Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Gss kesilen personel için asgari ücretin altında kalan prim fark tutarı SGK tarafından yansıtılmamış

Arkadaşlar merhaba malumunuz asgari ücretin altında kalan 5510 sonrası personel için SGK fark primleri yansıtmıştı.. fakat GSS kesilen personel de fark primi yansımamıs manuel hesaplamalarımızda fark çıkıyor ama SGK nın sistemine düşmemiş. Sizde de durum aynı mı
  2. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Ürün bedeli ödenmeden Satınalma

Arkadaşlar merhaba mutfak yapımı için kuruma hazır mutfak dolabı alalım dedik Koçtaş firmasından..fakat firma önce ödeme yapın daha sonra fatura keseriz diyor. Ben bu ödemeyi nasıl gerçekleştirebilirim
  3. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izinli personelim SGK bildirgesi

Eki açamıyorum Süleyman bey 1618829395 Nasıl isteyeceğiz peki
  4. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izinli personelim SGK bildirgesi

Arkadaşlar merhaba. Bir personelimiz 02.09.2019 tarihinde ücretsiz izne ayrılmıştı. 5510 a tabi personelde GSS bir yıl kesiliyormuş ben bunu yeni öğrendim ve bu zamana kadar hep GSS sini kestim. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli E-kpss atama işlemleri

657 Tabi 4/A kapsamında ve Hizmetli kadrosunda.
  6. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli E-kpss atama işlemleri

Arkadaşlar merhaba kurumumuza e- kpss ile yeni bir personel atandı. ilk defa personel atama işlemi yapacağım. Süreç nasıl işliyor neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim. Nelere dikkat etmeliyim
  7. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mutfak yapımı

öncelikle bilgiler için teşekkür ederim, bizim ödeneğimiz 98.900.9006.17307.21.67.01.06.07 den geldi hazır dolap ın alımını burdan yapamaz mıyım musluk evye onlarıda aynı koddan ödemem gerekecek çünkü sadece orda ödeneğim var. bunların hepsini 06.07 den yapsam sorun olur mu yada yapılabilir mi...
  8. Ümmü ERDOĞAN

Firma değişikliği değilde 3 dekorasyon firmasına fiyat teklifi gönderdik üçünün de verdiği fiyat fazla geldi. Bizde dekorasyoncuya yaptırmaktan vazgeçip ayrı ayrı yaptıralım dedik. 1. Fotodaki tekliflerime istinaden yeni teklif oluşturmama gerek var mı yani 1. Fotodaki tekliflerimi kullanabilir...
  9. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumuzun 4 metrekarelik küçük odasına mutfak yaptırmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili fiyat teklifi oluşturup dekorasyon firmalarına gönderdim fakat gelen teklifler beklentimizin üzerinde çıktı.. 3-4 sene sonra taşınma ihtimalimiz var o yüzden pahalı bişey yaptırmayalım diye...
  10. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Araç sigorta ödemeleri için fiyat teklifi alınmalı mı

1617994278 Tamamdır teşekkürler👍
  11. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Araç sigorta ödemeleri için fiyat teklifi alınmalı mı

Arkadaşlar merhaba araç sigortası için fiyat teklifi almamıza gerek var mıdır.
  12. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sendikadan 01.04.2021 tarihinde istifa eden Memurun Sendika kesintisi nasıl yapılır

Teşekkürler Tuğrul bey sanırım bu ay kesintiye devam.. ama ben KBS den ayrılışını yapmıştım şimdi geri nasıl düzeltebilirim
  13. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sendikadan 01.04.2021 tarihinde istifa eden Memurun Sendika kesintisi nasıl yapılır

O zaman bu ay çıkarıyorum KBS den dimi 1617613026 15.03-14.04 dediğiniz dönem Nisan maaşı mi oluyor bu ay da Mayıs maaşımı oluyor
  14. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba bir personelimiz 02.04.2021 tarihli form ile sendikadan ayrılış dilekçesi verdi bu ay KBS den çıkışını yapıyor muyum
  15. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Üstün başarı belgesi alan personele yapılacak işlemler

Teşekkür ederim bilgiler için. Ticaret bakanlığına bağlıyız
  16. Ümmü ERDOĞAN

Müdürün takdirine göre yani başarı belgesi alması illa ödeme yapılacağı anlamına gelm Tamamdır Süleyman bey çok teşekkürler 👍
  17. Ümmü ERDOĞAN

Oranı kurum amiri mi belirliyor.. belirliyorsa nasıl belirliyor bi formatı var mı ( amir belirleyecekse yine iş bana düşecek araştırın inzalayayım diye 🙂)
  18. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumumuzda bir personelimiz üstün başarı belgesi aldı bunun için neler yapmalıyım. Üstün başarı belgesi alan personele ücret veriliyormuş personel ın bunu talep etmesi mi gerekir yoksa personel talep etmese de biz vermek le yükümlü müyüz. Şimdiden teşekkürler
  19. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Memuriyetin askıya alınması

Gökhan bey öncelikle teşekkürler inceleyip dönüş yaptığınız için. Açıkcası o süreçte ben bakmıyordum Gökhan bey öncelikle teşekkürler inceleyip dönüş yaptığınız için. Son paragrafta memuriyeti askıda iken terfileri ni işlemiş olabilir misiniz diye sormuşsunuz. Ben bakmıyordum o dönemde ama...
  20. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük bildirilmeyen BES

Tamamdır çok teşekkür ederim 👍
  21. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük bildirilmeyen BES

Arkadaşlar merhaba müdürlüğümüz 4b personelinin 2018 yılı Kasım ayına ait bes i bildirilmemiş muhasebe de emanette görünüyor şimdi bildirirsem cezai işlemi olur mu ne yapmalıyım
  22. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Memuriyetin askıya alınması

Arkadaşlar merhaba kurumunda bir personel için ekte gönderilen yazı geldi bu yazı kapsamında ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz.. (KBS terfi bilgisini de ekte gönderdim).. şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar
  23. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi E-Mailimize gelen MYS bloke mesajı

Arkadaşlar merhaba, gerçekleştirme görevlisi arkadaş mys yi aktif kullandığı halde ekte gönderdiğim mail gelmiş, böyle bir durumla karşılaşan var mı
  24. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli şirket toplantısına bakanlık temsilcisi olarak katılan personelin aldığı ücret KBS matrah a eklenmeli mi

Ama şöyle bir ayrıntı var 2020 de şöyle oluyordu. Şirket gelir vergisi (%15) ve damga vergisini (7.59) defterdarlığa yatırıyordu. Personele e ödenecek tutarı da bankaya yatırıp biz direk banka talimatı ile personele ödemesini yapıyorduk. Yeni yılda ise şirket damga vergisi gelir vergisi ile...
  25. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli şirket toplantısına bakanlık temsilcisi olarak katılan personelin aldığı ücret KBS matrah a eklenmeli mi

Kesiyoruz 1615185943 Ama şöyle bir ayrıntı var 2020 de şöyle oluyordu. Şirket gelir vergisi (%15) ve damga vergisini (7.59) defterdarlığa yatırıyordu. Personele e ödenecek tutarı da bankaya yatırıp biz direk banka talimatı ile personele ödemesini yapıyorduk. Yeni yılda ise şirket damga...
  26. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumumuz personelleri şirketlerin toplantısına bakanlık temsilcisi olarak katılıyorlar ve karşılığında ücret alıyorlar. Bu ücretlerin ödemesini şirket defterdarlığa yapıyor bizde burdan bordrosunu hazırlayıp muhasebe ye veriyoruz ve muhasebe kişiye ödemesini yapıyor.sorum şu...
  27. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Elektrik faturasını e-fatura gelmeden ödemesini yaptım e faturaya bugün ödediğim fatura düştü ne yapmalıyım

Mys e faturada gözüküyor hala faturalar ordan nasıl temizleyebilirim iade mi etmeliyim yoksa yeni faturaları öderken onlarla beraber çıkışını mı yapmalıyım
  28. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Elektrik faturasını e-fatura gelmeden ödemesini yaptım e faturaya bugün ödediğim fatura düştü ne yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba elektrik faturası fiziksel olarak gelmişti ödemesini cuma günü yapmıştım. şimdi sisteme bakınca ödediğim faturalar ın e fatura sistemine düştüğünü fark ettim ne yapmalıyım
  29. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Konu dışı; hizmet bina raporu

Şöyle oldu daha doğrusu Tuğrul bey valilik yeni hükümet binası yapacakmış bununla ilgili bina ihtiyaç ı olanların bildirmesine ilişkin yazı göndermişler. Bizim müdür bey de bi rapor hazırlamamı söyledi. Fotoğraf çekim i içinde valilikten personel ler geleceğini belirtti
  30. Ümmü ERDOĞAN

Mutemet Arşivi Konu dışı; hizmet bina raporu

Arkadaşlar merhaba biraz konu dışı ama; durum şöyle : Valilikten yeni bina talebinde bulunmak istiyoruz. Binamız eski ve kullanışsız bunun için müdür bey kapsamlı derdimizi anlatır bir şekilde rapor oluşturmamı istedi. Bende açıkçası ilk defa rapor yazıcam. Böyle buna benzer bu senin işini...
  31. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Mys'ye giriş telefon şifre sorgulamanın iptal edilmesi

Arkadaşlar merhaba mys sms ile girişi nasıl iptal edebilirim
  32. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçinin maaşı her ay 30 gün üzerinden mi hesaplanmalı yoksa günler dikkate alınarak mı hesaplanmalı

teşekkürler Yasin Bey 1612958579 1612958863 teşekkürler tuğrul bey bende gün üzerinden gidiyordum sanırım aynı devam edicem birçok yere sordum çeşitli görüşler olsa da genel anlamda günlük hesaplanması yönünde dönüşler aldım en son bakanlığı arayıp sordum onlarda uygulamada günlük hesaplama...
  33. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçinin maaşı her ay 30 gün üzerinden mi hesaplanmalı yoksa günler dikkate alınarak mı hesaplanmalı

Aynen Tuğrul bey sizin TİS de günlük ödeme yapılacağı belirtilmiş bizim TİS de belirtilmediği için terettüt e düşmüştüm
  34. Ümmü ERDOĞAN

Bende bu şekilde uyguluyorum Gökhan bey fakat ekteki yazı terettüt e düşürdü beni.. aile çalışma ve sosyal hizmetlerin yazısı 1612946424 Toplu iş sözleşmesinde günlük ücretten veya aylık ücretten ödenmesine yönelik bir açıklamada yok. Aile çalışma ve sosyal politikalar bakanlığı nın ekteki...
  35. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba sürekli işçi maaşlarını yaparken her ay 30 gün üzerinden mi yapmalıyız yoksa ay kaç çekiyorsa ona göre mi bordro hazırlamalıyız. Bugün böyle bir tartışma oldu ben ay kaç çekiyorsa ona göre bordro hazırlıyordum fakat arkadaş bununla ilgili aile çalışma ve sosyal politikalar...
  36. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Aldığı aylık derece demek

Arkadaşlar merhaba KBS de personelin terfi girişini yapıcam fakat.. terfi de aldığı aylık derece yazıyor bu ödemeye esas derece demek mi emin olamadım
Geri
Üst Alt