Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

hastanemizde performans ücreti çıkmamaktadır. yalnız temmuz ayında bir defaya mahsus olmak üzere ek ödeme dağıtıldı. personel bu yazı ile müracaat edip kendisine eksik ücret ödendiğini belirtti. kendisi idari destek personeli sabit ücreti 246 tl o dönemde döner sermayeden aldığı ücret 326 tl...
  2. Çözümlendi | Kilitli 4B Bedelli ve Bedelsiz Askerlik Yapan Personelin Bildirgesi

Çok teşekkür ederim Gökhan Bey çok açıklayıcı oldu.
  3. Çözümlendi | Kilitli 4B Bedelli ve Bedelsiz Askerlik Yapan Personelin Bildirgesi

Merhaba. Hastanemizde iki 4bli personel askere gitti. Biri bedelli diğeri bedelsiz olarak yapacak. Bedelli ve bedelsiz olarak askere giden 4bli personeller için bildiğim kadarıyla askerlik nedeniyle ayrılış vb. yapılmıyor. Acaba bildirgeleri nasıl olacak? Bedelli askerlik yapan personel 23 Kasım...
  4. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Kişi Borcu Programında Veriler Doğrumu?

Tuğrul Bey Allah razı olsun. Zahmetleriniz için çook teşekkür ederim. Şimdi daha iyi anladım sağ olun.
  5. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Kişi Borcu Programında Veriler Doğrumu?

Tuğrul Bey teşekkür ederim yardımız için. Asgari geçim indirimini neden 65,52 den çıkardık, 65,52'nin tam olarak ne olduğunu anlayamadım?
  6. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Kişi Borcu Programında Veriler Doğrumu?

Merhaba teşekkür ederim yardımız için kontrol ettim ama dosyadaki ecxel tablosuna gerekli bilgileri girdiğimde bu defa ödenecek kişi borcu personelin maaşından daha fazla çıkıyor ayrıca BES kesintisini ekleyebileceğim bir alanda olmadığı için onuda giremedim excele.
  7. Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası Kişi Borcu Programında Veriler Doğrumu?

Merhaba, Bir personel 20.09.2019 tarihinde askerlik nedeniyle ücretsiz izne ayrıldı. Şimdi bu personele kişi borcu çıkarmam gerekiyor. Eklediğim excel tablosunda sadece beyaz olan alanları doldurarak kişi borcu oluşturdum ama personelin normalde net maaşı 2863,49 TL ama kişiden tahsil edilecek...
  8. Çözümlendi | Kilitli Sendika Temsilcisi İzin Hakkı

Teşekkürler Ali Bey, Peki bu dilekçeye nasıl bir cevap verebiliriz acaba?
  9. Çözümlendi | Kilitli Sendika Temsilcisi İzin Hakkı

"Kurumunuzda laboratuar teknisyeni olarak gören yapmaktayım. 21/11/2018 tarihinden itibaren Sağlık sen sendika temsilcisi olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Sendika temsilcilerinin hakkı olan haftalık 4 saat aylık 16 saat temsilci iznini belirttiğim tarihten itibaren hiç kullanmamış...
  10. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Hallettim, yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Şuan belirtmiş olduğunuz şekilde bildirge gününü de girerek güncelliyorum ama bu defa da bu hatayı alıyorum. Her personel için farklı bir ücret tutarı ile hata veriyor. "Ücret tutarı 938,08TL'den az olmamalıdır. Ücret TL tutarı, gün sayısına karşılık gelen SPEK alt sınırının altında; Ücret TL +...
  12. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Önceki yüklediğim dosyayı iptal ettim ama şuan yeniden xml yüklemeye çalıştığımda bu hatayı veriyor. "Gönderilen XML Dosya İçerisinden, Onaylı/Hatalı Belgeler Çıkarılmıştır."
  13. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Ben sistem kabul ettiği zaman onaylamıştım bildirgeyi şimdi iptal edebilir miyim acaba?
  14. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Giriş gününü seçtikten sonra ortadaki gün ve eksik gün kısmına bir şey atmadı bende her ikisine de sıfır yazdım ama bu defa örnek olarak söylüyorum "Eksik gün 11 olmalı" diye bir hata verdi ben de gün kısmını sıfır bırakıp eksik günleri yazarak girdim.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Rıdvan Bey belirtmiş olduğunuz şekilde yaptım. Yeni personellerin işe giriş tarihlerini, eksik günlerini ve primlerini girdim sistem kabul etti tutarda eşit oldu. Teşekkür ederim.
  16. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Henüz bildirmedim. O zaman Eylül ayı bildirgesi içerisinde bu personelleri katmadan direkt önceki personellerin bildirgesini yaparak veriyorum değil mi? Gelecek aya da bu personelleri yeni listeye ekleyerek artık onlarında bildirge ve fiili hizmetlerini yapacağım anladığım kadarıyla..
  17. Çözümlendi | Kilitli 4B Kıst Maaşın Bildirgesi

Merhaba, Bu maaş döneminde yeni atanan 4bli personellere yapılan kıst maaşın 13 ve 30 bildirgeleri ek olarak mı yapılması gerekiyor?
  18. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşme Ücreti

Ali Bey çok teşekkür ederim sağolun.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşme Ücreti

Merhaba, Yeni atanan 4bli iki personelimiz var biri lisans diğer ise lise mezunu hemşire. Bu iki hemşire için KBS üzerinden ne kadar sözleşme ücreti girilmesi gerekiyor acaba? Bununla ilgili herhangi bir tablo bulamadım.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4/B Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi

Mehmet Bey çook teşekkür ederim, sağ olun.
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi

İyi günler, Askere gidecek bir personelden 12 günlük maaş iadesi alınacak. Konu ile ilgili nasıl hesap yapıldığına dair bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok memnun olurum. Forumda sadece sözleşmeli öğretmenler için hazırlanmış bir program bulabildim.
  22. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük GSS bildirimi nasıl yapılır?

Merhaba, Ben bir ilçe hastanesine mutemetliğe yeni başladım bir önceki mutemetin dalgınlığından dolayı sanırım bir personelin Mayıs 2014 ile Ağustos 2015 dönemleri arasında yapılması gereken GSS bildirimi yapılmamış. Ben de nasıl yapılacağını bilmiyorum. Konu hakkında da etrafımda yardım...
Geri
Üst Alt