Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi Maaş Ödemesi Hazine Sürecindeyken Sgk Bildirgeleri Verilebilir Mi

Arkadaşlar merhaba işçi TİS fark ödemesi yaptım şu an hazine sürecinde bildirgelerini verip bugün mys de ilişkilendirilir miyim sorun olur mu
  2. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

Hazırlanırsa baya faydalı olacağını düşünüyorum ben gibi yeni mutemetler açısından 👍 şimdiden teşekkürler
  3. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Sürekli̇ İşçi̇ Yeni̇ Sözleşme Öz-Sağlık İş (2021-2022) Ve Fark Bordrosu Iş Ve Işlemleri

🙂 Tuğrul bey bahsettiğim bu değil açıkcası. Şöyle anlatayım sıfırdan bir personel maaş bordrosu manuel nasıl hazırlanır bu işçi de olabilir memur da şuan işçi ivedi olduğu için sordum. Farka ait değil açıkcası. Genel anlamda bordo. Bu süreçte bilgilerimi teyit etmek amaçlı istemiştim açıkcası...
  4. Ümmü ERDOĞAN

Hiç üşenmeden hepsini okudum Tuğrul bey 🙂 benim aradığım mesela Sigortaya esas meblağ nasıl hesaplanır, ortalama matrah nasıl hesaplanır, damga vergisi nasıl hesaplanır gibi . Bunların hesaplanma şeklini gösteren not tarzı bişey e ihtiyacım var. Hazır Excel olarak değil 1634337899 Örneğin...
  5. Ümmü ERDOĞAN

Tamamdır çok teşekkürler👍 1634337040 İşçi maaşını hesaplayabilmek için formül dökümü olan varsa paylaşabilir mi neyi nasıl hesapladığımıza dair.
  6. Ümmü ERDOĞAN

Yani şuanda işçinin gelir vergisi dilimi %20 . Ocak ayı farkı içinde %20 keseceğim değil mi %15 kesmeyeceğim
  7. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar Merhaba TİS farkı hazırlayacağım. gelir vergisini nasıl kesiyoruz ilgili dönemlerin matrahına göre mi yoksa şuanki vergi dilimine göre mi gelir vergisi kesmeliyim?
  8. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Toplu Iş Sözleşmesi Geriye Dönük Fark Ödemelerinin Sgk Bildirgeleri Son Gün Ne Zaman Ve Nasıl Bildirge Verilecek

Arkadaşlar merhaba bu hafta sürekli İşçilerin toplu iş sözleşmeleri imzalandı. Dolayısıyla geriye dönük fark hesaplamaları yapılacak. 1.sorum : fark için verilecek bildirgelerin son günü ne zaman 2.sorum: bu farkların bildirgeleri nasıl yapılacak
  9. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Engelilik İndiriminde Rapor Süresinden İtibaren İki Yılmı Hesaplanmalı

Tamamdır teşekkür ederim iade için bordro örneği var mı elinizde
  10. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Engelli Çocuğu Için Haftalık Izin

Arkadaşlar merhaba bir personelimiz engelli çocuğuna fizik tedavi desteği alıyor. Ekte gönderdiğim belgeyi getirerek her çarşamba ve cuma günleri öğleden sonra izin talebinde bulundu. Bu belgeyle ilgili kurumca ne yapmalıyız. Belgede süre de belirtilmiyor.
  11. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Engelilik İndiriminde Rapor Süresinden İtibaren İki Yılmı Hesaplanmalı

Teşekkür ederim raporlarda ve ana ekranda engelli indirimi görünüyor ama aile bilgi girişi kısmında işlenilmemiş onu fark ettik düzeltince gelir vergisi sıfır çıktı. Bu durumda benim personelden fazla kesilen vergileri iade yapmam gerekiyor değil mi?
  12. Ümmü ERDOĞAN

1633598970 Başka bi yerden mi giriş yapılıyor acaba. Ve birde indirim e ait kontrol edebileceğim bir döküm var mı
  13. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba 28.05.2019 tarihinde. bir personelimizin (%84 oranında ) çalışma gücünü kaybettiğinden 05.02.2019 tarihinden itibaren engellilik indiriminden yararlandırılmasına dair yazı gelmiş (rapor tarihi 23.10.2018 2 yıl süreli) Daha sonra 15.09.2021 de yeni bir yazı daha geldi (%81...
  14. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Taşınır Kayıt Yetkilisi Olan 4B Sözleşmeli Personele Mali Sorumluluk Zammı Verilir Mi

Arkadaşlar merhaba 4b li personel taşınır kayıt yetkilisi olursa 575 mali sorumluluk zammı veriliyor mu. Veriliyorsa nasıl bir süreç gerekiyor yardımcı olur musunuz
  15. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sgk Görülen Idari Para Cezası Zaman Aşımına Uğrarmı?

Ben bi konuya daha takıldım bizim durumumuz keseneklerin son bildirim tarihinden bir gün sonra verilmesinden kaynaklı ıpc yansıtılmış. Ama bir gün sonrasında defterdarlığa evraklar teslim edilmiş defterdarlıkta muhtemelen 2 üç gün içinde kesenek ödemelerini gerçekleştirmiştir. Bu ödeme...
  16. Ümmü ERDOĞAN

Aynen Tuğrul bey bende inceledim ama bizimki apaçık belli son bildirim tarihinden bir gün sonra verilmesinden kaynaklı idari para cezası yansımış. (Aslında biraz acımasızca cezai işlem ama sgk böyle malesef bir gün değil bir saat bile gecikse direk cezai işlem uyguluyor )
  17. Ümmü ERDOĞAN

Aynen zaman aşımı 10 yılmış ama bugün müdür bey SGK nın müdürü ile görüştü. SGK müdürü 10 yıl zaman aşımını beklemenin riskli olduğunu söyledi. SGKnın zamanaşımına uğratmayacağını illa alma yoluna gideceğini SGK açısından zaman aşımına uğratılan her işlem için neden uğratıldığına dair SGK...
  18. Ümmü ERDOĞAN

Aynen kesenekler bir gün geç gönderilmiş o yüzden idari para cezası yansıtılmış. 1632500046 Aynen kesenekler bir gün geç gönderilmiş o yüzden idari para cezası yansıtılmış. Sizin İpc nizde borç görünüyor mu peki .
  19. Ümmü ERDOĞAN

Cenk bey e-sgk kesenek bilgi sisteminden ıpc ye girdiğinizde borçlar işveren tebliği var diye görünüyor mu sizde de
  20. Ümmü ERDOĞAN

Yazılı tebliğ yok ama sistemde ıpc diye girince işveren tebliği var görünüyor.anlamadım
  21. Ümmü ERDOĞAN

Ekteki fotodan başka bişey göremiyorum nerden bakmalıyız tebliğ edilip edilmediğine 1632324277 İpc de görünüyormuş işveren tebliği var diyor. Ama ben eski evraklarda tebliğ göremedim
  22. Ümmü ERDOĞAN

Kime rucü edileceğini hukuk bürosu mu belirleyecek
  23. Ümmü ERDOĞAN

Yani SGK kuruma yazılı tebliğ de bulunursa ödeyin diyorsunuz. Şu an SGK lara ben bakıyorum ileride sistemde borç göründüğü halde neden ödemediniz gibi bişeyle karşılaşır mıyım
  24. Ümmü ERDOĞAN

Merhaba SGK borç sisteminde 2016 yılına ait 3 adet ıpc görünüyor. Bu borcu ödemem için SGK nın yazılı tebliğ etmesi mi gerekiyor yoksa sistemde görünmesi tebliğ olduğum anlamına gelir mi. Ödenmeden beklese zamanaşımına uğrayıp kapanır mı. O dönemde görevli personel emekli oldu. Aradığımda...
  25. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Yıllara Ait Kesenek İdari Para Cezalarının 7326 Göre Yapılandırılması Ve Mys'den Ödemesi Nasıl Olacak

Yazı örneği için Çok teşekkür ederim Tuğrul bey 👍 1632086354 Bu borçlar mys de de görünüyor. Mys den ödeme emri kestikten sonra aynı bu ay yapılan mys SGK ilişkikendirmesi gibi ilişkilendirip kapatacağım sanırım 1632171637 Tuğrul bey Tuğrul bey bu ödeme yı kurumca yaptıktan sonra ödenen tutarı...
  26. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Yıllara Ait Kesenek İdari Para Cezalarının 7326 Göre Yapılandırılması Ve Mys'den Ödemesi Nasıl Olacak

Tuğrul bey yapılandırma için onay yazısı derken ödemenin yapılması için olur yazısı gibi bişey mi. Örnek var mı elinizde yanlış bişey yapmak da istemiyorum 1632085342 Aynen keseneklerden kaynaklı bir ceza 25.05.2016 son bildirim tarihi olan bildirge 1 gün sonrası bildirilmiş
  27. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba SGK nın borç sayfasında 2016 yılına ait memurların keseneklerinin geç bildirilmesinden kaynaklı 3 adet idari para cezası görünüyor . SGK yetkisini geçen yıl üstüme aldım 2016 SGK yetkilisi olan kişi geçen yıl emekli oldu. Bu borcu nasıl kapatabiliriz. SGK yapılandırma...
  28. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Temsil Ağırlama Ve Tanıtma Giderleri Tkys Ye Kaydedilir Mi

150 koduna Tüketim malzemesi olarak kaydedilmesi gerekir mi acaba diye düşündüm ama gerek yok sanki ürün geldiği gibi dağıtıldı zaten
  29. Ümmü ERDOĞAN

Ödemesini mys den temsil ağırlama ve tanıtma giderlerinden yapmayı düşünüyorum. Sponsor konusuna müdür bey sıcak bakmıyor o yüzden mys den ödeme yapabilirim anca
  30. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tkys De Kurum Kodu Farklı Ambarları Bir Ambara Aktarabilir Miyim

Yani 21.34 deki malzemelerin bir ksımını 21.67 ye devredebilir miyim
  31. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

Dün 5510 ve 5434 e tabi memurların bildirgelerini gönderdim ama mys emanet sorgusu yapınca böyle bir uyarı veriyor. Sebebi ne olabilir ne yapmam gerekir.
  32. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Tkys De Kurum Kodu Farklı Ambarları Bir Ambara Aktarabilir Miyim

Arkadaşlar merhaba il müdürlüğüne bağlı 31.1.34.0.251 (21.34) ve 31.1.0.62.251 (21.67) olmak üzere iki tane kurum kodu var. 21.34 kurum kodundaki demirbaşların bir kısmını 21.67 ye aktarmak istiyorum bu mümkün müdür. Taşınır sayımı yapacağım ama 2008 yılında ilçelere gönderilen demirbaşlar...
  33. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kadrosunda Çalışan Personele Mys, Tkys Yetkileri Verilebilir Mi

Kurumda şef bile yok🙂 hiyerarşi müdür-memur olarak gidiyor. ben atandıktan 1 buçuk yıl sonra şef emekli oldu bütün yetkiler bana kaldı hepsi ayrı mevzuat hepsi ayrı takip bende acaba işçiye de sorumluluk verilirde üzerimdeki yük biraz hafifler mi diye sordum ama sanırım oluru yok gibi. Bu...
  34. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kadrosunda Çalışan Personele Mys, Tkys Yetkileri Verilebilir Mi

Malesef ki böyle bir düzensizlik var işi yapan başka sorumlusu başka ama yarın bir gün sıkıntı oldu mu sorumlu da bitiyor yine iş 😔 mali olarak iyileştirme yapılıyor ama keşke biraz da iş yükü olarak bişeyler yapılsa hiç bir yetki verilemiyor . Küçük kurumuz personel yetersiz bi de böyle...
  35. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba sürekli işçi kadrosunda çalışan işçi personel, mys veri giriş görevlisi ve taşınır kayıt yetkilisi olabilir mi ya da taşınır istek yetkilisi
  36. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba ahilik haftası için gül alımı yaptık tkys ye kaydetmeli miyim
Geri
Üst Alt