Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES

Katılımcılar kendileri sistemeden çıkış yapabileceklermiş çıkış yaptıklarında otomatik olarak sistemden düşecekmiş? hep bi sistemden bahsediliyor ama nasıl bi sistem onu bilmiyorum :)
  2. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES

banka yetkilileri ile kısa bi görüşmemiz oldu onlar şifre olayında yeni gelen personelin sisteme eklenmesi için kullanılacak bi şifreden bahsettiler.
  3. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES

Şuanda bu işlemi yapan var mı acaba? sisteme giriş çıkışları nasıl takip ediyorsunuz? muhatap kim acaba? işlemi yapan varsa kısa bi bilgi geçebilir mi?
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES

Ekli excell de yetkili kişiler kısmına müdür ve başhekim mi yazmam gerekiyor yoksa bu işi yapacak olan beni yani mutemeti mi yazmam gerekiyor acaba?
  5. Metin Şahin

Mutemet Arşivi BES

Arkadaşlar kolay gelsin. Önümüzdeki aydan itibaren geçiş sağlanacakmış. yazı geldi banka tarafından Kurum anlaşma yapmış.
  6. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tıp Bayramı Erken Ödeme

Whatsapp dan geldi talimat :) Halil hocam yazılı talimat yok.
  7. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tıp Bayramı Erken Ödeme

Aynı talimat bize de geldi. ama sadece talimat :) bizde nöbeti de katmışlardı bunun içine. gel gör ki ne nöbet listeleri ulaştı elime ne ek ödeme bilgileri. bekliyoruz. bence şöyle bi süpriz yapabilirdi Bakanlık 15 martta maaş ödememekle ilgili bi süpriz yapabilirdi :) ha 14 mart ha 15 mart ne...
  8. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tabip dışına icap ödenmeyecek

Bu ay icap nöbet ödemesi yapacak olan var mı?
  9. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin. icaplarla ilgili dün akşam sendika genel başkanı resmi hesabından Sağlık Bakanı ile görüştüğünü Bakanın talimatı sonucunda icap tutan tüm sağlık çalışanlarına icap ücreti ödenmesine devam edileceğini duyurdu. resmi yazı var mı yok :)
  10. Metin Şahin

Bize de öyle bi bilgi gelmedi. Tdms ye de baktım hala aktif kod.
  11. Metin Şahin

Bide arkadaşlar bu yazının daha net bi hali var mı elinizde yazının tarihini net okuyamıyorum da.
  12. Metin Şahin

Bu ne perhis bu ne lahana? Bu Kamu Hastaneleri kuruldu kurulalı akşam başka sabah başka Arkadaşım. Şunu da söyleyim bakanlık olsun hukuk müşavirliği olsun kimse de ilgilenmiyor bu konuyla. iki tarafla da görüştüm telefonla. Bakanlık dedi ki bizde şoktayız :) aynen böyle dedi. bu konunun farklı bi...
  13. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Promosyon Şablonu

aynen bende 3.denememde hesaplarda promosyon :)
  14. Metin Şahin

Mutemet Arşivi banka promosyonu

Bence ne kadar çalıştıysa okadar ödenmeli diye düşünüyorum. Bende de aynısı oldu ocak şubat maaşını alıp ayrıldı personel dün. bende iki aylık kısıtlı olarak hesapladım listeye ekledim.
  15. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Promosyon Şablonu

farketmiyor diye biliyorum. ben iki türlü de yolladım kabul edildiyor. tabi ne zaman promosyon listesi göndersem ilkinde red geliyor :) ama ısrarlı davranınca çözüm bulunuyor. muhasebe birimi listeyi bize yollucaksınız(text) biz bankaya yollucaz dedi ama bana bu çok mantıklı gelmedi. muhasebeden...
  16. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ön Muhasebe Personel Giderleri (TDMS) ??

Ön muhasebe an itibariyle mefta :)
  17. Metin Şahin

İlker bey Aksaray Ortaköy Devlet Hastanesi.
  18. Metin Şahin

Banka listesine örnek olarak bu şablonun indirilmesini istiyor tdms. Bu şablonu hbys programından alabilen varmı acaba?(fonet kullanıyorum bu şekilde bi banka listesi hazırlamam şuanki şartlarda yok.) ıban nolu bi tablo sunulsaydı daha kolay olurdu.
  19. Metin Şahin

Bende tam anlamadım ama galiba birinde sıkıntı olursa diğerinden yollanacakmış banka listeleri. ama şöyle bişey ki ikinci mail adresi @gmail uzantılı bi adres yollandı. bakanlığın gmail kullanmasına anlam getiremedim. ama dediğiniz mantıklı iki tane hesap açılabilir. teşekkürler Armağan bey.
  20. Metin Şahin

Ali bey hangi il pilot bölge? Muhasebe bize de bilgi verdi önümüzdeki haftadan itibaren muhasebe evraklarını (performans,nöbet,sabit ödemeler...vs) bu menüden yapacakmışız. Banka listesi içinde iki tane mail adresi yollandı bu bilgileri bankanıza iletin diye. Fakat şöyle bi durum var bide genel...
  21. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 2017 maaş aylık katsayı yayınlandı

Evet düzeldi şimdi.
  22. Metin Şahin

Yani önümüzdeki ay düzelir mi. bu şekilde onaylasam mı.? fikriniz?
  23. Metin Şahin

Bu problemi çözebildiniz mi? Yada çözüm olarak ne yapabiliriz?
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

-%20 ler belli mi? -%10 da var mıyım? -Dönerler ayın 15'inde yatar mı kesin? -Nöbet hesaplandı mı? -A kişiye bi para yatmış bana da yatacak mı? -Promosyon ne kadardı? :)
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ziraat Bankası Text Dosyası Aktarma Hatası!

aynı maili tekrar gönderin arkadaşlar dün bizde de öyleydi. bi kabul ediyor bi etmiyor. listenizi değiştirmenize gerek yok. aynı text i yollayın.
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Stajyer Öğrenci Maaşları

Yani biz burda öğrenciyle sözleşme yapılıp yapılmadığına bakacağız öyle mi. sözleşmesi olan öğrenciye bordro hazırlayacağız yani? geçen senelerde sanki personelin belli bi yüzdesi kadar öğreci maaş alabilir muhabbeti vardı sanki.
  27. Metin Şahin

bu konu ile ilgili bir işlem yapanımız olmadı mı hiç? staja gelen her öğrenci hesap açtırıp geliyor.
  28. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünün yazısında "...yaz stajları hariç mesleki beceri eğitimi yapan tüm öğrencilere staj ücretinin ödenmesi" ibaresi yer alıyor. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba. Staj yapan tüm öğrencilere maaş yapılacak mı bu...
  29. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ekim Ayı Nöbet Hesaplaması

arkadaşlar kolay gelsin. "28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar" dediğinde sanki öğle arası olmuyo o gün. ve mesai 165 saatmiş gibi geliyor bana. öğle arası izni olmadığı anlamı var gibi. öğle arası olsa tatil 12 den itibaren başlar gibi. dolayısı ile ekim ayı toplam çalışılması gereken...
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı Hasan Kuru hocam tekrardan emeğine sağlık. Harcama Talimatıyla ile ilgili bi yere takıldım da, ödeme emri üzerindeki hesap no'ları 740 ile başlıyor fakat harcama talimatında 770/2 ve veya 770/3 yazıyor. orayı tam anlayamadım.
  31. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Vergi Mahsuplaşması

Aylık olarak hesaplanıyor. Ben Mayıs ayı için hesapladım.
  32. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet Genelgesi

Hocam ben mutemetlikte daha yolun başında olduğum için sizler kadar tecrübeli değilim bu konularda. Bi olayla karşılaştığımda olayın üstüne su içip geçemiyorum. Yeni olduğum için yaptığım yada yapacağım işlemlerde o işin en doğrusunu ve genelde yapılanı yapmaya çalışıyorum. Bunda bizden daha...
  33. Metin Şahin

Bakanlığı aradım nasıl bi işlem yapacaz diye 24 nisan dan sonra ödediğiniz artırımlı kısmı kişiden geri alacaksınız dediler. Ama ilginç olan onlarda kesin konuşmuyor. Personelin bi hatasından değil ama mevzuata göre ödemeleri gerekir diyolar. kişiden almasak olmaz mı diye sordum siz bilirsiniz...
  34. Metin Şahin

Daha önce benim gibi artırımlı ödeyen arkadaşlar var mı acaba?
  35. Metin Şahin

Uzman hocam bu konuda ne yapmamız gerekir sizin görüşünüz ne yönde acaba? Teşekkürler.
  36. Metin Şahin

Galiba son iki ayı geri alacağız gibi bişeyden bahsedilmiş. ama kesin ne yapılacak belli değil. Geri alacak (istirdadı) olan var mı acaba?
  37. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet Ücretleri

kelime oyunu yapıp duruyorlar valla oruç oruç :) istirdadının ney arkadaş ya. illa google a istirdadı ne demek diye mi yazalım bu nedir Arkadaşım :) geri alma yazsanıza. Arkadaşlar siz nasıl işlem yapacaksınız şimdi. Ben son iki ayı kişi borcu çıkarayım diyorum ama doğru mu yapmış olurum yanlış...
  38. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet Ücretleri

Hukuk Müşavirliği'nin sonuç kısmında "23/06/2016 tarihli ve 2014.5639.532/869 sayılı genel yazınız gereği artırımlı ödenmiş olan icap nöbet ücretlerinin ise, Danıştay içtihatları Birleştirme Kurulu'nun 22/12/1973 ve E.1968/8-K.1973/14 sayılı kararı karşısında açık hata olarak kabul...
Geri
Üst Alt