Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Editörün Seçimi 4/B Ek Ödeme Görüş Yazısı

Artık o şekilde yapıp geçeceğiz. şahsen ben öyle yaptım. idari büro görevlisini memur idari destek görevlisini hizmetli kadro derecesinden baz alıp yaptım geçtim. :)
  2. Metin Şahin

Editörün Seçimi 4/B Ek Ödeme Görüş Yazısı

Nazan hanım %20 geçiyor yazıda. yazı açık. %20 sabit yapılacak, emsali personel baz alınarak ek ödeme hesaplanıp mahsup edilecek. benim anladığım bu.
  3. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye Geçen Personellerin Nöbet Ödemeleri 2

Fonet kullanıyorsunuz galiba Nazan hanım, bu ünvanları manuel mi eklediniz bi güncelleme mi aldınız. bizde idari büro görevlisi diye bi ünvan yokta.
  4. Metin Şahin

Artık okadar korkar oldum ki bu meslekten bu sormalarım oyüzden kusura bakmayın. Yani bugün yaptığım yarın yanlış olabiliyor. benim yaptığımı başkası yapmıyo oluyor. Fikirbirliği için bilginizi almak istedim. Teşekkür ederim bilgiler için.
  5. Metin Şahin

Editörün Seçimi Ekobs -Çkys entegrasyonu

Ekobs eğitimi mi varmış Ankara’da? Bilgisi olan var mı acaba
  6. Metin Şahin

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/4c-den-4b-ye-gecen-personellerin-noebet-oedemeleri.5154/ Arkadaşlar kusura bakmayın tekrardan konuyu hortlatmak gibi bir amacım yok şimdiden rahatsızlık verdiysem özür dilerim. Fakat bu 4c li personeller hakkında nasıl bir işlem yapacağımızı...
  7. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye Geçen Personellerin Nöbet Ödemeleri

Yani hizmetli ünvanı olan 657 bi personel veznede çalışabilir mi? Bize saymanlık hizmetli ünvanı olan personelin makbuz kesme yetkisi yok denilmişti de.
  8. Metin Şahin

birde son sorum 4c den 4b ye geçişlerde büro görevlisi memur statüsünde diğer ünvan da hizmetli statüsünde hesaplanacak denildi. buna göre hizmetli statüsündeki personele vezne nöbeti yazılabilir mi ve nöbet ödemesi yapılabilir mi?
  9. Metin Şahin

acil serviste nöbet tutarlarsa artırımlı yapılacak değil mi hocam?
  10. Metin Şahin

Merhaba, 4C kadrosundan 4B kadrosuna geçen personellerin nöbet ödemeleri nasıl yapılır.?
  11. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu

Tuğrul hocam şimdi bu tabip dilekçe vermiş başhekimliğe ve başhekimlik dilekçesinin altına uygun görülmüştür mutemetlikçe gereğinin yapılması diye ibare düşmüş. Biz şimdi bu yolluğu yapmalımıyız. sorumluluğu almış mı oluyor başhekim. yolluk yaparsak da sizin dediğiniz gibi bi gidiş bi geliş mi...
  12. Metin Şahin

Görevlendirme olur yazısında "görevlendirilen personelin giderlerinin 6245 sayılı harcırah kanunu doğrultusunda kendi kurumlarının ilgili harcama kaleminden ödenmesi müdürlüğümüzce uygun görülmüştür." diye yazılmış ve valilik oluru alınmış. Bu durumda ne yapmam doğru olur. Şahsi fikrim ve kişiye...
  13. Metin Şahin

Asıl kadrosu ilçedeki devlet hastanesinde ve burada haftanın 2 günü çalışıyor. Haftanın diğer günlerinde merkezdeki hastanede çalışıyor. Ve evi merkezde.
  14. Metin Şahin

Arkadaşlar merhaba, bi sorum olacaktı. Kadrosu ilçe deki hastanede bulunan ve il merkezine ayda 10 gün görevlendirilen bir uzman tabip e geçici görev yolluğu ödenir mi? Kişi il merkezinde ikamet etmekte.
  15. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

Al benden de okadar Ömür hocam. Ve şöyle bi durumda var bu haklar böyle de kalmaz. Hepimizin bildiği gibi çok hızlı bir artış olur ilerki senelerde. Neyse biz hesaplamamıza bakalım.
  16. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 4/C'den 4/B'ye Geçen Personel Sözleşmesi

Fazla mesaileri ile ilgili bir madde yok galiba Tuğrul hocam? 4 c den 4b ye geçen personellerin fazla mesaileri nasıl hesaplanır acaba?
  17. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Ben daha mütevazı düşünüp merkezden bir mutemet gider diye düşünmüştüm ama anlaşılan fazla iyi niyetli düşünmüşüm : ) başhekim yardımcısı yapar artık hesaplamaları. Burda suçu ben bakanlıkta ararım başhekim yardımcısının suçu yok. Bakanlığın belirtmesi lazımdı ‘mutemet’ veya ‘fiili olarak bu işi...
  18. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Eğitim Ankara da falan olsaydı ilçelerden isim yazılırdı ama Aydın kuşadası falan dediğine göre merkezdeki personeller yazılacak gibi duruyo :)
  19. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanması

Yani sadece o bölge için geçerli. Bizde değişen bişey yok anlaşılan. yüzde 170 olarak devam.
  20. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanması

Birinci maddenin son paragrafında yer alan " Ayrıca "b" bendinde yer alan illerde bulunan ve "a" bendi kapsamında olmayan diğer tüm sağlık tesislerinde (ilçeler dahi) görevli tüm tabip dışı personele yapılacak ek ödemelerde "yüzde 150" olan tavan ek ödeme oranı "yüzde 180" olarak...
  21. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

Bu işin bi formulü falan yok mu? Diğer kurumlar hastaneler nasıl hesaplıyor acaba. İllaki bizde bi şekilde hesaplıyoruz ama bu işin doğrusu ne. Bu ek ödeme nasıl dağılıyor doğrusunu bilmek daha iyi olur
  22. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 209 ve 375 doktor sabit ek ödemeler

Arkadaşlar merhaba. Doktor sabit ek ödemelerde tereddüte düştüm. ekteki 2018 mali ve sosyal haklar genelgesinde yer alan "A-Aylıklarını 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa Göre Alanlar" kısmının "3-Kadroları Sağlık Hizmetleri ve Yardımcı Sağlık Hizmetleri Sınıfında yer alan personel" bölümünün...
  23. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

Konu ile ilgili olabileceği için buraya yazıyorum yanlışsa özür dilerim. Ben bir türlü anlamadım bu dağıtılacak tutarı nasıl bulduğumuzu. Örnek olarak yapabilsek acaba olur mu? Örneğin a2 ye göre ek ödemeye esas gelirler toplamı 606947,64 hesaplanan sabit brütü 152237,75 dağıtılabilir maks tutar...
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

Arkadaşlar merhaba, geçmişe dönük 5 yıllık stajyer öğrenci maaşları ödenecekmiş. Böyle bi işlem yapan oldu mu? Yapan olmuş ise yardımcı olabilir mi acaba. Bizde yaklaşık bi 100 kişiden dilekçe falan alınmış. Ödeyecez diye. Bunların içinden bi 15-20 kişide mahkemeye vermiş kazanmış. Durmadan...
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yürütmenin Durdurulma Kararı

Ömür hocam bu yayınlanan yazı yüzde 39 un kaldırıldığını mı söylüyor acaba? Genel sekreterlik sözleşmeli yönetici ek ödeme brütünü düşüp yapacaksınız diyor.
  26. Metin Şahin

Cevaplarınız nedir acaba? Fikirlerinizi sizin nasıl hesapladığınızı yazabilir misiniz acaba teşekkür ederim
  27. Metin Şahin

Şimdi biz ne yapacaz ? Daha hesaplayamadık ek ödemeyi. Sekreterliğin dediği yönetici ek ödemelerinin brütü tabip ve tabip dışının sabitinin brütü ve mesai içi mesai dışı ek ödeme brütleri toplamı falan filan valla sıkıldım soruyu cümleye de dökemez oldum ? Eskiden yaptığımız şuydu yüzde 21...
  28. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemede Ortalamadan Alınabilecek Durumlar

Kişiye hakediş çıktı fakat sabitinin altında kaldı. O yüzden kendisine net tutar çıkmadı. Başlayış tarihinden itibaren başlıyor diye biliyordum ben. Çünkü şöyle düşünelim bu kişiye sabit ödeme başladığı tarihten itibaren ödenmeye başlanıyor. E sabit ödemeyi de performanstan mahsup etmemiz...
  29. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemede Ortalamadan Alınabilecek Durumlar

Arkadaşlar merhaba, bi sıkıntımız var da sizin görüşlerinizi almak istedim. Uzman tabip 28.11.2016 da hastanemize atandı ve başlayışı yapıldı. Başlayış yaptıktan sonra bu kişi Doğum sonrası izne ayrıldı. Ve Nisa'n a kadar sürekli rapor heyet vb alarak çalışmadı. Nisan 2017 de çalışmaya başladı...
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 2017 TEMMUZ ENFLASYON FARKI BELLİ OLDU

Hayırlı olsun...
  31. Metin Şahin

Mutemet Arşivi STAJER ÖĞRENCİ ÜCRETİ NASIL HESAPLANIR?

Peki arkadaşlar staj ücretlerini hangi bütçeden ödüyorsunuz? Nisan ayına kadar genel bütçeden ödedim fakat genel bütçeden ödemenin uygun olmadığı döner sermaye bütçesinden ödemem gerektiği hakkında yazı geldi. bu ay döner sermaye bütçesinden ödeme yapacaz. Siz hangi bütçeden ödüyorsunuz?
  32. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım, birinci soru cevabı yüklemeye gerek kalmayacak. çünkü kbs den kesmediğimiz için sistem otomatik çıkaracak. ikici soru için de biraz önce temsilci ile görüştüm ücretsiz izinli personeller için hiç bişey yapılmayacakmış şuan için. zaten sisteme de...
  33. Metin Şahin

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

bu şekilde bi hata alıyoruz. ne yapmamız gerekir acaba?
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Arkadaşlar merhaba. bu bes den bişey anlamış da değilim ama şuanda resimde göründüğü gibi bi durumla karşı karşıyayım. ne seviye de olduğumu da anlamış da değilim :) burda devam ediyor derken ne demek istiyor acaba bilen var mı? 103 hata diyor bide altta herkese .... nolu teklifi vardır diyor...
  35. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Döner Sermaye BES Banka Aktarım işlemleri

arkadaşlar kolay gelsin. bi türlü yükleyemedim bu dosyayı kafayı yemek üzereyim yeminle. "nolu satırda çalıştığı ilçe kodu hatalı gönderilmiş ! Lütfen kontrol ediniz.[19J]" diye hata alıyorum. böyle bi sorunla karşılaşan var mı acaba?
  36. Metin Şahin

Mutemet Arşivi DSSO Bes Sağlık Bakanlığı Görüşü

Ozaman bu beyfendiler bu yazıyı ne diye yazmışlar. Bakanlığın koskoca Strateji birimi dün söylediğini bugün kabul etmiyor iyi mi :)
  37. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tabip dışına icap ödenmeyecek

Bu icabın ödeneceği belli zaten. Fakat şu durumda resmiyete bakarsak hala icabın ödeneceğine dair bir resmiyet yok. Yazı eğer sadece bu şekildeyse yazının pekde bi resmiyeti görünmüyor. tarih imza gibi. Bekleyelim resmi yazı yayınlansın derim ben.
  38. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

Peki arkadaşlar mevcutta halen bi bireysel emekliliği olan kişiler ne olacak? bu kişilerden de kesinti olacak mı? yada bunları bildirecekmiyiz otomatik katılıma?
  39. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

‘Tahsilat Veri Deseni’ dedikleri ne oluyo acaba bilen varmı? yazıyı okuyorum ikide bir tahsilat veri deseni diyor. her işte olduğu gibi bu işte mutemete kilit. artı nasıl yapılacağı da meçhul. birileri biliyor yazı yayınlıyorlar birileri de(biz oluyoruz bu) izliyor acaba ne olacak, nasıl...
  40. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES

hatta ve hatta şöyle bişeyden bahsettiler ki ben çok takmadım ama bahsettiler :) neymiş efenim gelen personeli eklemez isek mutemete kalacakmış iş falan filan :) güldüm sadece onlara da
Geri
Üst Alt