi Borcu SGK Primleri

Merhaba kolay gelsin, İlk defa 5510 öncesi bir personele kişi borcu çıkarıyorum. Acaba 5510 öncesi personelin sgk primleri personelin kendisinden mi tahsil ediliyor yoksa sgkdan mı istememiz gerekiyor? Bu arada personel 12 yıllık personel ve bilgi aldığım mutemet bir arkadaş -eğer 12 yıllık...
  30. Çözümlendi | Kilitli 5434 Kişi Borcu Hesabı

Personelin ayrılış nedeni askerlik, ayrılış tarihi de 17 Ocak Rıdvan Bey 1579515566 Merhaba ilk yüklediğim tabloda girdiğim bilgilerin olmadığını farkettim afedersiniz, şuan yeniden girdim bordrodaki bilgileri.
  31. Çözümlendi | Kilitli 5434 Kişi Borcu Hesabı

Merhaba kolay gelsin, İlk defa 5510 öncesi bir personele kişi borcu çıkarıyorum. Siteden aşağıdaki tabloyu indirerek doldurdum ama doğru mu değil mi anlayamadım. Bir de sgk kesintilerinin personelden tahsil edildiğini bazı yerlerde okudum. İndirdiğim tabloda da zaten tahsil edilecek tutar...
  32. Çözümlendi | Kilitli 30 nolu Bildirgede Tutar Sorunu

Merhaba bir personel 23 Kasımda askerlik nedeniyle ücretsiz izne ayrılmıştı. Bu yüzden personele kasım da 8 günlük maaş yaptım. Şuan Fiili hizmetini bildiriken toplam fiili hizmet tutarı 250,96 tl çıkıyor ama e-bildirge tutarı az olduğu için kabul etmiyor bir türlü birdirgeyi onaylayamıyorum...
  33. Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  34. Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

7/1 kendisi yani personel bize başvuruda bulunması takdirde bizden kaynaklı bi problem teşkil etmemekte.
  35. Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

Personelin eksik günü bulunmuyor, bordrosu da aşağıda
  36. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu olduğu halde kesilmeyen Bes Kesintilerinin Ödenmesi

Teşekkür ederim Ali Bey inşallah bu aydan itibaren kesinti yapmaya başlıyorum.
  37. Çözümlendi | Kilitli Zorunlu olduğu halde kesilmeyen Bes Kesintilerinin Ödenmesi

Merhaba, İki ay önce yeni atanan personellerimiz oldu ben hiçbirinden de BES kesintisi yapmadım, zorunlu olduğunu bilmiyordum. Acaba şuan kesinti yapmam gerekiyor mu?
  38. Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

sağlık tesisi puan ortalaması 21401,3169 dönem ek ödeme katsayımız 1. teşekkürler
Geri
Üst Alt