Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personellerin fiili hizmet zammı nasıl yapılır?

Kuruluşumuzda yeni göreve başlayan 4/b li personellerin fiili hizmet zammı nasıl hesaplanır, 13 ve 33 belge türünden nasıl yapılır? Sağlık hizmeti veren ve sağlık biriminde görev yapan fakat kadrosu Diğer Sağlık Personeli olan personellere Fiili Hizmet Zammı yapılır mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

sürekli görev yolluğu üzerine mi derken hocam yazıda geçici görevlendirme yazıyor. adana ilinde yapımı devam eden ceza infaz kurumlarının işlemlerini takip etmek üzere mevcut görevlerine ilaveten bakanlık oluru ile harcırahsız ve yolluksuz olarak adana açık ceza infaz kurumu emrinde geçici...
  3. Çözümlendi | Kilitli personelimiz hakkında gelen icra yazısı

hocam bu yargılama gideri miymiş öyle birşey dedi personel vergi borcu yazıyor bişi anlamadık personele sordum ne yaparsanız yapın diyor umursamıyor
  4. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

hocak 1. madde belirttiğiniz üzere kadrosunun bulunduğu kurum yani kozan m tipi ödeyecek dimi bunun peki resmi bir dayanağı var mıdır. rica etsem
  5. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

Hocam Merhaba Ben adana açık ceza infaz kurumunda personel biriminde mutemet olarak görev yapmaktayım. 22/10/2019 tarihinde Kozan M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan bir infaz ve koruma memuru inşaat mühendisliği bölüm bitirmesi nedeniyle adanada açılacak olan cezaevlerinin takibini ve...
  6. Çözümlendi | Kilitli personelimiz hakkında gelen icra yazısı

Hocam merhaba ben adana açık cezaevinde çalışıyorum. Dün personellerimizden biri hakkında kuruma komisyon tarafından bir haciz yazısı geldi ama bu evrak hakkında nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyoruz ne yapmamız gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Personeli aradım bu evrak'ın ne olduğunu...
  7. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst maaş hesaplama programı

erhan hocam çok teşekkür ederim hemen inceliyorum
  8. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst maaş hesaplama programı

merhaba elinde sözleşmeli personelin kıst maaş hesaplama programı olan var mı
  9. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personelin kıbrıs yurt dışı geçici görev yolluğu ödemesi

sözleşmeli ise kadro derecesi yok hangisini uygulayacağız
  10. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personelin kıbrıs yurt dışı geçici görev yolluğu ödemesi

Merhaba hocam kurumumuzda bulunan sözleşmeli teknisyen kıbrısa 3 günlüğüne orda açılacak olan cezaevi tefrişatı için gitti ancak bu personelin yolluğu neye göre yapılacak günlük yolluğu ne kadar olacak orda otelde kalmışlar. İşin kısası yazıda kurum işyurdu bütçesinden ödenmesi dendiğinden...
  11. Çözümlendi | Kilitli Yurt dışı görevlendirilmelerde maaşa etkisi

Hocam geçici görev yollugunu muhtemelen işyurdu bütçesi yapacak maaşında herhangi bir değişiklik olacak mı?
  12. Çözümlendi | Kilitli Yurt dışı görevlendirilmelerde maaşa etkisi

Hocam merhaba bizim kurum açık cezaevi ve burdan teknisyen ve müdürler kuzey kıbrısta açılacak olan cezaevinin tefrişatı için kıbrısa gidecekler 4 günlüğüne bu olayın maaşlarına veya katsayılarına herhangi bir etkisi olur mu yada yapmamız gereken birşey var mı?
  13. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı keseneği

çok teşekkür ederim hocam ellerinize sağlık sorun çözüldü.
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı keseneği

tamam mehmet hocam teşekkür ederim bir daha başka bilgisayardan deneyim
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı keseneği

yapıyorum abi o şekildede yapıyorum bir sıkıntı var ama bulamadım
  16. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı keseneği

mehmet hocam aktif görünüyor da gönder diyorum göndermiyor verileri kontrol et diyorum hiç bir tepki yok :)
  17. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı keseneği

Hocam merhaba 2017 yılının temmuz ayına ait 14 günlük maaş farkını hesapladım ancak keseneğini bildirmek istiyorum bir yerde acaba yanlışlık mı yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bütün verileri yazıyorum ne gönder butonu çıkıyor nede kesenek hesaplıyor bir sıkıntı var ama çözemedim
  18. Çözümlendi | Kilitli Kefalet kesintisi

Anladım hocam çok teşekkür ederim
  19. Çözümlendi | Kilitli Kefalet kesintisi

Hocam merhaba personel arkadaşın birinden bu zamana kadar taşınır kayıt kontrol yetkilisi olduğu için kefalet kesintisi yapılıyordu ancak şuan o görevinden ayrıldı bende kişinin kbs ana sayfasında kefalet kesilmiyor butonuna tıklıyorum ve kaydet seçeneğini tıkladığım zaman resimdeki gibi uyarı...
  20. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı ödemesi

ceza geleceğini zannetmiyorum çünkü keseneğini gönderirken ödeme tarihini bugün yapacağım. Zamanında mutemet personelin 14 günlüğünü yapmamış yapamam sistem kapandı felan diyerek personeli göndermiş
  21. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı ödemesi

çok teşekkür ederim personel 5510 sonrası zamanında mutemet yapmamış 14 günlük farkını hep prim eksik olur hemde fark almamış ceza gelir mi ki
  22. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı ödemesi

Hocam merhaba 2017 temmuz ayında personelin birine 14 günlük maaş farkı ödemesini o zamanın mutemet olan arkadaş unutmuş benim diyeceğim 2017 temmuz ayına ait 14 günlük maaş farkı ödemesi şimdi yapılır mı yapılırsa böyle bir program var mı sitede araştırdım ancak bulamadım şimdiden teşekkür...
  23. Mutemet Arşivi 2019 Yılı Kurban Bayramının Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle

hayırlı bayramlar rabbim kurbanınızı ve dualarınızı kabul eylesin
  24. Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel 14 günlük maaş farkı ödemesi

teşekkür ederim hocam saygılar peki keseneğini yaparken bu münferitin diğer personellerin keseneği gibi mi yapacağım kesenek/pirim ek mahiyette bir dönemi mi seçeceğim
  25. Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel 14 günlük maaş farkı ödemesi

infaz ve koruma memuru hocam
  26. Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel 14 günlük maaş farkı ödemesi

Sayın hocalarım 14 günlük maaş farkı ödemesi hesaplaması yaparken sistem 04/07/2019 tarihinde gelen personeli hesaplamamış geldiği kurumda yapmamış sistemden düşmüş şuan personel bende görünüyor bende devraldım personeli ancak soracağım kafama takılan şu soru bu personelin 14 günlük fark maaş...
  27. Çözümlendi | Kilitli Ek tazminatlardan Gelir ve Damga Vergisi Kesilirmi?

Hocam merhaba kurumumuzda görev yapmakta olan sağlık memuruna cezaevinin uzaklığına göre belirli bir kmyi geçince o sağlık memuruna %5 ek tazminat veriliyormuş peki bu ek tazminatı yani 65 tl civarında mysden ödeyecek olsak zamlar ve tazminatlardan mı ödeyeceğiz birde damga vergisi ve gelir...
  28. Çözümlendi | Kilitli Adalet bakanlığı kadrolu sağlık memuru derecesi 2/1 inden 1/3 üne yükseltilmesi

Hocam merhaba adalet bakanlığı kadrolu sağlık memuru derecesi 2/1 inden 1/3 üne yükseltildiği zaman kbs cetveller bölümünden 1 sayılı cetvele iş güçlüğü zammı, iş riski zammı , teminde güzlüm zammı olarak toplam kaç girmem gerekir
  29. Çözümlendi | Kilitli elektrik teknisyeni 5 yılı doldurduğu zaman 1. sayılı cetvellerdeki değerler

Hocam merhaba bizde bir tane elektrik teknisyeni bulunmakta ve lise mezunu olarak işe başlamış durumda kendisi diyor ki ben uyaptada göründüğü üzere askerliğimi de saydırdım şuan 5 yıllık hizmetim bulunmakta ve 5 ylını dolduranlarda kbs cetvellerde iş güçlüğü ve teminde güçlük zamlarında...
  30. Mutemet Arşivi 5434 Sayılı Kanuna Tabi Çalışan Memurlara E-Devletten Gelen Mesaj ???

aynen abi benim personellerime de gelmiş bu msj neyin nesidir anlamadım :)
  31. Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğünden BES iadesi (Emanet) ve Çözümü

merhaba hocam defterdarlıktan aradılar 153 tllik bir bes iadesi olduğunu emanette bekletildiğini söylediler bu 153 tllik tutarın kime ait olduğunu bulamadık defterdarlık ocak ayına ait diyor vakıf emeklilik dekont veya evrak gönder diyor muhasebe işlem fişi gönderiyorum bir türlü bu işi...
  32. Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

zahid abi teşekkür ederim allah razı olsun ilginiz için ....
  33. Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

mehmet hocam çok teşekkür ederim allah razı olsun....
  34. Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

cetvellerde bu çıkıyor hangilerini işaretlemeliyim
  35. Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

sayın mehmet hocam diğer uzman mutemet hocalarım şuanda bilgisayar işletmeni bir personelin terfisi geldi 3/3 den 2/1 ine yükseltilmiş cetvellerden I,II,III,IV sayılı cetvellerde bana yardımcı olabilir misiniz önceki listeme bakıyorum bilgisayar işletmeni ünvanı bulunmuyor. teşekkür ederim iyi...
Geri
Üst Alt