Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Pandemi nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

Sakıncası yoksa yazdığınız yazının bi örneğini atabilir misiniz acaba?
  2. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Pandemi nedeniyle Stajyer Öğrenci Ücreti Görüş Yazısı

genel uygulama birliği açısından soruyorum, acaba ödenecek mi şimdi stajyer öğrencilere mart ayı maaşları?
  3. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Corona Virüs Nedeniyle Stajyerlere Mart Maaşını Nasıl Ödeyeceğiz?

Bu konuyla alakalı son durum nedir acaba? Mart ayı için tam olarak mı hesaplama yapılacak?
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

Bekleyelim bakalım daha 01/04/02020 (heralde mayıs ayında hesaplayacağımız nisan ek ödemesini kastediyor) tarihinde geçerliymiş. ekobs güncelleme duyurusu falan yayınlar daha. :)
  5. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelik

Nasıl bi değişiklik olmuş acaba bakabilen oldu mu acaba? ben baktım ama 'Tıbb Hzmet Sunum Alan Oranı' diye bi tablo var ve sanki hakuk lar da bi değişiklik var gibi?
  6. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Kişisel Dozimetri Hizmeti TAEK Ödemesi

Merhaba arkadaşlar, dozimetri ödemesi yapanlarınız var mıdır acaba? TAEK den kurumlara verilen dozimetri hizmetlerinin karşılığı olarak ödenen ücret. Saymanlık aracılığıyla ödenmesi gerekiyormuş ama yöntem nasıl olacak acaba fikri olan varmıdır. yada bu sene bu ödemeden yapan var mıdır...
  7. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Performans Hesaplamada Tabip Puanlarının silinmesi

erhan.can1 hocam sormuşunuz ya hani neden silinir diye, hah işte cevap verildi sanırım :) tahminin sizin hastanede büyük bi hastane değil ve böyle bi sorun çıkmış. Zaten büyük hastanelerde yada standardı olan (ki bu seçenek çok yok) bi hastanede inceleme heyeti için belirlenmiş kurallar vardır...
  8. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Performans Hesaplamada Tabip Puanlarının silinmesi

Ek ödemesi olmayan yerlerde yada az olan yerlerde sadece tabip odaklı yapıldığı için tüm işlemler, ortalamayı olabildiğince düşürme çabası içine girer uzman dr lar. Ortalama düşünce ne olur? :)
  9. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli %60 engelli çocuğu olan personelin agi si Ocak Maaşında neden düşük olur?

Agi den kalan kısmı sabit ek ödemede tamamlıyor zaten. yani personelin agi den bi kaybı olmuyor bu durumlarda. (sağlık bakanlığı)
  10. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli TDMS DE ÖDEME EMRİ VE MİF

örnek mif var mıdır acaba? gelir kaydı örneği için.
  11. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Karar Tutanağı

Sadece brütler değil max dağıtılabilir tutar da yok.
  12. Metin Şahin

Aynen sabit ek ödemeler toplamı şablonda yok. ama alt tarafa madde 1 e "sabit ek ödeme brüt tutarları ile performansa dayalı ek ödeme brüt tutarları toplamı..." diye bi ibare de düşülmüş.
  13. Metin Şahin

Zaten il sağlık müdürüne onaylatılıyordu(Olur alınıyordu).Burda asıl mesele bakanlık kesintiyi bu şekilde göstermiş fakat alınan kararı da sözlü olarak 15 gibi karar al ama 1 gibi dağıt demeye devam mı ediyor yoksa 1 gibi karar al 1 gibi dağıt mı diyecek. aslolan budur.
  14. Metin Şahin

içerik olarak da bi değişiklik var mı acaba? görüntü güzel :)
  15. Metin Şahin

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Bordroyu hesapladım hakediş çıkmadı,sabiti karşılamadı. sonrasına herhangi bi işlem yapmaya gerek var mı?
  16. Metin Şahin

Kişiye ödeme çıkmıyor ise ödeme emri yapmaya gerek var mı? hesaplama yapıp bordroyu onaylamak yeterli değil mi acaba?
  17. Metin Şahin

"336.12 kodu borç , 740.08.01.ilgili ay kodu alacaklı 740.08.01.ilgili ay kodu borç, 360.01.01 kodu alacaklı 360.03.01 kodu alacaklı 363.01.02.ilgili ay kodu alacaklı " burda ikisini de aynı anda mı giriş yapacaz ödeme yaparken?
  18. Metin Şahin

Ömür bey biraz daha açık yazar mısınız size zahmet kusura bakmayın tam anlamadım. ilk adım olarak saymanlık gelen bu parayı hangi koda kayıt etmeli? biz o parayı emanetten hangi koda kayıt ettirmeliyiz? ekobs dan hesaplamasını yaptıktan sonra ödemeyi hangi kodlardan yapmalıyız?
  19. Metin Şahin

alınması gerekir ama alınıyor mu onu merak ediyorum. örnek hesaplamanızdaki " 336.99.01 3000 740.08.01.11 1500 360.01.01 300 360.03.01 11,39 363.01.02.11 1.188,61 olacak " altı çizili kısım ne için anlamadım yani sizin dediğinize göre o kodun 336.12 olması lazım sanki
  20. Metin Şahin

Ömür hocam burada "Hesaplama" sayfasında "67(AB)" yi ek ödemede + gelir olarak alıyoruz. yani excel e göre o şekilde. Benim sorum şu, hastanemiz personelleri (dr, yardımcı sağlık personeli vb) başka bi hastaneye gittiklerinde o hastane tarafından brüt tutarlar hesaplanıp hastanemiz hesabına...
  21. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli LABORATUVAR PERSONELİNE GİYİM YARDIMI

2 adet önlük ve 1 çift ayakkabı teknik hizmetler sınıfına ait 3 maddesinde geçmektedir. dolayısıyla sağlık hizmetleri sınıfını buna dahil etmemek doğrusudur. Sağlık hizmetleri sınıfında 2 sayılı cetvel de yer alan sınıfları esas alınarak giyecek yardımı yapılacak personel sınıflamasının sağlık...
  22. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Banka Promosyonlarında Yapılacak kesintiler

Sağlık bakanlığı için olan, iki ay maaş almadıysa promosyona hak kazanmıyor. iki ay alacak sonra promosyon alacak. banka nın söylediği bu şekilde. sistemleride kabul etmiyor zaten.
  23. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tdms A2-Ekobs-Dağıtılabilir Tutar

Ek ödeme daire başkanlığını aradım, %15 yok 1 den işlem yapacaksınız denildi. daha yeni aradım. 1 den karar alıp o şekilde dağıtım yapılacak denildi. yönetici payı da ek ödeme hesaplamasında dikkate alınmadığını söylediler. hatta yazı var dikkate alınmayacağına dair denildi. yöneticilere ödenen...
  24. Metin Şahin

Barış bey, sözleşmeli yöneticilere sabit ek ödeme (209+375)+yönetici sabit dışı ek ödeme ödeniyor. pratisyen yöneticiniz yok ozaman. bu yöneticilere ödenen tutarların dağıtılacak tutar belirlenirken bi etkisi var mı onu soruyorum. gerçi asıl meselemiz de bu değilde konunun alt başlığı diyelim...
  25. Metin Şahin

ayrı ekranda olduğunu biliyorum. benim sorum dağıtılacak yada karar alınacak her neyse artık o tutar belirlenirken yöneticilere ödenen sabit ek ödemeler veya sabit dışı ek ödemelerinin brütleri hesaba katılıyor mu? bunu soruyorum. bi ara yazı falan da yazılmıştı sanki. o hala geçerli mi?
  26. Metin Şahin

örnekle sorayım, 100 tl max dağıtılabilir tutarımız var sabit ek ödeme brütü 80 tl yöneticilere yapılan sabit dışı brütü 10tl. Burda benim hesaplayacağım ek ödemenin brütü 10 tl yi mi geçmeyecek 20 tl yi mi. Yada şöyle sorayım Yöneticilere ödenen sabit veya sabit dışı ek ödemelerin ek ödeme...
  27. Metin Şahin

Ali bey teşekkürler paylaşımınız için, dediklerinizi yaptık ve bi tutar karşımıza çıktı diyelim ondan sonrası için nasıl bir yol izleyebiliriz. yani şöyle anlatayım mizandan baktık ve dediğiniz kalemleri düştük bi tutar ortaya çıktı, yine mizanda yazan ilaç ve tıbbi sarf malzemesi gelirlerini de...
  28. Metin Şahin

Ben de görüştüm(yazılım destek ile) gelen cevap ‘A2 raporu TDMS ye ait bir rapor. EKOBS ta tekrar gösterilmeyecek. Hesaplamayı nasıl yapacağınıza dair muhasebe biriminiz ile görüşünüz." Şeklinde oldu. Çok merak ediyorum muhasebe birimi ile görüşünce nasıl hesaplanacağını anlatacaklar mı
  29. Metin Şahin

Merhaba, a2 raporunu Tdms den alabiliyorduk fakat Ekobs dan da alınamıyor artık. Ek ödemeyi nasıl hesaplayacağız acaba? Tdms den hangi verileri alacaz, dağıtılabilir tutara nasıl ulaşacaz max. tutarı nasıl bulacaz?
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Döner Sermayede Hazine Payının düşürülmesi ile ilgili yazı Gerekmektedir.

Özür dileyerek araya girmiş olacam ama koca bakanlık iki satır yazı yazmaktan aciz. kurum whatsapp mesajlarıyla idare edilir mi Allah aşkına. iş yükü hat safa bide bunlarla uğraş işin yoksa. varsa bi kanun yönetmelik vb değişiklik yazı yaz.
  31. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli EKOBS'dan Performans hesaplaması

Rıdvan bey bu sadece röntgen ve laboratuvar da çalışan personel için açılan bir bölüm olmamakla beraber "bir ek ödeme dönemi içinde özellikli birime görevlendirilerek bilfiil özellikli birimde çalışan ve görevlendirildiği süre boyunca özellikli birim dışında başka bir birime hizmet vermeyen...
  32. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli EKOBS'dan Performans hesaplaması

Sorunuzu tam anlamamakla birlikte Örnek veriyorum, aylık toplam 200 saat çalışan bir personel bu 200 saatin 150 saatini riskli birimde 100 saatinide risksiz birimde çalışmış olsun, bu durumda Kıs. Normal Birim Çalışma Süresine 100 kısmi özellikli birim çalışma süresine de 150 yazmanız gerekir...
  33. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödemede (Performans) %80 den alan Doktorlar

Denemek lazım sanki. Şahsi fikrim bi engel olmadığı yönünde. Örneğin 2 dahiliyeci var ama hasta sayısı yetersiz olabilir. o yüzden birisinin puanı düşük olabilir. ihtimal içerisinde. çünkü ilgili madde de sınırlayıcı bi açıklama yok. sayı belirtilmemiş. branşında tek gibi bi ifade de yok...
  34. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Ek Ödemede (Performans) %80 den alan Doktorlar

""C) Personelin kendi hizmet alanı-kadro unvan katsayısı üzerinden, sağlık tesisi puan ortalamasının belirli oranlarının esas alındığı durumlar 1 (Değişik:RG-5/7/2014-29051)(*) Sağlık tesislerinde, branşı ile ilgili altyapı ve cihaz eksikliklerinin giderilmesi sürecinde veya hizmet gereği...
Geri
Üst Alt