Arama sonuçlarınız

1. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Acil Hasta Kabul Nöbet Ücreti hk.

Bende artırımlı ödenir diye biliyorum ama emin değilim. Yanlış bişey yapmaktan çekiniyorum. konuyla ilgili elinde yazısı olan var mı acaba? Şimdi mutemette çalışıp da kendine artırımlı nöbet yapıyo falan der bizim personeller :)
  2. Metin Şahin

Uzman mutemet hocam o yazıya nasıl ulaşabilirim?
  3. Metin Şahin

Merhaba arkadaşlar, bi konuda çıkmazda kaldım. Hastanede normalde mutemet olarak çalışıyorum. aynı zamanda da ayda 2 veya 3 (hastane yöneticileri belirliyor sayıyı) acil hasta kabulde nöbet tutuyorum. orda ne olarak duruyorum ( nöbetçi memur?, veznedar?, hasta kabul memuru?, sekreter?) onu çok...
  4. Metin Şahin

Mutemet Arşivi TEMMUZ DA MESAİ KAÇ SAAT?

beni ikilemde bırakan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı'nın 15/04/2015 tarih ve 6021 sayılı idari izin hak. konulu yazısı. o yazıda da "Bu çerçevede mütalaa konu hadise tetkik edildiğinde ; 657 sayılı Kanun'a göre memurlar için haftalık çalışma süresi 40 saat olmakla birlikte, Bakanlar Kurulu...
  5. Metin Şahin

şimdi ne yapmam lazım uzman hocam. bu yazıya göre mi hesaplamam lazım yoksa 168 saat olarak mı hesaplamam lazım. başka kimseye gitmedi mi bu yazı :) acilde çalışan arkadaşlar isyanda. millet izin kullandı biz çalıştık diye. 168 saat hesaplayacaksınız diye sürekli başımdalar. ama yazıda da...
  6. Metin Şahin

yani bu yazıyı dikkate alırsam nöbet tutan arkadaşlar zararlı mı çıkmış oluyor?
  7. Metin Şahin

uzman hocam anlamadım. 192 saat çalışması olan kişi için mesai saati 168 olduğunda 24, 172 olduğunda ise 20 saat fazlası çıkıyor. Bu yönden tereddütte kaldım ve anlamadım hocam.
  8. Metin Şahin

uzman hocam anlamadım. 192 saat çalışması olan kişi için mesai saati 168 olduğunda 24, olduğunda ise 20 saat fazlası çıkıyor. Bu yönden tereddütte kaldım ve anlamadım hocam.
  9. Metin Şahin

bu yazıyı göndermişler bize. "herhangi bir fazla ödemede bulunulmayacağına dair..." diye bir ibare mevcut. tereddütte kaldım.
  10. Metin Şahin

Temmuz 2015 de 16.07.2015 tarihinde saat 13.00 dan sonra resmi tatildi. öncesinde de idari izinli sayıldı. buna göre 16.07.2015 tam gün resmi tatil olmuş oldu. nöbet hesaplarken mesai saati de 168 saat oluyor. fakat idari izinli sayılan kısım olan ilk dört saatin mesai saatlerinden sayılacağına...
  11. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS-Kümülatifleri ayarlama

bordroyu hesapla ekran görüntüsü al, kendi hbys'nden de aynı şekilde hesapladığın bordronun ekran görüntüsünü al ve ikisi arasındaki farkı bi listeye +- tutarları not et. sonra ekobs dan onayı kaldır ve bu not etttiğin +- tutarları aylık maaş matrah kısmına yaz ve hesapla. kümülatif tutacaktır...
  12. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS-Kümülatifleri ayarlama

mutemetkarahan hocam bildiğim kadarıyla aylık maaş matrahını eklemen gerekiyor. çünkü ben öyle yapıyorum ve şu anda şükür kümülatif sorunum kalmadı. ama bayağı bi zamanımı aldı. uzman mutemet hocamında tavsiyesiyle birazda kendi hesaplamalarımızla şuanda tutuyor.
  13. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Lisans Tamamlama

Uzman Mutemet hocam yayınlamanı istediğimiz makaleyi buraya yazıyorum. ilgin ve alakan için tekrardan çok teşekkür ederim.
  14. Metin Şahin

yazı bu. tabi burda şu sendika iyi bu sendika kötü konusunda değilim ama bu duruma düşmemizin sebebi sahipsizlikten başka bişey değil diye düşünüyorum. sadece Tıbbi Sekreterler olarak bizimde var olduğumuzu göstermemiz gerektiğine inanıyorum.
  15. Metin Şahin

Yükseköğretim Kurumunu arayıp sordum listede bölümünüzün adı yoksa başvuru yapamazsınız denildi. inşallah senin dediğin gibidir inşallah biz yanlış biliyoruzdur. Ki Sağlık-Sen de yök e yazı ile başvuru yaptı Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik bölümünün de bu kapsama alınması için. senin dediğin...
  16. Metin Şahin

Uzman Mutemet hocam ilgin için çok teşekkürler. burdan arkadaşlardan bi kaç görüş öneri aldıktan sonra yazsam olur mu? arkadaşlar ne düşünüyor bu konuda onu da bi öğrenelim. olur mu aceba?
  17. Metin Şahin

Arkadaşlar bilindiği üzere Yükseköğretim Kurumu 23.07.2013 tarihinde sağlık önlisans alanlarından mezun olanlara lisans tamamlama ile ilgili bir duyuru yayınladı. Ve başvuruların 3-14 Ağustos tarihlerinde yapılacağı duyuruldu. Fakat yayınlanan listede bize yani Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik...
  18. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS GEÇİCİ GÖREV

ayrılış tarihi atınca da personel bu seferde karşı kurumun personeli gibi görünüyor.
  19. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS GEÇİCİ GÖREV

EKOBS da geçici görevle giden personelin dönemde görülmemesi için ne yapmamız gerekiyor. ayrılış tarihi girilmeyecek deniyor ama ayrılış tarihi girilmediğinde dönemden personeli çıkartamıyorum. bide bizden geçici giden personel mavi karşıdan geçici gelen personel sarı renkte mi olması gerekiyor...
  20. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Matrahlar Sıralamasında Öncelik hk.

gencmutemet Arkadaşım çok teşekkürler.
  21. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ekobs

"başka bir kurumun döneminde bulunduğu için eklenemeyen personeller" uyarısını çözmek için geçici görevlendirildiği yerin mutemeti ve geçici görevlendirmeyi yapan mutemetle koordineli çalışması gerekli sanki. çünkü geçici görevlendirmeyi yapan birim ilgili personellerin geçici görev tarihlerini...
  22. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Matrahlar Sıralamasında Öncelik hk.

personelin maaşı, ek ödemesi, sabitleri(375-209) hesaplanırken sıralama nasıl olmalıdır? örneğin bu ayın yani temmuz ödemelerini yapmaya ilk hangisinden başlamamız gerekiyor? temmuz ayı içerisinde yapılacak olan temmuz maaşları, temmuz sabitleri ve haziran ek ödemelerinden ilk hangisinden...
  23. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yeni Performans Döner Sermaye Yönetmeliği Neler İçeriyor ? Ne Zaman çıkacak ?

tavan diye bişeyi sürüyolar önümüze sonra da size %20 veriyoruz diyolar. isterlerse %100 versinler ne yapalım biz bunu. bakanlık zaten diğer personeli gördüğü falan yok varsa yoksa doktor hemşire ebe. sanki bu üçü çalışıyo hastanelerde. yeni çıkan yönetmelikte kesin daha fazla haksızlıklara...
  24. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Yeni Performans Döner Sermaye Yönetmeliği Neler İçeriyor ? Ne Zaman çıkacak ?

bunlar temmuzda ek ödemeyi ekobs dan yapacaksınız yoksa şöyle şöyle olur derlerse hiç şaşırmam. bari bizi de riskli birime alsalarda okadar uğraşıyoruz bi işe yarasa :)
  25. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Ekobs Performans Ek Ödeme Net Tutar Sıfır :)

dönem sil yapıp tekrar deneyin. bende de olmuştu baştan bidaha yaptım ve düzelmişti. ek ödeme matrahlarıda önemli.
  26. Metin Şahin

Mutemet Arşivi EKOBS'da Görevlendirme İle Gelen Dr Hk.

daha çok cebelleşiriz biz bu programla :)
  27. Metin Şahin

görevlendirme ile gelen (ayda 1 gün) dr lara ilk üç ay için ortalamadan verilmek zorunda mı? bide bu dr un hak edişini mahsup edip geldiği kuruma mı yollamamız gerekir yoksa dr un hakedişini kendisine mi vermemiz gerekir.
  28. Metin Şahin

geçici görevle ayda bir kere gelen personele ortalamadan verilir mi? yada aynı personel 5 aydır ayda bir kez görevlendiriliyor buna ortalamadan verilir mi?
  29. Metin Şahin

ekobs da performansa dayalı ek ödeme hesaplaması yaparken hastanemize bir günlük görevlendirme ile gelen iki tane anestezi uzmanının hesaplamasını yaparken kendi puanı üzerinden hesaplamasını yapıp hak edişini geldiği kurumuna gönderecem fakat ekobs bu uzmanı ortalamadan hesaplıyor. hbys...
  30. Metin Şahin

Mutemet Arşivi %50 zamlı nöbet

uzman mutemet Arkadaşım daha önce de forumda olan bi konu hakkında yeni başlık açtığımda yeni başlık açmayalım konuyu forumda araştırıp bulalım oraya soralım diye bi uyarı almıştım. o yüzden özellikle aradım konuyu buldum buraya sordum. bundan sonra daha dikkat ederim Arkadaşım.
  31. Metin Şahin

bilgisi olan var mı arkadaşlar. ikilemde kaldım da. bilgisi olan varsa bi zahmet paylaşabilir mi?
  32. Metin Şahin

"Bu ücret yoğun bakım, acil servis ve 112 acil sağlık hizmetlerinde tutulan söz konusu nöbetler için yüzde elli oranında artırımlı ödenmektedir" diye bir ibare var arkadaşlar. kafam karıştı. şimdi riskli birim olan diyalizde fazla mesaisi olan bir personele yüzde elli artırımlı nöbet ücreti...
  33. Metin Şahin

Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu ikamet değişmemesi

ankaraya gittiği için para ödedik. mahkemeye yolluğum eksik hesaplandı diye verecekmiş. biz sadece yol masrafını ve gündeliğini verdik. ev taşıma ücretini vermedik yani.
  34. Metin Şahin

Mutemet Arşivi sürekli görev yolluğu ikamet değişmemesi

Arkadaşlar aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Hastanemize naklen tayin olan bir diş tabibi hiç ev taşımadı iki gün kaldı sonra ankara'ya tayini çıktı ve gitti. bizde bu kişiye sadece yol masrafı ve yevmiye ödedik. evini taşımadığı için. tayini çıkan kişide dilekçe ile yolluğunun yanlış...
  35. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Röntgen fazla mesai nöbet %50 artırım verilirimi ?

biz bugüne kadar röntgen ve laboratuvarda çalışan personellere ek ödeme gibi oranlayıp nöbet ücretlerini ona göre verdik. yani acil farkı ödedik. bu aydan sonra ödeme yapmayacağız. peki makeli Arkadaşım biz nasıl bir yol izlesek daha uygun olur. şimdi bu personellerden geriye dönük ödeme mi...
  36. Metin Şahin

"....................Hastalıkları Hastanesi Yöneticiliğine" yazıyo orda kardeş. hasta haklarına yazmıyo. öncesinide silmişler deşifre olmasın diye :)
  37. Metin Şahin

geriye dönük yapılacak mı :) yada siz nasıl bir yol izleyeceksiniz. şimdi bu ay acil farkı olmadan hesaplarsak personeller gelir nie böle oldu die.
  38. Metin Şahin

daha önce bu yazıdan haberi olmadan ödeme yapan var mı aceba?
  39. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Eğitime Giden personelin ek ödemesi

uzman mutemet hocam çok teşekkür ederim ilgi ve alakan için. bilgi içinde ayrıca teşekkür ederim. yaptığım bi yanlıştan döndüm sayanizde.
  40. Metin Şahin

Mutemet Arşivi Eğitime Giden personelin ek ödemesi

RE: EĞİTİME GİDEN PERSONELİN EK ÖDEMESİ mesela hastanemizde hemşire kadrosunda çalışan bir personel 30 mart 12 mayıs 2015 tarihleri arasında ankara dışkapı eğitim araştırma hastanesinde yapılacak olan 1.dönem yoğun bakım hemşireliği kursuna görevlendirildi.
Geri
Üst Alt