Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Tübitak Proje Teşvik Ödemesi

Üniversite öğretim üyesine Tübitak Proje Teşvik Ödemesi yapılmış.gelir vergisi matrahına ekleyeceğim. döner sermaye ek ödemesi gibi ek ödeme mahsuplaşması yapılacakmı. teşekkürler.
  2. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark-Refah Payı Işlemleri Kesenek Ve Bildirge Işlemleri Nasıl Olacak?

teşekkürler 1674134463 o zaman 15 ocakta yaptığımız maaş primleri hariç diğerlerinin hepsini kamu görevlileri hakem kurulunu seçerek yapacağız
  3. Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark-Refah Payı Işlemleri Kesenek Ve Bildirge Işlemleri Nasıl Olacak?

5510 maaş farkları emsana düşmüş verileri yükleyip kontrol et dediğimde hepsi kırmızı oluyor. sizde de böylemi acaba
  4. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ye Giremiyorum. Girebilen Varmı

kbs ye giremiyorum. girebilen varmı
  5. Çözümlendi | Kilitli Kbs 25 Yaşını Dolduran Erkek Çocuğunu Bir Sonraki Ay Düşüyor.

sayıştay denetimi geldi.Bir personelin çocuğu 01.08.1997 doğumlu erkek. sistem ağustosta vermiş eylülde çocuk yardımını kesmiş.sayıştay ağustosta fazla ödeme yapmışşsın diye tablo gönderdi gerekçesini istiyor. Bunu sistem böyle yapıyor.Ben gerekçeye ne yazabilirim. teşekkürler. 1673954833 kbs...
  6. Çözümlendi | Kilitli Kbs 5510 Personelin %11 Ve 7,5 Yanlış Hesaplıyor. %9 Ve %5 I Doğru Hesaplıyor

KBS 5510 personelin %11 ve 7,5 yanlış hesaplıyor. Neden böyle analayamadım. pek alt sınırdan mı diye bakıyorum. hala işin içinden çıkamadım.
  7. Çözümlendi | Kilitli 21 Aralıkta Başlayan 5510 Na Tabi Personelin Kıst Maaşını Kbs Doğru Hesaplayacakmı

farktan ziyade ekgöstergeler 15 ocaktan geçerli olduğu için ön yüzden değiştirdiğimiz ek göstergeden dolayı kıst maaşı da yeni ek göstergeden vermesi doğrumu
  8. Çözümlendi | Kilitli 21 Aralıkta Başlayan 5510 Na Tabi Personelin Kıst Maaşını Kbs Doğru Hesaplayacakmı

Ek gösterge değişikliğinden dolayı 21 Aralıkta başlayan 5510 na tabi personelin kıst maaşını kbs doğru hesaplayacakmı? işe başlama yapıp ek göstergeyi ön kısımdan güncelledim.kıst maaşı eski ek göstergeyi göremediği için yeni ek göstergeden hesaplarsa yanlış olmazmı?
  9. Çözümlendi | Kilitli Bu Gün Ayın 15'Inde Yaptığım Münferit Maaşı Muhasebe Göremiyor

Bu gün Ayın 15inde KBS de yaptığım münferit maaşı harcama yetkili onayladı muhasebeye (strateji geliştirme daire Bşk.) gönderdi.Maaşları ıslak imzalı harcama yetkilisine pazartesi imzalatıp göndereceğim. muhasebe ardı sıra bir sorun olduğunu ekli belgeleri göremediklerini yani ödeme emrini...
  10. Çözümlendi | Kilitli Sgk Prim (Kesenek) Iadesi Eriye Dönük Istenirmi?

2017 yılında ihraç edilen personelin aralık maaşı bloke edilmişti.Primlerini SGK dan o zaman iade istemedim.Şimdi Prim İade Uygulaması Programından iade istesem olurmu? herhangi bir ceza ile karşılaşırmıyız.Teşekkürler
  11. Mutemet Arşivi Personel Maaşlarının Erken (Bayram Öncesi) Ödeme Genelgesi 28.06.2022

sanırım zamsız maaş verilip zamlı maaş farkı sonra verilecek
  12. Mutemet Arşivi Mutemetlik Görevine Veda Ettim ( Forumda Uzman Mutemetliğe Devam )

Yeni görevinde başarılar dilerim.
  13. Çözümlendi | Kilitli Emeklilikten Sonra Tekrar Üniversitede Goreve Baslayan Prof.un Sigorta Cikışını Yapamıyorum...

eski sistem bitti artık.emekli oldu evet pasif gözüküyor
  14. Çözümlendi | Kilitli Emeklilikten Sonra Tekrar Üniversitede Goreve Baslayan Prof.un Sigorta Cikışını Yapamıyorum...

Bende çıkışını yaptım.ama döküm alamadım.ama sigorta listesinde pasif gözüküyor.Sigorta çıkış evrakı almak istediğimde aynı böyle çıkıyor.Çıkışını yapıp kaydettiysen sorun yok 1645087923 sigorta listesindeki pasif yazan yerin ekran görüntüsünü alıp dosyasına koydum.personel daire istemedi benden
  15. Çözümlendi | Kilitli Emeklilikten Sonra Tekrar Üniversitede Goreve Baslayan Prof.un Sigorta Cikışını Yapamıyorum...

Bende çıkışını yaptım.ama döküm alamadım.ama sigorta listesinde pasif gözüküyor.Sigorta çıkış evrakı almak istediğimde aynı böyle çıkıyor.Çıkışını yapıp kaydettiysen sorun yok
  16. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

bendede vardı kişi ekleden alıp bilgilerini girip kayıt ettim.bakalım ne olacak bilmiyorum hesaplatınca görücez
  17. Çözümlendi | Kilitli Maaş , 14 Günlük Fark Ve 2.5 Refah Payı İçi̇n Kesenek Gönderi̇mi̇ Nasıl Olmalıdır.

denemek için 5510 farkların kesenek sistemine yükledim.hata veriyor. aslında maaş doğru hesaplamış
  18. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

naklen giden kişiyi 14 günlük maaşlarda naklen geçme yaptım bende hesaplamadı orası naklen gelen yapıp farkı verecek 1643039042 bu naklen alma işlemi doğrumudur bilgisi olan varmı
  19. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

14 günlük farkta besi var besten çıkmıştık bu personeli besten dolayı sıkıntı çıkmazmı
  20. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri̇ İle İlgi̇li̇ Kbs Duyurusu

aralık ayında nakil giden personel var aralık ayını ben verdmiştim.ocak ayını gittiği yer verdi.şimdi farklarda 1-14 arası farkı bende hesaplamış.orasımı verecek benmi vereceğim farkı.
  21. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 3 Aylık Aile Yardımı

Kasım aralık ve ocak aylarına ait aile yardımı vereceğim. Kasım aralık için 2021 maaş katsayısını ocak için 2022 maaş katsayısını mı kullanacağım.
  22. Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Zammı Kaç Yıl Ödenir.

teşekkürler 1642683246 kkapatabilirsiniz
  23. Çözümlendi | Kilitli 5434 Fiili Hizmet Zammı Kaç Yıl Ödenir.

En az 10 yıldır 5434 sayılı personelimize yıllık fiili hizmet zammı yapıyorum. Puantaj geliyor onay alıyorum ve yapıyorum. bunun şu kadar yıl yapılacak diye bir sınırı varmıdır. Emekli olasıya kadar yapmaya devam mı edeceğim.
  24. Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşını Dolduran Öğretim Görevlisinin %2.5 Ve 14 Günlük Fark Primleri Kesenekleri Gönderilirmi?

Yukarıdaki linke göre 5434 personelde kıstta kesenek olmuyor.aybaşından sonra emekli olacağı için de tam kesenek olacak bu tamam ancak bu kişiye 2,5 fark bordro hazırladığımda zam farkı almayacak sözleşmeye göre (%20 ve %12 kesenek de verilmeyecek hakedişte) Ama sgk prim isteyecek.ocak...
  25. Çözümlendi | Kilitli 65 Yaşını Dolduran Öğretim Görevlisinin %2.5 Ve 14 Günlük Fark Primleri Kesenekleri Gönderilirmi?

Fakültemizde 65 yaşını dolduran öğretim üyelerinin Sözlşeşmeli olarak çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslara göre Şubat 2021-Şubat 2022 arası 1 yıllık sözleşmeli profesör var.Bu personel Sözleşme ücreti dışında hiç bir ücretten yararlanamıyor.Kesenklerini aynı kadrolu 5434 sayılı kanuna göre...
  26. Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

teşekkürler elinize sağlık
  27. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

teşekkürler bu kişinin maaşını hesapladığımda geldiği yerden az olduğunu geldiği yerdeki memur dilekçe ile maaşını yükseltebileceğini söylemiş (sanırım özelleştirmeden dolayı) bu kişi dr öğretim üyesi olarak bize atandı. Akademik personelde de özelleştirme farkı uygulanırmı? nakil bildiriminde...
  28. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

belediyeler kbs dışı mmaş yapıyorlarmış.ondan nakil al da gözükmüyor. kbs de işe başlama olarak kaydedip diğer bilgilerde değişiklik kısmına alacağım
  29. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

nakil bildiriminde statü yazmıyor.ünvanı veteriner hekim 1636717041 hizmet belgesinde 4046 sayılı kanunun 22.maddesine göre büyükşehir belediyesine geçmiş ordanda bize geliyor
  30. Çözümlendi | Kilitli Belediyeden Üniversiteye Nakil Gelen Personel Kbs Nasıl Giriş Yapılacak?

Belediyeden üniversitemize personel nakil geldi.KBS sisteminde nakil al kısmına tc girip arattırdığımda personel çıkmıyor. Acaba belediyeler KBS dışımı ondan mı çıkmıyor. bu kişinin KBS girişini nasıl yapabilirim.
  31. Tâziye Değerli Mesai Arkadaşım Musa Şahan'ı Kaybettim.

Allah rahmet eylesin Başınız sağolsun
Geri
Üst Alt