Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Fiili Hizmet Zammı E-Bildirgesi Dökümü

Özlük dosyasından atama onayı ve terfi evraklarından dece kademe ve kıdemini bulabilirseniz o verilerle yapabilirsiniz
  2. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Fiili Hizmet Zammı E-Bildirgesi Dökümü

mahkeme kararı olduğu için ipc çıkmıyor.manuel bordro yaptığımda strateji geliştirme dairesi banka ödeyemez diyor.banka bildirge ile ödeme yapıyormuş.aynı gün iki bildirge yapmama sistem izin verirse sistemden yapmayı düşünüyorum
  3. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Fiili Hizmet Zammı E-Bildirgesi Dökümü

2005 yılına 59 gün fiili hizmet yapmam gerekiyor.Ancak kesenek sistem 57 günden fazlasına izin vermiyor. aynı gün içinde 57 gün girip bildirge oluştursam diğer 2 gün için tekrar kesenek sistemine girip bildirge oluştursam bordroda da 59 gün göstersem olurmu
  4. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet süreleri 90 günden eksik olarak gönderilmiş

ekteki bu bordro ve prim belgesi işim görürmü
  5. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet süreleri 90 günden eksik olarak gönderilmiş

muhasebe müdürlüğüne bildirge veriyorduk ödüyorlardı.böyle olursa muhasebe nasıl ödeyecek
  6. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet süreleri 90 günden eksik olarak gönderilmiş

sgk ile görüştüm. daha öncce kaç gün verdiysen 90 güğüne tamamlamam gerekir.2008 e kadar böyle olacakmış. ama kesenek bilgi sistemi 57 günden fazla girmeme izin vermiyor. sgk uzmanı manuel yaparak göndermemi söyledi. -manuel yıllık fiili hizmet belgesini doldurduktan sonra nasıl bir işlem yapmam...
  7. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet süreleri 90 günden eksik olarak gönderilmiş

temmuz ayında mahkeme kararı geldmişti.Ona göre ödemiştim.Ama 90 güne tamamla diye sgk dan yazı geldi. arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum Peki ozaman ben 2001-2008 yılları arasını 90 güne tamamlamam gerekiyor.daha önce örneğin 2005 yılına 30,75 gün keseneklerde fiili hizmet göndermiştim...
  8. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet süreleri 90 günden eksik olarak gönderilmiş

Peki ozaman ben 2001-2008 yılları arasını 90 güne tamamlamam gerekiyor.daha önce örneğin 2001 yılına 57,75 gün keseneklerde fiili hizmet göndermiştim. 90-57,75:32,25 gün gibi her yılı 90 güne tamamlayıp bordro düzenleyeceğim. keseneklerde daha önce gönderdiğim için -tamamladığım bu günleri...
  9. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet süreleri 90 günden eksik olarak gönderilmiş

Bir personelimiz 2001-2018 yıllaraı arası fiili hizmetten yararlanmak için mahkemeye verdi ve kazandı.2001-2018 yılları arasını yapmak için puantaj istedim.ve gelen puantajı olur almaları için personel dairesi başkanlığına üst yazı ile gönderdim.(bizim kurumda başkanlıktan olur almak gerekiyor.)...
  10. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile 5434 Sayılı Kanuna Tabi memurun FHZ

takip eden yılın mart ayı sonuna kadar süresi var ya yıllık fiili hizmetlerin o yüzden yılın bitmesini ve ocak 2020 te ödemeyi planlıyordum.
  11. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile 5434 Sayılı Kanuna Tabi memurun FHZ

15 ocak 2020 den sonra fiili hizmetten yararlanıyor işaretleyip yapsam olur mu
  12. Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Kararı ile 5434 Sayılı Kanuna Tabi memurun FHZ

5434 sayılı parsonelinmizin mahkeme kararıyla 2005-2018 yılları arası yıllık fhz nı manuel olarak 2019 da ödedim.bundan sonrada ödemeye devam edeceğim.2019 yılı yıllıık fiili hizmet zammını 31 mart 2020 ye kadar ödeyeceğim. 2020 ocak ayı gelgiğinde kbs den yapabilmem için 1-kişinin kbs bilgi...
  13. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

kesenek tahsilat kısmına girdiğimizde Th. Dönemi Tahakkuk No Tahakkuk Tutarı Ts. Ana Para Ts. Gecikme Zammı Tahsilat Tarihi 2019/8 23546989 1.008,80 986,41...
  14. Çözümlendi | Kilitli KBS Kıdem Terfide 2 Yıl Kıdemini Hesaplamıyor

hata yok.personel dairesi açıktan dönen personelin kıdemini 19 dan 21 yıla artış evrakını gönderdi.o evraka göre yapacağım.
  15. Çözümlendi | Kilitli KBS Kıdem Terfide 2 Yıl Kıdemini Hesaplamıyor

teşekkürler bende 2 yıl artırayım.
  16. Çözümlendi | Kilitli KBS Kıdem Terfide 2 Yıl Kıdemini Hesaplamıyor

işte %100 artışı 1yıl olarak veriyor. yani 19 yılı 24 yıla da artırsak 1 yıl gibi (20*katsayı:2,77) veriyor.kesenekler tutmayacak kısaca kbs kıdem yılını ne kadar arrtırırsan arttır. 1 yıl artmış gibi değerlendiriyor.ama kesenek sistemi böyle hesaplamayacak ve %100 artış keseneklerde tutmayacak
  17. Çözümlendi | Kilitli KBS Kıdem Terfide 2 Yıl Kıdemini Hesaplamıyor

maaşları göndermedim.bu kıdem artışınıda girip hesaplatıp göndereceğim. sorun kıdemi 2 yıl artırdığımda kbs tek yıl gibi artış veriyor. ama sgk daha fazla %100 artış isteyecek. kısaca kbs de kıdem yılı 2 yıl arttırılamazmı
  18. Çözümlendi | Kilitli KBS Kıdem Terfide 2 Yıl Kıdemini Hesaplamıyor

bu ay 20 yıla kasım maaşında 21 yıla çıkarayımmı. çünkü keseneklerde hata vercek. 2 yıl terfi verdiğimde sgk 5,53 %100 artış isteyecek kbs 2,77 %100 artış verecek
  19. Çözümlendi | Kilitli KBS Kıdem Terfide 2 Yıl Kıdemini Hesaplamıyor

personelin kıdemini 19 yıldan 21 yıla çıkardığımda %100 artış 2,77 20 puan yani bir yıl veriyor.2 yıl kıdemini kbs hesaplamıyor.ne yapmalıyım
  20. Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

ne yapmam gerekiyor cevap verecek yokmu
  21. Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

ekli belgedede görüldüğü üzere referans numarası verdiği halde aşağıdaki şekilde gözüküyor Muhasebeye gönder: Askıda! Lütfen daha sonra tekrar muhasebeye gönderiniz
  22. Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

mys hala gönderme hatası veriyor
  23. Çözümlendi | Kilitli Yeni Başlayan Personelden BES Kesintisi

Aynı kurumun birimleri arasında cayma hakkını kullanmış ve nakil olan personele yeni birimi bes'e dahil edecekmi
  24. Çözümlendi | Kilitli Geliştirme ödeneği

Üniversitede veriliyor. terfi kısmında yok diğer tazminatlar kısmında gün kısmına giriyorum
  25. Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş sistemi

açıktan araştırma görevlisi olarak atandı.
  26. Çözümlendi | Kilitli Geliştirme ödeneği

kbs de ilk atama tam maaş ve 19 gün kıst maaş vereceğim. terfi kısmından geliştirme ödeneği gün kısmına 19 gün giriyorum.19 gün kıstlı veriyor.ama tam maaşta da 10 günlük geliştirme veriyor.kbs de girişte mi ysnlış yapıyorum.kısaca kıstlıda 19gün tam maaşta sıfır geliştirmeyi nasıl veririz.
  27. Editörün Seçimi E-Vizite Uygulaması Nasıl Kullanılır | Rapor Onaylama

ekteki iş göremezlik raporunda 0 tarhinden 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor. çalışmasımı gerekiyor raporu anlayamadım.
  28. Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

ekders ücretlerini kbs den yapanlar için bu değilmi kbs den yapmayanlar bir şey yapacakmı
  29. Çözümlendi | Kilitli GSS Farkının Bildirimi

farkları hesaplattım harcama yetkilisi imzaladı muhasebeye gönder yaptım. emsan veri de katsayı farkı boş gözüküyor.neden acaba
  30. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark maaşta GSS

temmuz maaşlarında yaptığımız gibi fark bilgi girişinde askere gitme ücretsiz izin gssp kesilir yaparsak olurmu
  31. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark maaşta GSS

Haziran maaşını tam verdim.kişi borcu olarak alacağız. maaş farkı değil de sadece gssp farkı verebilmemiz için kbs de ne yapmalıyız
  32. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark maaşta GSS

29 haziranda askere giden personele 14 ggünlük maaş farkı veriyor.sadece gssp farkını vermesi gerekmiyormu
  33. Çözümlendi | Kilitli geriye dönük terfilerin kesenek bildirimi

bir perosnelimizin terfisi geldi. görev aylığı-ek gösterge-öz.hizm.taz ve ek ödeme oranı değişmiş. yürürlük tarihi 26.06.2019 terfiyi hesaplarken 15.07.2019-14.08.2019 arası bir aylık mı yoksa 26.06.2019 tarihinden itibaren 49 günlük mü yapacağım.49 günlük yaparsam primlerde sıkıntı...
Geri
Üst Alt