Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Yanlışlıkla 5434 yerine 5510 olarak primlrri gönderilen personelin statüsü 5434 e göre düzeltildi.Kesenek bilgi sisteminden bildirge düzenlendi. %20, %12 sgk primlerini ödemek için MYS de ödeme emri oluşturacağım. Bunun için hak sahibi bilgileri kısmındaki ödeme yapılacak kişi kurum vergi no su...
  2. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

özür dilerim şimdi tahakkuk kısmından aldım
  3. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

0 tl çıktığından tahakkuk oluşmadığı için gözükmüyor
  4. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

yanlışlıkla 5510 yerine 5434 sayılı kanuna göre bildirilen kişinin bilgilerini girdim. ilave edilecek tutar 0 çıktı. onaylamadan önce ekran görüntüsünü almayı unuttum. onayladıktan sonra da sıfır olduğu için bildirge alamıyorum. iade için yazıya ekleyeceğim ne yapmalıyım
  5. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi K100 Hatası

görüştüm bilgi işlem uğraşıyormuş sistemsel hata varmış
  6. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bilgi Sistemi K100 Hatası

yaklaşık 4 gündür bu hatayı veriyor
  7. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

Yukarıda bahsettiğim gibi 2018 de sayıştay denetimi gelmişti.Şahıs sigortasını aldığı brüt ücretin %15 ini geçmiyecek şekilde giriyoruz.Onların hesabı maaş+ek gösterge+kıdam+taban aylık toplamının %15 ini geçmiyecek şeklinde.Ayrıca KBS bunu otomatik hesaplıyor.Diyeceğim 2019 denetiminde tekrar...
  8. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

kesenek bilgi sisteminde ilave edilecek tutarı %16 olan 15004,82TL mi gösterecek yoksa %5 fazla ödemeyi düşerek 2953,61TL mi gösterecek yani %5 i dikkate alacak mı.eğer dikkate almassa sıkıntı.
  9. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

5434 olması gerekirken 5510 olarak maaş yapılan personelin bordrosunu hazırladım.buna göre icmal sonucu aşağıdaki gibi %11 %9 %7,5 artış %5 26512,64 21692,16 18076,86 olmaz...
  10. Çözümlendi | Kilitli Kısıtlı Maaş

sanırım 17 günlük kıstlı vermelisin
  11. Çözümlendi | Kilitli Kesenek hesabında dikkate alınacak derece kademe

kbs 5510 sayılı personeli ödemeye esastan yapıyor
  12. Çözümlendi | Kilitli Kesenek hesabında dikkate alınacak derece kademe

5510 personelin emekli keseneğini hesaplarken emekli D/K yerine Ödemeye esas D/K yi dikkate alıyoruz değilmi.
  13. Sohbet Alanı H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Nice sağlıklı yıllara...
  14. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Yaklaşık 10 yıldır 5510 yerine 5434 olarak primleri gönderilen personelin bildirgesi aşağıdaki gibi çıkacak. -12568,91 Sigortalıdan kesilecek malü.yaş. primleri toplamı 11672,22 Sigortalıdan kesilecek Genel sağlık sigortası primleri toplamı -16293,52 İşverenin ödeyeceği malü.yaş. primleri...
  15. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Yukardaki bildirgede ilave edilecek tutar 0. onaylandıktan sonra borç tahakkuku gözükecekmi? Çünkü eksi olanlar hepsi de fazla yatmış oluyoır. Sadece kişiden kesilecek tutar eeksik. onuda kişiden almadan aradaki fazlalıkları sgk dan geri iade istesek bildirgeyi sadece onaylasak bodro ve ödeme...
  16. Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

5510 yerine yanlışlıkla 5434 olarak gönderilen personelin bildirgeyi doldururken 1 yıl askerliğe gittiği dönemleri boş bırakırsam gönder butonu aktif hale gelmeyecek.Ne yapmam lazım askere gidişine kadar bir bildirge döndükten sonra tekrar bildirge doldurarak mı yapmam lazım.farkları...
  17. Editörün Seçimi Gerek 5434 Gerek 5510 Statü Hatası (Slaytta Örnek Var)

Ağustos 2015 tarihine kadar bir tahakkuk Eylül 2015 ve sonrası bir tahakkuk neden yapılıyor.Yanlışlıkla 5510 yerine5434 olanlarda da 2 bildirgemi yapacağız. bildirgede İlave tutar 0 çıkarsa bildirgeyi saymanlığa vermeye gerek varmı.Ayrıca bodro ve ödeme emrine gerek varmı
  18. Editörün Seçimi SGK'dan örneklerle 5434 ve 5510'a tabi olma durumları

5510 yapılması gerekirken 5434 yapılan personelin kesenekleri fazla kesildiği için sgk sisteminde ilave edilecek tutar o çıkacak.Bunun için sadece sgk sisteminde bunu yaptıktan sonra ödeme emri vs yapacakmıyız.bu işlem yeterlimi
  19. Çözümlendi | Kilitli Kıst maaşta akademik teşvik ödeneği verilir mi

Katsayıdan kaynaklanan kıst değil askerden dönen personelin kıt maaşında akademik teşvik verilirmi
  20. Çözümlendi | Kilitli Kıst maaşta akademik teşvik ödeneği verilir mi

Arkadaşlar 28 ocak-14 şubat arası askerden dönen için şubat maaşında kbs kıslı maaşı için akademik teşvik hesaplamadı.Kişi kıstlı akademik teşviğinin verilmesini istiyor.kıstlı da akademik teşvik verilir mi verilmez mi Bununla ilgili görüş varmı
  21. !~DİKKAT~! KBS BES sistemine dahil edilecek personel listesi

vakıf emekliliğe talep açılmış böyle cevabı gelmiş sanırım bankaya yükleme yapmayacağız
  22. Editörün Seçimi 14 Günlük Fark Maaşı ve SGK Bildirimi

icmal alabilen varmı arkadaşlar
  23. Çözümlendi | Kilitli Üniversitelerde 2547 sayılı kanunun 40/b maddesi ile görevlendirme

Akademik personelimizden 1 profesör 2547 sayılı kanunun 40/b maddesine istinaden 1 yıl süreyle başka üniversitede görevlendirildi.Araştırmama göre maaşını ben veriyorum.geliştirme ödeneğini gittiği yer verecek.doğrumudur. eğitim öğretim ödeneğinide ben vereceğim. herhalde.teşekkürler.
  24. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük FHZ

teşekkür ederim.Bu durumda ben personel dairesine bu yılların puantajını göndereceğim.onlar hitap'a girecek sgk da hitap'ı inceleyerek primlerin yatıp yatmadığını soracak.yatımadığı için ceza çıkaracak.(ancak ilgili anabilim dalı her yıl puantaj gönderecekti. bize bizde primlerini...
  25. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük FHZ

Bir personelimiz 2001-2018 yılları arası fiili hizmet zammından yararlandırılmasını istedi.İncelediğimizde Bu kişiye 2010 yılında 2009 yılının fiili hizmet zammı yapılmış ve kesenekleri gönderilmiş.Bu tarihten sonra puantaj falan gelmemiş ve yapılmamış.Bizde personel dairesine onlarda SGK ya...
  26. Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

kbs de kadroluların 14 günlük maaşını hesaplamıyor Girilen Ay ve Yıl bilgisi ile fark hesaplaması yaptıramazsınız.... diyor yapan varmı
  27. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

Anladım.Sadece Kanundan bahsederek doğru sigorta girişi yaptığımı bildiren yazı yazacağım strateji geliştirme dairesine
  28. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

nasıl hatalı aldığı brüt ücret 6769,74 tl olan biri için 744 tl sigorta girmişim %15 i 1015TL ediyor. ama onlar 298,02 max. yazmışlar
  29. Çözümlendi | Kilitli Sayıştay denetimi

ama buna birşey yapmamız lazım ya savunma yada kişiden alıp ödemeliyiz
Geri
Üst Alt