Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi tediye ödemesi

Direk sosyal hak yemek yol vs. hariç yevmiye tutarına dikkat etmeliyiz dimi asgari nın altında kalıp kalmadığına karar vermek için 1611694757 Tamamdır fatih bey teşekkür ler 👍
  2. Ümmü ERDOĞAN

Teşekkürler fatih bey bende bu şekilde uyguladım. Ama arkadaşın dediği aldığı sosyal hakla asgarinin altına inmiyor zaten oldu. Burda sosyal hakkı baz alamayız dimi direk brüt ücrete bakmalıyız doğru mu anladım
  3. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba, İşçi maaşlarını TİS gelmediği için yevmiyelerini asgari ücret yevmiyesi üzerinden (119.25 ) vermiştik ( ( TİS asgari ücretin altında kalamaz mantığı ile ) fakat maaşları yaptıktan sonra sendika yazı gönderdi 2020 aralık yevmiyesine %5.37 oranında zam uygulanarak yevmiyemi...
  4. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Maaş hesaplamalarının doğruluğu nasıl tespit edilir

Teşekkürler Tuğrul bey robot hariç Çok teşekkür ederim Mehmet bey 👍 aradığım cevap buydu👍 ama şu agi kısmını anlayamadım 1610117854 Teşekkürler Tuğrul bey robot hariç Çok teşekkür ederim Mehmet bey 👍 aradığım cevap buydu👍 ama şu agi kısmını anlayamadım Teşekkür ederim hatice hanım açıkcası...
  5. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Hizmetli personelin Asgari Geçim İndirim Tutarı Neden Eksik

Çok teşekkür ederim👍👍 aynen dediğiniz gibi gelir vergisi matrahı 2.250.12
  6. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Hizmetli personelin Asgari Geçim İndirim Tutarı Neden Eksik

Arkadaşlar merhaba evli eşi çalışan iki çocuklu hizmetli personelimiz in agisi 337.52 görünüyor normalde 348.80 olması gerek miyor mu
  7. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Maaş hesaplamalarının doğruluğu nasıl tespit edilir

Arkadaşlar merhaba, malumunuz yeni yıla geçtik ve Ocak maaş hesaplamaları yapıyoruz fakat bu hesaplamaların doğruluğunu nasıl tespit ediyoruz. Yani mesela yeni yıl zammı nın personel ın maaşına yansıyıp yansımadığını neyi baz alarak karşılaştırıyoruz. Ve birde ben her maaş hesaplaması yaptığım...
  8. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Aralık maaşından sehven kesilmeyen sağlık raporu için ne gibi işlemler yapılır

KBS maaştan kesmek daha pratik gibi Ocak maaşını yaparken kesebilir im sanırım. Açıkcası KBS den nasıl kesildiği konusunda da pek bilgim yok da 1609858884 KBS maaştan kesmek daha pratik gibi Ocak maaşını yaparken kesebilir im sanırım. Açıkcası KBS den nasıl kesildiği konusunda da pek bilgim yok...
  9. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Aralık maaşından sehven kesilmeyen sağlık raporu için ne gibi işlemler yapılır

Tuğrul bey teşekkür ederim peki süreç nasıl işliyor bu tabloyu doldurduktan sonra ne yapmalıyım tahsilat ı nasıl gerçekleşecek
  10. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba bir personelimiz in 17.11.2020 tarihli 10 günlük raporunu KBS ye işlemeyi sehven unutmuşum bugün fark ettim ne yapmalıyım.
  11. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli fiyat teklifi- satın alma yöntemi

1605166366 teşekkürler fatih bey
  12. Ümmü ERDOĞAN

teşekkürler fatih bey ama bizim kurum küçük bir kurum ki 3-4 bini geçmeyecek bir iş, bu iş için bu kadar teferruata girilmeli mi
  13. Ümmü ERDOĞAN

Merhaba iyi akşamlar, 1-)Müdürlüğümüzün yaklaşık 4 metrekarelik küçük bir odasına küçük mutfak tarzı bişey yapılması planlanıyor. öncelikle suyun gelmesi için tesisat işlemi daha sonra boya badana ve sonrasında mutfak dolabı-tezgah yapılması planlanıyor. bu işlemler için nasıl bir süreç...
Geri
Üst Alt