Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üniversite öğretim üyesine Tübitak Proje Teşvik Ödemesi yapılmış.gelir vergisi matrahına ekleyeceğim.
döner sermaye ek ödemesi gibi ek ödeme mahsuplaşması yapılacakmı.
teşekkürler.
sayıştay denetimi geldi.Bir personelin çocuğu 01.08.1997 doğumlu erkek. sistem ağustosta vermiş eylülde çocuk yardımını kesmiş.sayıştay ağustosta fazla ödeme yapmışşsın diye tablo gönderdi gerekçesini istiyor.
Bunu sistem böyle yapıyor.Ben gerekçeye ne yazabilirim.
teşekkürler.
1673954833
kbs...
farktan ziyade ekgöstergeler 15 ocaktan geçerli olduğu için ön yüzden değiştirdiğimiz ek göstergeden dolayı kıst maaşı da yeni ek göstergeden vermesi doğrumu
Ek gösterge değişikliğinden dolayı 21 Aralıkta başlayan 5510 na tabi personelin kıst maaşını kbs doğru hesaplayacakmı?
işe başlama yapıp ek göstergeyi ön kısımdan güncelledim.kıst maaşı eski ek göstergeyi göremediği için yeni ek göstergeden hesaplarsa yanlış olmazmı?
Bu gün Ayın 15inde KBS de yaptığım münferit maaşı harcama yetkili onayladı muhasebeye (strateji geliştirme daire Bşk.) gönderdi.Maaşları ıslak imzalı harcama yetkilisine pazartesi imzalatıp göndereceğim. muhasebe ardı sıra bir sorun olduğunu ekli belgeleri göremediklerini yani ödeme emrini...
2017 yılında ihraç edilen personelin aralık maaşı bloke edilmişti.Primlerini SGK dan o zaman iade istemedim.Şimdi Prim İade Uygulaması Programından iade istesem olurmu?
herhangi bir ceza ile karşılaşırmıyız.Teşekkürler
Bende çıkışını yaptım.ama döküm alamadım.ama sigorta listesinde pasif gözüküyor.Sigorta çıkış evrakı almak istediğimde aynı böyle çıkıyor.Çıkışını yapıp kaydettiysen sorun yok
1645087923
sigorta listesindeki pasif yazan yerin ekran görüntüsünü alıp dosyasına koydum.personel daire istemedi benden
Bende çıkışını yaptım.ama döküm alamadım.ama sigorta listesinde pasif gözüküyor.Sigorta çıkış evrakı almak istediğimde aynı böyle çıkıyor.Çıkışını yapıp kaydettiysen sorun yok
naklen giden kişiyi 14 günlük maaşlarda naklen geçme yaptım bende hesaplamadı orası naklen gelen yapıp farkı verecek
1643039042
bu naklen alma işlemi doğrumudur bilgisi olan varmı
aralık ayında nakil giden personel var aralık ayını ben verdmiştim.ocak ayını gittiği yer verdi.şimdi farklarda 1-14 arası farkı bende hesaplamış.orasımı verecek benmi vereceğim farkı.
En az 10 yıldır 5434 sayılı personelimize yıllık fiili hizmet zammı yapıyorum. Puantaj geliyor onay alıyorum ve yapıyorum.
bunun şu kadar yıl yapılacak diye bir sınırı varmıdır. Emekli olasıya kadar yapmaya devam mı edeceğim.
Yukarıdaki linke göre 5434 personelde kıstta kesenek olmuyor.aybaşından sonra emekli olacağı için de tam kesenek olacak bu tamam
ancak bu kişiye 2,5 fark bordro hazırladığımda zam farkı almayacak sözleşmeye göre (%20 ve %12 kesenek de verilmeyecek hakedişte)
Ama sgk prim isteyecek.ocak...
Fakültemizde 65 yaşını dolduran öğretim üyelerinin Sözlşeşmeli olarak çalıştırılmasına ilişkin usul ve esaslara göre Şubat 2021-Şubat 2022 arası 1 yıllık sözleşmeli profesör var.Bu personel Sözleşme ücreti dışında hiç bir ücretten yararlanamıyor.Kesenklerini aynı kadrolu 5434 sayılı kanuna göre...
teşekkürler
bu kişinin maaşını hesapladığımda geldiği yerden az olduğunu geldiği yerdeki memur dilekçe ile maaşını yükseltebileceğini söylemiş (sanırım özelleştirmeden dolayı)
bu kişi dr öğretim üyesi olarak bize atandı.
Akademik personelde de özelleştirme farkı uygulanırmı?
nakil bildiriminde...
nakil bildiriminde statü yazmıyor.ünvanı veteriner hekim
1636717041
hizmet belgesinde 4046 sayılı kanunun 22.maddesine göre büyükşehir belediyesine geçmiş ordanda bize geliyor
Belediyeden üniversitemize personel nakil geldi.KBS sisteminde nakil al kısmına tc girip arattırdığımda personel çıkmıyor.
Acaba belediyeler KBS dışımı ondan mı çıkmıyor.
bu kişinin KBS girişini nasıl yapabilirim.