Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Taseron maasi icralar ve cocuk yardimi

Icra müdürü ile bizzat görüştüm. Kurumunuza hitaben yazılan varsa kesin. Şirkete hitaben yazılanı kesmeyin dedi. Ilgili dosyaya para ödenmediği ay biz araştırıp çalıştığı yeni işyerine hitaben kalan tutarini yazarız o zaman kesmeye baslarsiniz dedi. Hatta kuruma hitaben bir adet geldi ve kisttan...
  2. Çözümlendi | Kilitli Taşeron Fark Maaşları

Farklara ait e bildirge son günü 23.05.2018 dir. maaş larla birlikte bitirmemiz lazım.
  3. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ PUANTAJ

üzerinde biraz çalışılırsa işe yarar
  4. Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Mehmet AKDEMİR Bey kardeş özür dilerim. Malûm islerin yoğunluğu nedeniyle gergin olabiliyoruz. Hiç bir insanı kırmaya gerek yok. Kusurabakma Arkadaşım. Hakkını helal et.
  5. Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Sana şimdi acayip güldüm. Neyse sen yorumladigin sekliyle devam et. Ücretlerini kesmeyinmi demiş yoksa alamadıkları kısmı varsa odeyinmi demiş. 4b lilerde heyet raporu nereden çıktı 1 yilda toplam rapordan bahsediyor orada. Her neyse siz öyle yorumluyorsunuz bildiginiz gibi yapın.
  6. Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Aylik donem içinde sadece 2 gün 'ün ucr Arkadaşlar raporlar konusu çok sıkıntılı kimi arkadaş kesiyor kimi kesmiyor benim fikrim kamu iscilerinden rapor gunlarinde ilk 2 gun dusulur ucretleri ve gunleri kesilir. Bazı arkadaslar 4b lilerle bile mukayese ediyorlar 4b lilerin sozlesmelerinde...
  7. Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Kardeş isci 30 gün raporlu ise nasil bildireceksin o odedigin primi.
  8. Çözümlendi | Kilitli Askeri Personel Yan Ödeme Kararnamesi 2018

Bu yan ödeme farkını sağlık bakanligina gecenlerede odeyecekmiyiz.
  9. Mutemet Arşivi TAŞERON MAAŞ SON GÜNDEM KONULAR

Bordroya dahil etmeyeceksin aynen kartını dolduracaksın
  10. Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

Dönem girişi yapmadan önce parametreleri girmeniz lazımdı.
  11. Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

Sendikalara yeniden üye olmaları lazım diye dusunuyorum.
  12. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Eğer kişi vegi indiriminden faydalanmak istiyorsa o zaman engelllik durumunu giriniz yoksa girmeyin. Bazı kişiler emekli maaşlarının düşmemmesi ve tekrar engellilik raporu alamayacaklarını düşündüklerinden engel durumunu bildirmek istemiyorlar. Engelliler için vergi dairelerinden getirecekleri...
  13. Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

Şimdi ankara Zirrati aradım öyle bişey yok dediler
  14. Mutemet Arşivi 4B'lilerin maaşı 4C olarak ödenmiş. Ne yapabilirim?

Hemen 4c ve 4b kısıtları hazırlayın gönderin. 4c tam maaşı iptal ettirebilirsen ettir. Iptal edemezsaniz kisi borcu yapın 1 ay gecmeden faiz işlemez.
  15. Anket Hangi Bakanlık Bünyesinde Çalışıyorsunuz?

Sağlık
  16. Mutemet Arşivi Maaşı Yapılan Taşeron Rapor Alırsa

Tam borç olsa bloke olur kismi blokeye ne gerek var. 15 inde Kişi borcu yap 3 gunluk kesenekleri mahsup edilir. 3 günlük kisiden iade al. O kadar.
  17. Mutemet Arşivi İşçilerin Raporları

Hay ALLAH ina gurban bugün kafamı kurcalayan sorunlardan biride buydu. Bendede 20 30 rapor bekliyo hepsinide denedim çıkmadı toplu yukledigim icin kisileri kontrol ettim bir sikinti yoktu.
  18. Mutemet Arşivi 4c'den 4b'ye geçen personelin icap ödemesi hangi bütçeden ve kaç saat?

Artık hiç bi şey yapmıyorum. taaaa derinden derinden sövüyorum.
  19. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

4b lilerin ödemesini yaptığım kod lardan.
  20. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Yok mys den yaptim. Kbs nin g. B. Oynuyo.
  21. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

4c 18 günlük bordroda agiyide aile yrd. Çocuk da tam verdim. Yalan yanlış yaptık işde. 13 günlük 4b sinide agisiz aile cocuk yrd haric yaptim. Artık pes ediyorum döndüğü yerden geri gelsin.
  22. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Bende aradim telefonumu aldilar dönüş yapacaklar. Ben 4b li personellerimin olduğu işyerine giriş yaptığımı soyledim. Tekrar görüşüp bilgi vereceklerini soylediler.
  23. Editörün Seçimi Sürekli işçi (taşeron) Maaş Programı

Ise giriş bildirgesinde engelli raporlarını girecekmiyiz. Bana 15 20 civarı engelli raporu geldi ne yapmam lazim.
  24. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Bende istisnai durum bildirmedim. Sgk ile görmüştüm yazı yazmamı söylediler herhangi bir cezası olmadiginida soyledilar. Ben 4b lilerin kayıtlı olduğu farkli bir isyerine 2 nisan girislerini yapmıştım. Çıkışlarını da yarın yapacam 1 nisan olarak.
  25. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Berna Gür bu bordronuz da hatali aile ve cocuk yrd. Yok ancak agiyi aile ve cocuk yrd. Aliyormus gibi hesaplamissiniz.
  26. Mutemet Arşivi 4-c den 4-b ye gecen personelin e-bildirge gün sorunu

17 gun 4c li 13 günde 4b li olarak ver gitsin.
  27. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Ben bugun 21 kisilik bir isyerimi toplu giriş yaptim 1 dk da hallettik.
  28. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Valla 39 (666 khk) dan sakın çıkış yapmayın dediler sgk dan.
  29. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Sağlık tesislerinde 4c den 4b geçiş 13 günlük kist yapan varmı arkadaşlar.
  30. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Uzman Mutemet bey istisnai durum bildirdiniz mi
  31. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Tasetonda sgk girislerinde istisnai durum bildirilmeyecek diye biliyorum doğrumu biliyorum. Saygılar.
  32. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Arkadaşlar engelli raporu olan personelleri işe girişlerde E olarak girmemiz gerekirmi. Kişilerin taşeronda iken engelli girişleri yapılıp yapılmadığını bilmiyorum yalnız bize engelli raporlarını getirdiler ve bizde iş kollarında idari şartnamelerinde engelli alımı var ise girişlerini engelli E...
  33. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Hesaplarla ve bes açılması ile ilgili dün ziraat ile görüştüm. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının bankalarla ilgili sözleşme çalışması olduğundan hesap açılışlarını beklettiklerini söylediler.
  34. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Bumko nun bu ucret cetveli tum kurumlar icin olurmu yoksa bekleyelimmi bizim kurum saglik.
  35. Mutemet Arşivi Taşeron Maaş İşlemleri

Icra.nafaka ve sendikaları kesecekmiyiz. Bu konularda yasal dayanağı ile aciklayabilen varmı.
  36. Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

15 mart 14 nisan donemini oduyoruz gun sayisi 31 dolayisiyla kistlar 18-13 şeklinde olur. Bunlarda sendika yardımı bu dönem atmaz 15 nisan 14 mayıs maasini öderken bunlara sendika yardımı verecegiz. Bi bürüt ücretlerini netlestirebilsem gerisini bi sekilde halledecegimde onu cozemedik halen.
  37. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Bende 1200 kişi var taseron. Adan 50-100 olunca girişleri yapmis masallah.
  38. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Bu yazıda eğer kurum güvenlik sorusturmasi dahil geçiş için gerekli tum islemleri tamamlamış ise 02 nisana kadar 01 nisanda olabilir tescilini yaptiracak. Eğer güvenlik sorusturmalari vs. Tamam degilse 02 nisan giris icin son gun olak diye yorumluyorum ve 01 nisan olarak tescil ettirdigim...
  39. Mutemet Arşivi şahısa mahkeme kararı ile ödendi

Anladığım kadariyla ayni dava kurumca temyiz edilmis ve kişi kaybetmiş. Bu şekildeyse odediklerini yasal faiziyle alacaksin.
  40. Çözümlendi | Kilitli TAŞERON DAİMİ İŞÇİ SON DURUM

Isci calistirmaya başlamayı 1 nisan yapanlar icin sıkıntı olurmu. Bu tarih 2 si olarak degistirilebilirmi.
Geri
Üst Alt