Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 663 sayılı khk

kolay gelsin arkadaşlar 663 sayılı khk ya tabi başhekim hasta bakabilir mi? Ya da Performans puanı almadan hasta bakabilir mi? 663 Sayılı KHK 'da bununla ilgili bir yazı var mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Biz başkanlığımıza görüş yazdık.Bekliyoruz.
  3. Editörün Seçimi Sürekli İşçi İkramiye ve Tediye Tanımlama Örneği

günaydın kolay gelsin arkadaşlar peki ikramiyeyi 8 haziranda mı ödeyeceğiz? ayrı bir bordro ile değil mi?kolay gelsin
  4. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Tarihleri

Bizde de aynı sıkıntı var başkanlığımıza yazı yazdık bekliyoruz.
  5. Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

biz sosyal yardımları ve agiyi 13 gün bazlı hesapladık saymanlığımıza gönderdik ama sosyal yardım ve agi yi çıkartın dediler .
  6. Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

arkadaşlar kıst 13 günlük maaş ta agi ve sosyal yardım ödenirmi?yada nasıl yaptınız?bilgi veririseniz çok sevinirim..
  7. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Tahakkuk

kolay gelsin arkadaşlar çkys de %4 tis farkı çocuk yardımı yakacak yardımı yol yardımı gözükmüyor.bordro çok yüksek çıkartıyor 13 günlük yada biz bir yerde yalnış yapıyoruz.yapan varsa anlatırmısınız?
  8. Çözümlendi | Kilitli Çkys Maaşları Resimli Anlatım.

kolay gelsin arkadaşlar bişey soracağım sendika aidat kesintisi yapılacak mı?
  9. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

çkys işçi maaş kullanım kılavuzunda bilgiler mevcut
  10. Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

Bizde hesap açtıracağız ziraat ten ama yazı yokmuş müdürlüklerinden gelen henüz
  11. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Anlatırmısınız ?nasıl yaptığınızı takıldık biz ilerleyemiyoruz.
  12. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

Arkadaşlar toplu iş sözleşmesinden alınan farkların devam edeceğine dair yazı varmı?
  13. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

şu an açıldı o dönem bilgileri giriş yaptık
  14. Mutemet Arşivi İşçi Tahakkuk Modülü (ÇKYS) Eğitim Dökümanı

RE: İşçi Tahakkuk Modülü Eğitim Dökümanı arkadaşlar çkys işçi maaş modulü açıldı.Var mı kullanan? biz takıldık ilerleyemiyoruz.
  15. Mutemet Arşivi ASİSTAN DOKTOR EK ÖDEME

Kolay Gelsin Kurumumuza SBÜ Haseki Eğitim Araştırma Hastanesinden. 3 ay süre ile görevlendirilen asistan bir diş hekimi geldi.Biz kişiye DSSÖ , 375 KHK ve Döner Sermaye Ek Ödemesi ödedik. Fakat Ek ödeme Ödeneceği Konusunda Tereddüt Yaşamaktayız.Bize yardımcı olurmusunuz? Kolay Gelsin...
  16. Mutemet Arşivi Taşeron Sürekli İşçi Kadro Maaş Hazırlıkları

kolay gelsin bizde henüz bir hazırlık yok Peki maaş birimimi yapacak yoksa daha önceden gider tahakkuk birimi yapıyordu maaşları onlar mı devam edecek?
Geri
Üst Alt