Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli yaş haddinden emekli olan öğretim üyesinin sözleşmeli olarak üniversitede çalıştırılması

Fakültemizde Yaş haddinden emekli olacak öğretim üyesi var Yükseköğretim Kurumlarında Emeklilik Yaş Haddini Doldurmuş Öğretim Üyelerinin Sözleşmeli Olarak Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslara göre çalışacak. bu durumdakilere ekders ücreti ödenirmi
  2. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

anladım teşekkürler
  3. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük farklarda bes

Aralık ayı maaşında BES raporunda 41 kişi var.Maaş farklarını hesaplattım. 11 kişi bes listesinde gözüküyor.Neden diğerlerinden bes kesmemiş. teşekkürler
  4. Çözümlendi | Kilitli ASKERDEN DÖNEN PERSONEL

ayın 14 ünde askerden dönen personele kıst maaşını ve tam maaşını kbs de ayın 15 inden sonra verebilirmiyiz.
  5. Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

teşekkürler
  6. Çözümlendi | Kilitli kbs bordro dökümü vermiyor

kbs bodro dökümünü alabilen varmı arkadaşlar
  7. Çözümlendi | Kilitli maaştan kesme cezası

Maaştan kesme cezasının hesaplanmasında maaş unsurlarından hangilerinin girdiği konusunda tereddütler var.Brüt aylığın 1/360 ü denildiğinde örneğin bazıları maaş+ekgösterge+kıdem-taban aylık unsurlarını dikkate alıyor bazılarıda bürüt gelirden %20 emekli kes+%12 sağlık sigortası+aile...
  8. Çözümlendi | Kilitli Kbs'den Ek Bordro Düzenleme

günlük fark ödemesi yapılmayacak Kişi Bilgilerinin olduğu ön sayfada öncelikle unvanı değiştirilecek (yeni unvanı seçilecek) bunun dışında diğer bilgilerde herhangi bir değişiklik yapılmayacak. şlem kodu "Terfi" yapılıp, terfi kısmından terfi türü "derece kadenme terfi" seçilecek cetvelden...
  9. Çözümlendi | Kilitli Kbs'den Ek Bordro Düzenleme

takip eden ayda maaşı hakeder.15 ocak ta tam maaş verdiğinizde tamamdır.
  10. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük idari görev ödeneği

teşekkürler iyiki varsınız
  11. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük idari görev ödeneği

tüm ayların idari görev ödeneğinin toplam tutarını ocak ayında kbs de ocak ayına gireceğim. her aya ayrı ayrı giremem yıl değiştiği için öyle değilmi
  12. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük idari görev ödeneği

bölüm başkanı olmuş öğretim üyesinin atanma yazısı sekreterlikten bana gelmemiş. 2018 aralık ayından beridir bölüm başkanı olmasından dolayı hakeettiği idari görev ödeneği vermemişim. *2018 aralık ayı dahil olmak üzere 2019 yılı (ocak-aralık arası) 2020 ocak maaşında kbs manuel bordroden...
  13. Çözümlendi | Kilitli MYS Muhasebeye gönderme hatası

mys muhasebe gönderme ekteki ekran görüntüsü hatası alıyorum. neden gönderemiyorum teşekkürler 1577095468
  14. Mutemet Arşivi 2019 Yıl Sonu İşlemleri Genelgesi

5510 sonrası personelin yıllık fiili hizmet zamları ocak ayında yapılacak değilmi. bu genelge bunu kapsamıyor herhalde
  15. Çözümlendi | Kilitli zorunlu bes ve başka banka bes

mutemetin yapacağı birşey varmı burada transfer birleştirme gibi
  16. Çözümlendi | Kilitli zorunlu bes ve başka banka bes

bir personelin eşi zorunlu bes kesiliyor.Başka bankadan da bes'i varmış mutemetliğe bildirmeyi unutmuş.geriye dönük besleri kesilebilirmi.yoksa önümüzdeki aydan itibaren mi kesilmeli
  17. Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğü girilen icra dosya numarası tutmuyor

hayır yok. sanki strateji geliştirme dairesi dosya açtığından dolayı bir numara mı veriyorlar acaba
  18. Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğü girilen icra dosya numarası tutmuyor

bir personelin icrası geldi.strateji daire başkanlığına kbs ye işlenmesi için yazı yazdım. adı soyadı dosya no ve tutarını da belittim. ancak kbs kesintilerden ekllediğimde benim yazdığım icra dosya no (2019/xxxx gibi) yerine kişinin adı soyadı var ve farklı dosya no var. ödeme emrinde de icra...
  19. Çözümlendi | Kilitli kbs hesaplama hatası

tamam düzelmiştir
  20. Çözümlendi | Kilitli kbs hesaplama hatası

hesaplama yaptığımda bu hatayı alıyorum.sistemsel mi acaba
  21. Çözümlendi | Kilitli terfi kısmında 68b gün kısmından ünvanı değişen personelin idari görev ve ek ödemesi

eski personel kıstta kesenek olmayacak.Kesenekten ziyade sorun KBS idari görevi vermiyor ve ek ödemeyi de eski orandan hesaplıyor
  22. Çözümlendi | Kilitli terfi kısmında 68b gün kısmından ünvanı değişen personelin idari görev ve ek ödemesi

terfi kısmında 68b gün kısmından ünvanı değişen personelin idari görev ve ek ödemesini kbs idari görevi hiç hesaplamıyor.ek ödemeyide eski orana göre veriyor.bundan dolayı 16 günlük farkt ta bunları sıfır hesaplıyor.cetvelden idari görev ve ek ödemeyi seçtiğim halde ne yapabilirim.
  23. Tanışma Mutemet Cafe

Afyondan selamlar
  24. Çözümlendi | Kilitli aynı dönem askerden dönen 803 kesenek hatası

sgk ile görüştüm Yasin ünsal beyin deiği gibi ek bildirgede maaş ödeme dönemi değişen personel seçeneğini kullanın dedi.
  25. Çözümlendi | Kilitli aynı dönem askerden dönen 803 kesenek hatası

sistemde örneğin prim günü %11 %9 %7,5 %5 toplam 30 ... .... .... ... 1500TL diyelim günü 34 yapamayız.o yüzden 30 günü silip yerine kıstlar 5+4=9gün .. .... .... ..... 500TL girildiğinde arada + fark çıkmayacak...
  26. Çözümlendi | Kilitli aynı dönem askerden dönen 803 kesenek hatası

İade isteyip iade olana kadar primlerin gönderilmesi geç kalacak ozaman
  27. Çözümlendi | Kilitli aynı dönem askerden dönen 803 kesenek hatası

teşekkürler inceledim.Ama daha önce primler 30 gün üzerinden gitti.5 günlük kıstlı gönderseydim. 4 günde bunu eklerdim 9 gün olacaktı. şimdi kesenek sisteminde primler 30 gün çıkıyor.4 günü nasıl ekleyeceğim
  28. Çözümlendi | Kilitli aynı dönem askerden dönen 803 kesenek hatası

19 ekimde askere giden 11 kasımda işe başlayan personelin ekim primleri 30 gün üzerinden göndermiştik. Geri iade de istemedik. 4 günlük kıst maaşını göndermek istediğimde kesenek bilgi sisteminde Aynı dönemde iki defa prim gönderilmesi nedeniyle 803 nolu hata kodunu alıyorum. şimdi Kesenek...
  29. Çözümlendi | Kilitli Araştırma ünvanında Doçentin Yolluğu

teşekkürler konu çözüldü
  30. Çözümlendi | Kilitli Araştırma ünvanında Doçentin Yolluğu

kadro derece 4 maaş4/9 emekli 4/9 doçent ünvanını aldı ama maaş araştırma görevlisi olarak ödeniyor.kadroya atanınca doçent maaşını almaya başlayacak.diğer üniversite mys de yolluk harcama sürecinde TC sini girince doğal olarak araştırma görevlisi bilgilerini çekiyor.Orası ya elden yapacak yada...
  31. Çözümlendi | Kilitli Araştırma ünvanında Doçentin Yolluğu

bizde araştırma görevlisi kadrosunda maaş alan birisi Doçent ünvanı aldı kadro almadı.maaşını araştırma görevlisi olarak almakta.Başka bir üniversite buna yolluk ödemek istiyor.MYS de tc sini girdiğinde tabiki araştırma görevlisi ve ek göstegesi çıkıyor.hocaya mutemedinin doçent olarak...
  32. Çözümlendi | Kilitli 12 Girişli Memurun Terfi Kısımdaki Kıst Maaş Gün bölümünde 3 gün olarak KBS vermiyor

sorun çözüldü. bugün 3 günü kabul etti. işe başladığı gün yaparsan sorun veriyor.
  33. Çözümlendi | Kilitli 12 Girişli Memurun Terfi Kısımdaki Kıst Maaş Gün bölümünde 3 gün olarak KBS vermiyor

hayır normal maaş yapıyorum maaşları teslim etmedim daha her türlü rakamı kabul ediyor ama bizim vereceğimiz 3 günü kabul etmiyor
  34. Çözümlendi | Kilitli 12 Girişli Memurun Terfi Kısımdaki Kıst Maaş Gün bölümünde 3 gün olarak KBS vermiyor

12.11.2019 tarihinde başlayan birini işe başlama yaptım.terfi kısmındaki kıst maaş gün kısmı 3 günü kabul etmiyor. 1 2 4 5 hepsini kabul ediyor ama 3 günü yazıp tab ile geçtiğimizde tekrar yeşile dönüyor neden acaba bilgisi olan varmı
Geri
Üst Alt