Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yeni Nöbet ve İcap Hesap Kodları

Arkadaşlar kolay gelsin. Yeni kodların olduğu ödeme emri belgesi olan var mı olan varsa bi örnek verebilir mi. Teşekkürler
  2. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sağlık bakanlığı toplu sözleşme genelgesi

Bu yazı sadece il sağlık müdürlüklerini mi kapsıyor, yoksa kamu genel bir yazı mı. yazının konusundan anlaşılan sadece il sağlık müdürlüklerini kapsıyor gibi.
  3. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet ücreti

3.dönemde olmayabilir ama acil ve yoğunbakım içinde artırımlı nöbet ödemesi devam eder. %50 artırımın ilk yayınlandığında diyaliz ve ameliyathane belirtilmediği için 2.dönem toplu sözleşmenin içinde diyaliz ve ameliyathaneye yer verilmişti. yani diyaliz ve ameliyathane sonradan eklendi. eklenmiş...
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet ücreti

BUMKO'nun yanınladığı mali ve sosyal haklar genelgesinin "A) Toplu Sözleşmede Yer Alan Hükümler" "4" üncü maddesinde " 2014 ve 2015 yıllarını kapsayan 2. dönem toplu sözleşmede yer alan hükümlerden aynı şekilde 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan 3. dönem toplu sözleşmede de yer alanlar, 2015...
  5. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

3.dönem toplu sözleşmenin Yürürlük süresi ve tereddütlerin giderilmesi başlığı altında "Bu toplu sözleşme, 1/1/2016-31/12/2017 tarihleri arasında uygulanır." yazıyor. mekeli hocam ocak sabitleri için (375) yansıtmamız gerekmez mi bu dereceyi? yada bununla ilgili bi yazı mı yayınlanması gerekir...
  6. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yoğun Bakım Eğitimine Giden Hemşire

Benimde başıma böyle bi olay gelmişti bakanlığı aradım durumu anlattım yönetmelikteki gibi işlem yapmalısınız dediler. Yani çalıştığı birime göre değilde kendi ünvan katsayısından yapılması gerektiği. Efex1023 Arkadaşım dediğin gibi ekobs da bu şekilde hesaplıyor be bizde buna uymamız gerekiyor gibi.
  7. Metin Şahin

Terfi olarak mı veriyorsunuz? Nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?
  8. Metin Şahin

1 derece verilmesi konusunda nasıl bir yol izlenecek acaba?
  9. Metin Şahin

Mutemet Arşivi 2015 forumun enleri

kendi adıma konuşayım, asıl ben teşekkür ederim sizlere. ne zaman bi yerde takılsam hep yardımcı oldu mutemetler.com emeğini esirgemeyen sıkılmadan sorularımıza ve sıkıntılarımıza özveriyle cevap veren herkesten Allah razı olsun.
  10. Metin Şahin

bence bunlar o şekilde ayırsak bile yine bizden istatistik isterler ne kadar nöbet ödedin ne kadar icap ödedin. zaten genel sekreterlikler başhekimler müdürler nöbet ödemelerine imza atarken elleri titriyor sanki ceplerinden çıkıyor :)
  11. Metin Şahin

her gruba farklı ödeme emri mi düzenlememiz gerekecek yani bundan sonra?
  12. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Diş Taramasına Katılan Tabiplerin Puanı

selweb kardeşime katılıyorum gel de sen tarama yapan hekimlere bunu anlat. şimdi diğer dr lar itiraz edeceklerini söylediler işin yoksa uğraş dur. 60.000 puan yapmış diş tabipleri. mekeli kardeşimin belirttiğine göre bu işlemler faturalandırılamıyormuş da. bu durumda bu diş tabipleri gelir...
  13. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Diş Taramasına Katılan Tabiplerin Puanı

Arkadaşlar kolay gelsin. şöyle bi sorunla karşılaştım sizden bi fikir edinmek istedim. Hastanemizdeki(hastanemiz devlet hastanesi 2.basamak) diş tabipleri okullara diş taramasına gidiyorlar. bu doktorların normalde T.M.G.İ.Puanları 30.000-35.000 civarı olurdu ama bu ay taramaya gittikleri için...
  14. Metin Şahin

Mutemet Arşivi banka değişikliği

Arkadaşım Fonet yazılım kullanıyorum. fonete bankanın bana verdiği excel formatını mı yollamam gerekir bu formatı hazırlamaları için.
  15. Metin Şahin

Banka listelerini maas@ziraatbank.com.tr adresine yolluyorum. son 4 rakamdan önceki 8 rakam müşteri numarası oluyor kardeş. mail atarken üç ayrı sütunda yazılıyor ıban bizde. heralde hepsi aynıdır. birinci sütunda şube kodu ikinci sütunda müşteri no üçüncü sütunda ek no yani son 4 rakam.
  16. Metin Şahin

banka listesini mail atıyorum. para bankaya gelmiş oluyor fakat yollamış olduğum mail onaylanıp bankanın sitemine düşmediğinde ödenmiyor. ziraat bankasından kurumsal izleme şifresi aldım. gelen paraya göre banka listelerini yolluyorum. daha garanti oluyor. banka listesini hazırlamada biraz...
  17. Metin Şahin

Ziraat Bankasından hastanemiz adına hesabı kendimiz açtırdık.
  18. Metin Şahin

ziraat bankasına banka listeleri yollamakta biraz sıkıntımız var. uğraştırıyor biraz. bi excel dosyası gönderdiler o formatta istiyorlar listeleri.
  19. Metin Şahin

hocam kolay gelsin. bizim banka değişikliği oldu. ekim ayında oldu. bizde bu şekilde merakla bekliyorduk nasıl olacak diye banka çalışanlarına soruyorduk onlarda aynı şekilde haberleri yoktu. işlemlerimiz şu şekilde oldu, ziraat bankası genel sekreterlik aracılığı ile hastanemizden maaş...
  20. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Görevlendirme

Arkadaşlar kolay gelsin. bi sorum olacaktı. Hastanemizde tek acil servis bulunmaktadır. Hastanemizde yatan hastan sayısı az olmakta. Haliyle çoğu günler hastanemiz servislerinde hasta dahi bulunmamaktadır. Hastanemiz başhekimi de bu servislerde çalışan personelleri (ebe,hemşire,sağlık memuru...)...
  21. Metin Şahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 LÜ PERSONELE NÖBET HESAPLANIR MI?

Arkadaşlar kolay gelsin hastanemizde 4924 lü pratisyen dr lar var. sözleşmelerinin 10. maddesinde "... devlet memurlarına ödenen aile doğum ve ölüm yardımı ile tedavi yardımı cenaze giderleri giyecek ve yiyecek yardımından yararlandırılır. bu ödemelerin haricinde herhangi bir ad altında ödeme...
  22. Metin Şahin

Mutemet Arşivi birim performans katsayısı nasıl ve neye göre hesaplanmaktadır

uzman hocam verdiğin bilgi ve gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim.
  23. Metin Şahin

sabitin tamamını mahsup edemedim uzman hocam. bi kısmını gelen tutardan mahsup ettim. şimdi gelen brütü 0,85 le çaptıktan sonraki brütle mi birleştirmem gerekir yoksa 0,85 le çarpmadan önceki brütle mi birleştirmem gerekir.
  24. Metin Şahin

Uzman hocam, doktorun kadrosu bizim hastanede. geçici görevle başka hastaneye gitti. gittiği hastane bize brüt tutarını gönderdi. doktorun bizdeki bpk sı 0,85, geçici gittiği yerdeki 1. şimdi bize gelen tutarı biz hesaplarken 1 üzerinden mi hesaplama yapmamız gerekir 0,85 üzerinden mi?
  25. Metin Şahin

Konu açılmış diye tekrar konu açmadım yanlış mı yaptım bilmiyorum ama bi sorum olacaktı, hastanemize gönderilen doktor hakedişlerini hesaplarken birim performans katsayısı olarak görevlendirildiği yerdeki birim performans katsayısını mı baz alacaz yoksa kendi hastanemizdeki bpk mı baz alacaz.
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS Duyuru

uzman hocam koordinatörlerin duyurusu bu :) daha bakanlık yazı yayınlamamış ama eli kulağındaymış :)
  27. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS Duyuru

koordinatörümün dediğine göre yeni kavramlar geliyormuş, "ülke braş standart puanı", "grup branş standart puanı" falan. branş sayısı 20 den fazla olursa şöyle fazla olursa böyle gibi hesaplamalar olacakmış. fazla puanlar ortalamanın altında kalırsa ortalamanın üstünde kalan kısmın yüzde 35 i...
  28. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sabit Dışı Ek Ödeme

karışık bi olayla karşı karşıyayım ozaman :)
  29. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Sabit Dışı Ek Ödeme

Kurumumuzda çalışırken 09/09/2015 tarihinde tayini çıkan (sabiti ödemesini ben yapmadım gittiği kurum yaptı) bi ebenin sabit dışı ek ödemesini hesaplarken brüt tutarı mahsup etmem gerekirken bu tutarı nasıl olduysa personele ödeme yapmışım. personelden ödenen tutarı iade etmesini istedim ve...
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet

Brüt olarak gönderiliyor uzman hocam onu takip ediyorum ve hakedişini hesaplıyorum zaten. ben sadece fazla mesai de takılmıştım. çiftci58 hocamın dediği gibi diğer hastaneyle irtibata geçip fazla mesai yapmaması konusunda bilgilendirmem gerekiyor. teşekkürler.
  31. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet

uzman hocam diğer hastaneye nöbet tutmak için gitmiş doktor. burdan ben 130 saat nöbet ücreti yaptığımda ordan da fazla mesai olarak 130 saatin üzerinde 48 saati de alabilir mi bu durumda?
  32. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet

Arkadaşlar kolay gelsin, hastanemizde uzman dr acil serviste nöbet tutuyor ve 130 saat fazla mesaisi oluştu. Aynı doktor aynı ay içerisinde başka bi hastanenin yoğun bakımında da iki nöbet (48 saat) tutmuş. Şimdi bu doktora ben 130 saat hesapladığımda diğer hastane 48 saati hesaplayıp doktora...
  33. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Gözümün önünde eylül fazla mesaileri hesaplamaları geçiyor :) :)
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Risksiz Serviste Tutulan Nöbetler İçin Acil Farkı Hesaplanır mı?

sağlık hizmetleri müdüründen şu kadar saat acilde nöbet tutmuşlardır diye bi yazı veya çizelge alsam yeterli midir yani. bide örnek bir ebe geçen ay toplam 216 saat çalışmış ve fazla mesaisi 48 saat. ve bu ebe 5 nöbetinde acile indiğini ve acilde çalıştığını söylüyor. 24 saatlik nöbetinde 18.00...
  35. Metin Şahin

uzman mutemet hocam gün puantajı derken? anlamadım? günün büyük kısmını acilde geçirmişse o günü acilden mi yapayım yani?
  36. Metin Şahin

Arkadaşlar biliyorum bu artırımlı nöbet konusu artık çok sıktı. Sizi bilmem ama ben artık bunaldım hakkatten. ama işte sonuçta bu işi yaptığımız için uğraşmak zorundayım. ve uğraşırken de bilgisi olan kardeşlerimize de danışmak istedim. Röntgen ve Laboratuvar konusunu ödenmez olarak devam...
  37. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS Açılmıyor?

Arkadaşlar EKOBS'a hafta başından bu yana giremiyorum sürekli "yükleniyor, lütfen bekleyiniz!" ve "Sunucu ile bağlantınız koptu! 3 saniye içinde bağlanılacak..." uyarısı ile karşılaşıyorum. aynı sorunla karşılaşan var mı? yoksa bizim bağlantımızda mı bi problem var? girdiğim adres bu...
  38. Metin Şahin

Mutemet Arşivi %20 ekobs

İnceleme heyetindeki personellerden bahsediyor olması gerek.
  39. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Nöbet %50 artırımlı

bizde veriyorduk ama 3 aydır vermiyoruz. uzman mutemet kardeşimin de dediği gibi 30.06.2014 sayılı yazıya istinaden vermiyoruz. mahkemeye verecekler.
  40. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Tatil bitti.Erdek ocaklardan görüntüler

Allah kolaylık versin uzman hocam. Tatil sonrasında denetleme :)
Geri
Üst Alt