Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Vekaleten eğitim görevlilerine ÖHT.

Vekaleten atanan Eğitim Görevlisi Uzman Dr. a 215 ÖHT. verilir mi?
  2. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

exell sağ tarafdan bul ve seç tıklayıp değitirir tıkla oradan yap
  3. Mutemet Arşivi Kavas Görevlileri Ünvan aldı Mutemetler Ne zaman alacak?

Şahsen Mutemet lik unvanı istemiyorum ancak, bu işi yapan kişiler için kefalet kesintisi yada ipc lere karşı siğorta vs. yapılması ve maaşlarında kesinlikle iyileştirme yapılması lazım.
  4. Mutemet Arşivi Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı

Her neyse daha süre var bekleyip göreceğiz. Elbet bir yazı vs. çıkacaktır.
  5. Mutemet Arşivi Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı

Kamu Çalışanları Platformu Genel Başkan Fatih Öksüz'ün açıklamasının tamamı şöyle; "Değerli arkadaşlar asgari ücret hakkında yoğun şekilde gelen mesajlar ve aramalara cevap veremediğim için kısa bir açıklama yapma ihtiyacı duydum; Öncelikle 2019 Asgari ücreti tüm emek camiasına hayırlı olsun...
  6. Mutemet Arşivi Asgari Ücret Tespit Komisyonu Kararı

Geçişlerindeki asgari ücretten bahsediyor.
  7. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Personeli İçin FHZ Hesaplama

Fonetten hesaplatıyorum. eksik günleri vs. doğru getiriyor. önemli olan sgk ya maaş için gönderilen pek tutarlarını düzeltince kuruşu kuruşuna tutar.
  8. Mutemet Arşivi Bireysel Emeklilik Sistemi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

Ne değişti anlayamadım. ilk başlangıçta 45 yaşında olanları zaten dahil etmedik.
  9. Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

2029,50 nin üzerine eklenecek yüzdesi düşük olanlar %4 lük zamlarla birlikte asgari ücretin brüt tutarının altında kalmaktadırlar sgk yönünden en az sgk pek asgari ücret kadar olacağından asgari ücrete tamamlanacaktır. Tabi başkaca bir artış yapmazlarsa.
  10. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

17 gunlukte %90 i agiyi aşmış dolayisiyla 14 gunlukte agi hesaplamayacağım.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/D Ücret kesme cezası işlemleri

Valla ben çalışma gününü 5 eksiltiyorum. sgk günü normal kalıyor. bu şekilde saymanlığa gönderiyorum. Sonuç da kişiden 5 yevmiye kesinti yapmış oluyorum.
  12. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

Saymanlık 17 günlük gönderin dedi bizde mecburen yaptık. Bir aya iki bordro düzenleyeceğiz yaptığımız iş iki kayına çıktı ancak yapacak bişey yok.
  13. Çözümlendi | Kilitli 4924 Terfi Hesaplama

5510 da doğru hesaplıyor yalnız bordroyu exelle al ve elden biraz düzenlemen lazım.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4924 Terfi Hesaplama

Fonet ten 5510 mu 5434 mü 5434 ise fonet ten bordroyu hesapladıktan sonra bordro sayfasında artış hesapla butonunu işaretle hesaplayacaktır. Ayrıca ilgili kişi için kesenek bilgi sistemindende kontrol edeip muhasebeleştir.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

enflasyon farkı belli olsun yeni katsayılar ve zam oranları belli olsun o zaman 4/b lilerinkide belli olur.
  16. Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

Bence enflasyon zammı uygulanır. 4/d lilerin asgari ücretle ancak memurlar kadar ilgisi var artık oda agi de olacak. asgari ücret zammı etkilemez. Tis de verilen %4 ün üzerine enflasyon farkını verirler büyük ihtimalle.
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/B Bildirge borçları

Dekont ve bir sürü açıklama istiyorlar. bu kadarı 13 nolu belge bu kadarı 30 nolu belge bukadarı 33 nolu belge vs. diye yazıyoruz dahada anlamadık diyip çıkıyorlar.
  18. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

Agi 17 günlükte g.v. kestiği kadar kesecek eğer 14 günlüğe kalanını alıyorsa sorun yok, almıyorsada yapacak bişey yok. Çkys ne verirse onu yapıp ödeyeceğim.
  19. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

335.01 e alacağız. banka listesini eklemeyecekmiyiz
  20. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS'de 15/12/2018 - 14/01/2019 Maaş Hesaplama

Aralık 17 günlük ve Aralık 14 günlük maaş ayrı ayrı var. 17 günlüğü yapıp emanete alacağız. çalışma günü 17-sgk günü 17 ve işe gelme günü cumartesi çalışanlar için 14 cumartesi çalışmayanlar için 11 olacak. ben 17 günlükleri yapmaya başladım. 17 günlüğü 336.19 a alın deniliyor ancak 336.19 pek...
  21. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

vardı 2015 yılı tarihli sözleşmeli personellerin sgk primlerinin dağılımı ile i,lgili
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Arkadaşlar fonet e 4/b lilerin sgk kesintilerini yaptıracamda sgk kesintilerinin %11 - 9 - 7,5 - 5 ve 2 şeklinde olacağı ile ilgili yazıyı bulamıyorum. Buradan paylaşabilirmisiniz.
  23. Çözümlendi | Kilitli 4 d 17 günlük maaş hesaplama

En güzeli maaşı 17 gün - 14 gün ayırmadan tek yapmak ve sadece küm. g. v matrahını sıfırlayıp %15 vergi kestirip o şekilde yapmak daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Nasıl olsa bu konuda çalışıp maaş alanlarla ilgili g.v. bütçe yılına göre uygulanır görüşüde var.
  24. Çözümlendi | Kilitli 4 d 17 günlük maaş hesaplama

Evet demiştim demek istemiyorum ancak demiştim, en büyük sıkıntı bu işte agi yi 17 günlükten kestiğimizde tam kesmeyecek ve 14 günlüktende agi kalan tutarlarını kesemeyeceğiz. Al başına işi uğraş dur artık.
  25. Çözümlendi | Kilitli Fazla Kesilen Rapor Ücretinin İadesi

Yan ödemesi yokmu bu kişinin, ondanda raporlu günleri keser. eğer varsa onuda iade etmelisiniz.
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/B sözleşmeli memur uzun süreli rapor

Bende de aynısı var ve ikiye böldüm tam girince eksiye düşüyor.
  27. Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli hekim aralık ayı maaşı mys ödeme emri belgesi

Emekli kesenekleri aralık 17 günlükten tam kesilmesi gerekir yoksa 14 günlükden zamlı kesilirse aralık 2018 dönemi kabul etmez fazla gelir.
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Sözleşmesinde Öğrenim Durumu

4/B LİLERİN İNBAKLARI MEMURLARDA OLDUĞU GİBİ HEMEN YAPILIYOR DOLAYISI İLE MEVCUT DURUMU MAAŞDA NE İSE ONUN ÜZERİNDEN SÖZLEŞME İMZALAR.
  29. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinde olan personele sehven ödenen maaş için ne yapılmalıdır

Tam maaş Borçlandıracaksın kişiye söyleyip geri alacaksın.
  30. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Maaş Hesaplama

Peşin alanların aralık maaşları avanslı olacak.
  31. Çözümlendi | Kilitli Eşi Çalışan Memura Askerlik Süresince Çocuk Nedeniyle GSS Kesilir Mi?

Muvazzaf askerlik görevi nedeniyle Kurumlarından aylıksız izinli sayılanların bakmakla yükümlü olduğu kişilerinin bulunması halinde genel sağlık sigortası primleri aylıksız izinli sayıldıkları kurumlarınca, aylıksız izin için tanınan sürelerde ödenir. "
  32. Çözümlendi | Kilitli 4D SÜREKLİ İŞÇİ 17 GÜNLÜK MAAŞ

Puantajlarını 1-30 arası alıyorum, (işe gelme günü, fazla mesai vs) bu şekilde gerçekleşene göre yapıyorum. Sadece sağlık raporlarını 15-14 arası takip ediyorum. Kafama takılan agi leri nasıl edeceğiz, 17 günlükte versek tam mahsup edilemeyenler olacak diye düşünüyorum birde işe gelme günü var...
  33. Çözümlendi | Kilitli 657 4/C li Personellerin Ücretsiz İzne Ayrılma Hakları

İlgili kişileri aradım bizim göndermeme gibi bir şansımız yok vs. diyorlar ancak ilgili dönem maalesef gitmemiş. Hele bi ceza felan gelsin idareye durumu şimdide bildirdim o zamanda tekrar söylüycem.
  34. Çözümlendi | Kilitli 5434'e Tabi Memurların Fiili Hizmet Zamları

Formüllere baktım. Pek tutarında öht tutarını direk almış, 5434 lerde 2200 ek göstregeye kadar olanların enyüksek devlet memuru maaşı*55/100 olarak hesaplanan tutar+gösterge tutar+ek göst tut.+kıdem aylık tut.+taban aylık tutar=PEK TOPLAMI olmuyormuydu? Ben mi yanılıyorum. yada bordronun...
  35. Çözümlendi | Kilitli 5434'e Tabi Memurların Fiili Hizmet Zamları

Bu bordro 5510 sonrasına göre hazırlanmış, 5434 de öht olmayacak onun yerine, en yüksek devlet memur maaş katsayısıyla 55-85 vs ek göst göre ypılan işlemin sonucuyla diğer bilgilerin toplamı pek tutarını verecek diye düşünüyorum.
  36. Çözümlendi | Kilitli 657 4/C li Personellerin Ücretsiz İzne Ayrılma Hakları

Üsdatlarım. Bize gelen yazı 2014 yılı eylül ayının bildirgesi verilmemiş olduğundan ilgili bordrodaki 5 kişiden 1 kişinin ismini yazıp göndermişler. sistemden baktım ilgili dönem sadece bir kişi değil hakkaten hiç gönderilmemiş, sgk haklı ilgili döneme bordro yapılmış maaşları ödenmiş...
Geri
Üst Alt