Arama sonuçlarınız

1. Sohbet Alanı Sohbet Odası

Bende verdim ayarı bekledim. Az bi isim kaldı artık onuda yarın hallederiz. Artık çıkmam lazım.
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Sgk yönünden aralığı kurtarırsınız da açıklama yazısı gelmezse asgari ücret altında devam edersen ocak da patlar senin sgk lar.
  3. Sohbet Alanı Sohbet Odası

Sabahdan beri ksbs açılmıyor. Hiç bir iş yapamadık arkadaş.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

01.01.2019-01.07.2019 şeklinde tanımladım ve hepsi otomatik olarak kişi gelirleirne attı.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Bizde %7 - 11 ve 12 olanlar yaklaşık 750 kişi asgari ücretin altında kalıyorlar bunların tamamını asgari ücrete yuvarladık ve yarına kadar bekleyip bu şekilde yükleyecez.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Eğer bunula ilgili bir yazı vs gelmezse yarına kadar, bu şekilde olması zorunlu çünkü sgk ya asgari ücret brütü altında pek bildiremeyiz.
  7. Çözümlendi | Kilitli 696 khk ile sürekli işçi muhtar adayı

Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'nın 76. maddesinin 2 nci fıkrasında; "Hakimler ve savcılar, yüksek yargı organları mensupları, yükseköğretim kurumlarındaki öğretim elemanları, Yükseköğretim Kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının memur statüsündeki görevlileri ile yaptıkları hizmet bakımından...
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Use gelme gününde hata yapıyorsun. 17 olamaz
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/D Genel Bütçe Personel Maaşları

Kapanan kurumlardan geliyorlarsa nakil bildirmindeki brütlerini giriniz. Yok açıktan iş kur vs. göndermişse asagari ücret brütleri olacak.
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Bende tis e göre %4 ekledim ve asgari ücretin altında kalanlarıda asgari ücrete yuvarladım. 14 günlük aralığı o şekilde ödeyecem. Tabi bir yazı vs. bekliyorum çarşambaya kadar gelmezse bu şekilde yükleyecem. 5 günlük ikramiyeleride verdim 14 günlüğün içinde.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Gelir tanımlarını vs. yap ondan sonra hesaplat.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

gün sayılarını 14-14-9 yaptın mı
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Agi hesaplanmayacağa hiç dokunmadım ve 1 kişilik hesapladım 39 tel civarı fark verdi agi den.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

14 günlük aralık var oradan yaptım 14 günlük farkla karıştırmayın.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçi 14 günlük maaş

Bne hesaplattım 17 günlük ve 14 günlük bordrolar birbirini görüyor, agi farkını veriyor. Agi hesaplanmayacak yapmayın. Vergi dilimi %15 hesaplıyor.
  16. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan personele kişi borcu olurmu

Alınmaz zaten ödenen maaşın dönemi bittikten sonra sgk emekli maaşı bağlar. İl sağlık Müdürlüğüne yazılan emkeliliğe ayrılış yazısında 15.01.2019 maaşını alıp emekliye ayrılmıştır şeklinde yazılır.
  17. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS Aralık 17 Günlük Maaş Kesinleştirmede Hata

Hesaplama parametrelerini 2019 yılını girm,işseniz kesinleştirme işlemi için onları tarihlarini 2018 yapın ve kesinleştirin.
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Zam oranını yaz ve uygula denildiğinde işlem tamamlanıyor hepsinede zammı uyguluyor
  19. Çözümlendi | Kilitli 01-14 Ocak 14 Günlük Maaş Ödemesinde AGİ

öyleyse çok iyi yav, bazı kişilerde tam agi mahsubu yapmamıştı, yakacak ve çocuk yardımlarınıda 14 günlükte vermiyormuş gayet iyi oldu.
  20. Çözümlendi | Kilitli 01-14 Ocak 14 Günlük Maaş Ödemesinde AGİ

çkys den aralık 14 günlük maaş hesaplatan arkadaşlar varmı? yakacak ve çocuk gelirlerini silip demi hesaplıyorsunuz yoksa otomatik almıyormu?
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Hayat Poliçeleri

Kesinti tanımlama-açıklamaya hayat yada özel siğorta yazın.kesinti türüne vergi indirimi seç.tutar/oran a aylık ödenen tutarı yaz ve bordroyu hesaplayınca kontrol et. Kişinin aylık brüt gelirlerinin %15 ni geçmeyecek tutarı yaz, yıllık asgari ücretin brüt toplamınıda geçmeyecek.
  22. Sohbet Alanı Herkes Biliyor.. :)

Fiyat derlemesi ayda dört kez yapılan maddeler: 1 Dana Eti (Kuşbaşı) 2 Kuzu Eti (Kemikli Parça) 3 Tavuk Eti (Baget) 4 Tavuk Eti (Göğüs) 5 Tavuk Eti (Bütün) 6 Süt (Günlük Süt) 7 Süt (Uzun Ömürlü) 8 Yoğurt (Normal) 9 Beyaz Peynir (Tam Yağlı) 10 Yumurta 11 Margarin (Paket-Sade) 12 Ayçiçek Yağı 13...
  23. Sohbet Alanı Herkes Biliyor.. :)

Sepetin içine bakmak lazım, soba borusu gibi tayyare sepet olursa sonuç bu olur.
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/D Güvenlik Sertifika ücreti

4/D Sürekli İşçi Güvenlik Görevlisi Güvenlik Sertifikasını yenilemiş ve ödediği ücreti geri istiyor. Bu ücret kendisine ödenebilir mi? Ödeyen varsa yasal dayanağı ile paylaşırsanız sevinirim.
  25. Mutemet Arşivi 4/D İşçi Maaş Program Örneği (Lisanslı)

Pardon g.v. muafiyeti sınırı yok, sgk 2 çocuk muafiyeti ile karıştırmışım.
  26. Mutemet Arşivi 4/D İşçi Maaş Program Örneği (Lisanslı)

Çocuk yardımı g.v. muafiyetleri var ben 3 çocuktan 2 sinden kesmişyorum. 3. çocuktan kesiyorum.
  27. Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme İadesinde %9 ve %11 Kesinti Kişiden Alınır Mı

dssö kesenekleri kişiden alınmaz hak etmediği günlerin tutarları sgk dan geri istenir. Aslında dssö sgk 9-11 lerin tamamıda kişinin brüt tutarından kesiliyor.
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B Hizmet Süresi Değerlendirmesi

üst öğrenimde aynı memurlar gibidir. diplomasını getimesi yetrelidir. Hatta kbs den öğrenim sorgula ve dilekçeyle diplomasını versin yeterlidir. Derece kademesini emsale göre ayarlarsın.
  29. Çözümlendi | Kilitli 4/B Hizmet Süresi Değerlendirmesi

Eklenir 657 4/a çalıştığı sürelerde aynı ünvandaysa eklenir.
  30. Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Süresi İçin GSS Kesintisi

Bu konuda rahat olun sgk prim iade yazılarının %90 ını işlem yapmadan arşive kaldırıyor.
  31. Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Süresi İçin GSS Kesintisi

22.12.2018 de askere giden kişinin sgk kesenekleri zaten gönderiliyor. Sgk dan primler istenilirken GSS leri i,stemezsek olmazmı.
  32. Çözümlendi | Kilitli 4/B Hizmet Süresi Değerlendirmesi

bende 657 4/a hemşire olarak görev yapan ve istifa edip 657 4/b hemşire olarak göreve başlayan var ve il sağlık müdürlüğü personel şubeye 4/a hizmet süresinide sayın demişler.
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/B Hizmet Süresi Değerlendirmesi

657 4/a geçen hizmetleri 657 4/b lilerin hizmet sürelerine dahil edilir diye biliyorum.
  34. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten eğitim görevlilerine ÖHT.

2013 yılında görüş sorulmuş ve Stratejiden gelen yazıda eğitim görevlilerinin özlük hakları ile ilgili bir düzenleme olmadığı ve ünvanları üzerinden (uzman dr. vs.) maaşlarının ödenmeye devam edilmesi istenilmiş. ancak 5 yıl geçmiş bu süre içerisinde illaki bir düzenleme olmuştur diye düşünüyorum.
Geri
Üst Alt