Arama sonuçlarınız

1. ridos

Çözümlendi | Kilitli 4b Sigortalı İşe giriş Tarihi

bana mantıklı geldi .malesef mesai arkadaşlarım illa sonraki günün tarihini verelim diyorlar . ilginiz için tşk ederim.
  2. ridos

bugun başladı diyelim.4447 istisnai seçtim. 28.07.2020 herhangi bir cezai durum yaşamayız o halde.
  3. ridos

Merhaba yeni işe başlayacak olan 4b personel için sigortalı işe giriş tarihi işe başlama tarihinden sonraki gün mü seçmemiz gerekiyor.iyi çalışmalar
  4. ridos

Çözümlendi | Kilitli 14 gün fark banka listesi

Merhaba kbs üzerinden 14 günlük maaş farkını bankaya gönderebiliyormusunuz 1579388607 kbs aktarmaya çalıştıgımda şöyle boş sayfa açılıyor .heralde manuel olarak göndermem gerekecek listeyi
  5. ridos

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Arkadaşlar bu e yollugu kullanan kimse yok galiba forumda herkes manuel hazırlıyor gibi
  6. ridos

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk İşlemleri

Merhaba bende suan yollukları kişilerin edevletine yönlendirmek istiyorum fakat onların edevletine düsmüyor sistem mi çalışmıyor acaba
  7. ridos

Çözümlendi | Kilitli e-Bildirge V2 XML Hazırlama Örneği

merhaba v2 üzerinden yapan oldumu daha 1578987642 Bizim sistemde de tahakkuk nedenini A yapınca xml dosyasını vermiyor.D yapınca dosyayı v2 sistemi kabul etmiyor şu hatayı veriyor
  8. ridos

Mutemet Arşivi Emeklilikte İcra İşlemleri

MERHABA İCRA MÜDÜRLÜĞÜNE YAZILAN YAZI ÖRNEGİNİ ATABİLİRMİSİNİZ
  9. ridos

Çözümlendi | Kilitli Daimi işçilerin Yıpranma Ödeneği hakkında

Merhaba Arkadaşlar bizim il müdürlüğümüz emrinde çalışmakta olan daimi kadrolu işçilerin pozisyonuna göre yıpranma ödeneği(%15 veya %20) ödenemektedir.Fakat işçi şöför pozisyonunda olmasına rağmen fiili olarak görev yapmadıgı için %20 olan yıpranmasını %15'e düşürmek gerekmiyor mu ? yol iş...
  10. ridos

Kaynaklara Taşındı 4B Sözleşmeli Personellerin(6306 Sayı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel) Maaş Programı

4B Sözleşmeli Personellerin maaş Programı
  11. ridos

Mutemet Arşivi MYS Error : Request was rejected due to server error hatası

Merhaba arkadaşlar bende google chrome aynı hatayı alıyorum. firefox'un tarayıcısından denedim daha sorunsuz çalıştı
  12. ridos

Mutemet Arşivi 4/D 15.12.2018 - 14.01.2019 Dönemi Maaşı Nasıl yapılacak

Merahaba bizdede Ödeme günü ocağa denk geldiği için program(PROİK) otomatik olarak %15 vergi dilimi üzerinde hesaplama yaptı
  13. ridos

Programlar 4/B Sözleşmeli Personel Rapor Kesinti Hesaplama Programı

merhaba aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak bizim kurumda çalışan 4b sözleşmeli büro personeli var.örneğin bu ay 5 gün istirahat raporu aldı bu program ile net tutardan 3 günlük rapor kesintisi yapacam peki bildirgeyi nasıl bildirecem bildirgede eksik gün birdirmem gerekmiyormu
Geri
Üst Alt