Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Zamlar ve Tazminatlar

bu bilgilere sadece kbs den mi ulaşırım.
  2. Metin Şahin

Kbs den çok anlamıyorum ama ben.
  3. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin. Kullandığım hbys programımda hata oluştu tüm hizmet sınıfların zam ve tazminatları ek gösterge yan ödeme özel hizmet tazminatı ek gösterge falan birbirine girdi tek tek kontrol edecem hepsini :( bunların güncel hallerini bulabileceğim bi yer varmıdır. Yada elinde olan...
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemesi Diyaliz Hekimi hk

Arkadaşlar kolay gelsin. bi konuda kararsız kaldım. hastanemize diyaliz hekimi görevlendirildi(pratisyen dr.). 10 gün eksik günü var. başlamasından kaynaklı eksik gün. bu dr u hastane ortalamasına katmamız mı gerekir katmamamız mı gerekir diyaliz dr u olduğu için. %100 ortalamadan alacak diyaliz...
  5. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Avans ve Kredi işlemleri

bildiğim kadarıyla harcama talimatı, olur yazısı ve avansın açılması için yazı gönderilmiş ise o yazı. mahkeme giderleri için şuan avans açıyorum. muhasebe işlem fişi harcama talimatı başhekimlik oluru ve müdürlükten gelen avans açılması yazısını taktım yolladım para geldi.
  6. Metin Şahin

Çöp Kutusu 4/c ek ödeme görüş

Bu ne şimdi.şaka gibi bi bakanlığımız var Oyun oynuyorlar valla. Şimdi ocak ayında verdiğimiz performans eködemesini geri alacaz. Sonra ne olacak 4c li kardeşlerimiz tekrar mahkemeye verecekler. Ozaman da tekrar verirler. Kadroya geçerler inşallah en kısa zamanda. Ne acayip bi durum bu...
  7. Metin Şahin

Çöp Kutusu 4/c ek ödeme görüş

http://www.tkhk.gov.tr/4606_4c-sozlesmeli-person Yazı arkadaşlar
  8. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS 3.Dönem Toplu Söz. Güncellemesi Hk.

Mobilden girdiğim için görüntü yollayamıyorum ama (MADDE 5 C EKPUAN) Ödül diye bi kısım var oraya girebilirsiniz.
  9. Metin Şahin

Evet var İlker hocam. Personel dönem veri girişinde.
  10. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin. EKOBS 3. Dönem Toplu Sözleşme Kararları güncellemesi ile ilgili yapılan değişikler hakkında bilgi paylaşmış.
  11. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 375 de agi var mı?

:) :) uzman hocam engellenemiyor demekki :)
  12. Metin Şahin

efex1023 Arkadaşım öncelikle teşekkürler. şimdi bu yazıda anladığıma göre(son paragrafında) maaştan arta kalan agi performansın gelir vergisinden düşülecek diyor demi. performans ek ödemesinde gelir vergisi olduğu için diyor sanki.
  13. Metin Şahin

elinizde mevcut mu acaba bu görüş yazısı. teşekkürler.
  14. Metin Şahin

htsumer hocam bilgi paylaşımınız için çok teşekkür ederim. şimdi anladığım agi sadece maaş ödemesi gelir vergisinden düşülecek değil mi. ordan arta kalan başka bi gelirden düşülmeyecek. ayrıca 375 sabit ödemelerde de bi değişme olamayacak değil mi.
  15. Metin Şahin

örnek, evli eşi çalışmayan 3 çocuklu bi vhki nin agi mi 209,99 tl. Maaştan düşülen agi si 199,31 tl aradaki fark 10,68 tl bu fark ı 375 te gelir vergisinden düşmemiz gerekiyor sanki. ozaman da personelin sabiti yükselmiş mi olacak yani? valla ben anlamıyorum bu işi zorla bana tayin istetecekler...
  16. Metin Şahin

EKOBS da öyle bi yer var. ayrıca bizim kullandığımız hbys de de agi diye bi sutün açılmış. biraz önce ek ödeme daire başk. nı aradım sordum sırasıyla maaş sabit ek ödeme şeklinde giderek agi düşülür denildi. bilginiz olsun arkadaşlar. karşılanamayan kısım sabitin brütünden düşüyor yani.
  17. Metin Şahin

arkadaşlar kolay gelsin. bi konu hakkında fikrinizi almak istiyorum. AGİ i yüksek olan bi personelin maaş ödemesinden karşılanamayan agi si 375 sabit ödemenin bürütünden düşülebilir mi? bi personel sordu da aklıma takıldı ben öyle bişey duymadım. bilmiyorum sorumu doğru sorabilidim mi.
  18. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS da Ek Ödeme Kaysayısı

kimse böyle bi sorunla karşılaşmadığına göre benim işlemlerde bi hata var tekrar kontrol edeyim ozaman teşekkürler.
  19. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS da Ek Ödeme Kaysayısı

Hastanede puan üreten başhekimimiz mevcut. haliyle başhekimin yapmış olduğu puanı hastane puan ortalamasına katacaz. fakat şöyle bişeyde tereddüte düştüm, Ekobs da ocak performansını yapıyorum ama mi net performans puan toplamını tutturamıyorum. biraz inceleme yaptım kendi programım başhekimin...
  20. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 2016 Promosyonları Ziraat Bankası

bize de banka ekteki şablonu yolladı o şekilde yollayın diye ama ben eskinin eskisi :) şeklinde yolladım aktarılmıştır diye mail geldi. Asıl şablon yok galiba. hangi şablonda hazırlanırsa hazırlansın onaylanması önemli gibi sanki. onaylandı mı tamam :)
  21. Metin Şahin

bu excel e göre hazırlayıp yolladım "Gönderdiğiniz dosyada Ödeme tanımlanmış kurumu tahsilat dosyası gelmiş. İşleminiz gerçekleşmemiştir! Soru veya sorunlarınız ile ilgili şubeniz ile görüşebilirsiniz!" bu şekilde bi mail geldi banan. bu şekilde karşılaşan var mı acaba?
  22. Metin Şahin

şimdi bankayla görüştüm onlarda mail geldi mi size diye sordular ama bize gelen herhangi bi mail yok. Kime gönderdiler acaba? genel sekreterliğe mi hastaneye mi. gelen varsa paylaşabilir mi zahmet olmazsa
  23. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 2016 Engellilik indirimi tutarları

uzman hocam sakatlık indirimi ile ilgili bi sorum olacaktı. 663 sayılı khk ile çalışan sözleşmeli yöneticilerin ek ödemesi hesaplanırken bu indirim uygulanır mı?
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Geçici görevlilerin ek ödemesi

şimdi mahsup edip gönderme olayı yok mu yani? geçici görevle giden personele eksik günsüz mü hesaplayıp karşılaştırma yapacağız analamadım
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yıllık İzinlerde Aktif Çalışma

Yok uzman hocam personel sicil birimine kalsak eğer kara kara güne kaldık biz. İzinleri normal bir şekilde bile zor veriyorlar valla. görevi üstlenmek değilde görev üstlendiriliyor.
  26. Metin Şahin

Uzman Hocam eline sağlık açıklayıcı ve kafaları karıştıran sorulara güzel cevaplar olmuş. Benim görüşüm ki görüşe de gerek yok herşey ortada bu uygulama genel olarak bir kez daha göstermiştir ki Doktor Bakanlığı iyi çalışıyor. doktora ödül diğer personele cezadır bu uygulama. ve bu kararın...
  27. Metin Şahin

Arkadaşlar sağlık personelini anladım ama tabiplerin işlemlerinin nasıl yürütüleceğini anlamadım. şimdi tabiplerin eksik günlerini girecez mi girmeyecez mi?
  28. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Döner Sermaye 5 gün izin kesilememe

hülya hanım yazı yayınlandı bu konuda forumda mevcut şuan. ayrıca bu uygulama sadece Yıllık İzin için geçerli. yani şua rapor vb. bu uygulamanın dışında kalıyor. bu uygulamada da kural şu, ayda en fazla 5 gün yılda da toplam on gün. yani dediğiniz gibi bir personel 30 gün yıllık izin aldığında...
  29. Metin Şahin

yanlış mı anlıyorum bilmiyorum ama şimdi tabiplere ödül mü verilmiş olunuyor bu durumda?
  30. Metin Şahin

İlgili yazı yayınlandı.
  31. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EK ÖDEMEDE YILLIK İZİN HESAPLAMA

İlker hocam eline sağlık çok güzel çalışma olmuş. ama şöyle bi sıkıntı var ki, örneğin data sayfasına izinler girilirken ocak ayı için 5 şubat ayı için 5 ve mart ayı için de 5 gün yıllık izin yazdığımızda mart ayı için liste sayfasındaki izin bilgilerinde ki girilecek eksik gün kısmı 0(sıfır)...
  32. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS Kullanımı İle İlgili Duyuru

Nakil gelen personeli kaydetmek ayrı bi dert zaten. Bazen personelin geldiği kuruma resmen yalvarıyorum ? ayrılış tarihini girsin diye. Bence bu soruna şöyle bi çözüm bulunabilir, personel ayrılış yaparken çkys üzerinden düzenlenen "personel maaş nakil ilmuhaberi" (personel nakil bildirimi) nde...
  33. Metin Şahin

Ayrının içinde bi ayrı.
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS Kullanımı İle İlgili Duyuru

EKOBS kararlı arkadaşlar  :) yeni duyuru yayınlamışlar saolsunlar.
  35. Metin Şahin

Çok basit olabilir kusura bakmayın arkadaşlar.formülü yıla yayamadım.
  36. Metin Şahin

Arkadaşlar kolay gelsin bildiğiniz gibi 3.dönem toplu sözleşmede belirtilen aylık 5 günü geçmeyecek ve yılda toplam 10 güne kadar olan yıllık izinler eksik gün olarak sayılmayacak. bu konu hakkında bi excel formu hazırlamaya çalıştım ama excel de çok bilgim olmadığı için bi türlü doğru sonuca...
  37. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 3.DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ TKHK GENELGESİNDE YAYINLADI

Bence artmayacak çünkü artacak olsaydı onuda bi örnekle açıklaması yapılırdı.
  38. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 3.DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME HÜKÜMLERİ TKHK GENELGESİNDE YAYINLADI

Hakuk un 0,05 oranında artırılması konusu burda farklı yorumlamış. Daha önce il sağlık müdürlüklerine yayınlanan genelgede özellik arz eden birimin hakuk u 0,50 olarak kalacak denilmişti. Burda özellik arz eden birimde yararlandırılmış ve 0,55 olur denilmiş.
  39. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık bakanlığı toplu sözleşme genelgesi

Riskli birim dışında çalışan tabip dışı personelin hizmet alan kadro ünvan(hakuk) katsayısı 0,05 puan artırılacak. Yine aynı şekildeki personellerin tavan ek ödeme katsayılarıda 1,50 den 1,70 e yükseltildi. Ama kamu hastaneleri birliği ilgili uygulama için yazı yayınlamadı hala. Üstteki yazı...
Geri
Üst Alt