Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Personel Tarafından İtiraz Edilen Kişi Borcu

Aynı durum bizde de var. I- KİŞİLERDEN ALACAKLARIN TAKİBİ, TAHSİLİ VE TERKİNİNE İLİŞKİN İŞLEMLER Kişilerden alacakların sürüncemede bırakılmadan ve zaman aşımına uğratılmadan takip edilerek, kanuni faizi ile birlikte tahsil edilmesi esastır. Kişilerden alacaklar konusunu oluşturan yersiz, fazla...
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin (yurtdışında ikamet) GSS Prim odenirmi

cep telefonundan işlem yaptımda tam olarak nereye ekledim anlayamadım. Alışamadık şu telefona yaaa. Üsdat personelimiz 657 4/a lı 5510 4/c ye tabi.
  3. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin (yurtdışında ikamet) GSS Prim odenirmi

Bir personelimiz eşinin yurtdışı gorevi nedeniyle ucretsiz izne ayrıldı ve yurtdisinda ikamet ediyor Gss odeyecekmiyiz. Bu konuda bilgi belge olan varmı? Teşekkür ederim.
  4. Öneri | İstek ve Şikayetler Forumdan Beklentileriniz Nelerdir?

ek ödeme, maaş vs. konularında iyi bilgisi olan mutemetlerden farklı gruplar oluşturup gelen sorular bu gruplar tarafından yasal dayanağı ile birlikte cevaplanması çok iyi olur. Ayrıca Ankara da 6 ayda bir hafta sonu 2 günlük eğitim toplantılarının düzenlenerek hem tanışma hem bilgi ve...
  5. Mutemet Arşivi SGK-İPC-İdare Üçgeninde Mutemetlik ve Yaşanan Sıkıntılar

15 yıldır mutemetlik. Saymanlik vs. Çalışıyorum. Sağlık memuruyum. Hasbel kader girdik bu işlere. Ilk zamanlar yapilan gorevlendirme yazıma şerh koymuştum. Ben bu isin ne okulunu okudum nede egitimini aldim diye. Başhekim yazıyı okumuş alin bunu demiş. Müdür seni mut. Alacagiz dedi bende...
  6. Mutemet Arşivi Mutemet meslek hastalıkları

Bu dünyada imam olmak varmış, hiçbir değişiklik yok, namaz, ezan, süreler her şeyi bir defa öğren emekli olana kadar rahat et.
  7. Editörün Seçimi Memurlarda Yarım çalışma (Doğum Nedeniyle) Bilgi edilmesi için

13 Nisan 2016 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29683 TEBLİĞ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (Devlet Personel Başkanlığı)’ndan: KAMU PERSONELİ GENEL TEBLİĞİ (Seri No: 6) 10/2/2016 tarihli ve 29620 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan 29/1/2016 tarihli ve 6663 sayılı Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı...
  8. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Araştırma hastanelerinde profesör ek göstergesi nedir.

Üsdat bizim profesör ün kadrosu ve özlük hakları hastanede üniversite ile hiç bir bağlantısı yok bu durumda da bu tablolardan faydalanırmı.
  9. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Araştırma hastanelerinde profesör ek göstergesi nedir.

Kadrosu ve maaşı eğitim araştırmada olanlar için. SBÜ için değil.
  10. Çözümlendi | Kilitli Eğitim Araştırma hastanelerinde profesör ek göstergesi nedir.

Eğitim Araştırma hastanelerinde profesörler için ödemeye ve emekliliğe esas ek göstergeler nelerdir. Bilgisi olanlar acil cevaplayabilirmi?
  11. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Ünvan listesinde asistan hekim yok. asistan hekimlere fhz hesaplanmayacakmı?
  12. Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Her halukarda ceza gelir. Ancak durumu sgk tespit ederse asgari ucretin yarisi kadar. Siz tespit edip onaylarsaniz 1/10 ceza yersiniz. Tespit ettiginiz anda onaylamalisiniz.
  13. Görüş Yazıları Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi ile ilgili SGK görüş yazısı

Saglik tesislerinde döner sermaye butcesi icin muhtasar duzenleniyor. Ayni zamanda genel butcelilerde var sadece döner sermaye butcesi içinmi birlestirildi muhtasar ve aylik prim hizmet beyanameleri.
  14. Çözümlendi | Kilitli Ölüm Yardımında geriye dönük ödeme

2013 yılında vefat eden memur için ölüm yardımı isteniliyor. ölüm yardımında zaman aşımı varmıdır?
  15. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Hocam 657 4/b liler ve sürekli işçileri, daimi işçileri kapsamıyormu?
  16. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hiz. Beyanname Uygulamaları Ne zaman

Eminmisiniz. Kamu kurumlarında 5510 4/a çalışanlar için diye okudum.
  17. Çözümlendi | Kilitli Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Hakkında Duyuru (01/07/2019 a ertelendi)

Temmuz ayında baslayacak diye bir kac ay önce konu ile ilgili şifre vs. Aliyim dedim ancak o günlerde ertelendiği için pek fazla bişey yapmadım. Sadece vergi numaraları ile sgk işyeri nolarini int. Vergi dairesinden eslestirmistim. Yaptigim isin dogru olup olmadığınıda ertelendigi icin yapmadim...
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU

4/B lilere sürekli görev yolluğu ödenir mi?
  19. Çözümlendi | Kilitli 663 khk

663 khk 45/a maddesine tabi sözleşmeli personeller 4/b li ile aynı maaşlarımı alırlar.
  20. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

tamam hocam teşekkür ederim.
  21. Programlar 4B Sözleşmeli Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı Ve E Bildirge

FHZ gün sayısı hesaplamasında azami 11 gün olmayacakmı
  22. Editörün Seçimi 4/B Fiili Hizmet Gün Sayısı Kaç Olacak?

4/B lilerde fiili hizmet günü için 12/30*26=10,04 toplam 11 gün 30 nolu bildirgeden verebiliyoruz.
  23. Çözümlendi | Kilitli döner sermayeden maaş alan

361.02.01 devlet 361.01.01 kişi
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli yeni başlayan kıst maaş bildirgesi nasıl verilir

Üsdat haklısında muhasebedekilere ben bunu anlatamadım. parayı ayıramıyorum diyor başka bişey demiyor.
  25. Mutemet Arşivi 2018/30 genelge

SGK Genelgesi 2018/30 T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Sayı : 35158785-309/06-202.99-E.l 1119337 Tarih: 31/08/2018 Konu : Kadroya Alınan İşçilerin İşsizlik Primi GENELGE 2018/30 Bilindiği üzere, 24/12/2017 tarihli ve 30280 sayılı Resmi Gazete’de...
  26. Çözümlendi | Kilitli Kamu idaresi dışı nakil

Teşekkür ederim Halil bey.
  27. Çözümlendi | Kilitli Kamu idaresi dışı nakil

Hocam 2. basamaktaki arkadaş döner sermayeli personeli genel bütçeli personellerin içerisinde görebiliyormuş, döner sermayeli işyerinde göremiyorum diyor. sorunumuz bu aslında. Sgk ile çözsünler artık.
  28. Çözümlendi | Kilitli Kamu idaresi dışı nakil

bizim personel 3. Basamak sağlık tesisinden, 2. basamak sağlık tesisine gitti. burada bizim yaptığımız işlem doğru değilmi.
  29. Çözümlendi | Kilitli Kamu idaresi dışı nakil

Arkadaşlar döner sermayeli personellerin nakillerinde sgk işten ayrılışları kamu idaresi içi olarakmı, kamu idaresi dışı olarakmı yapılacak. Bizden ayrılan ve Sağlık Bakanlığına bağlı hastanelere gidenleri biz kamu idaresi içi olarak ayrılış yaparız. her ay 3-5 personel gelir gider. Bir...
  30. Çözümlendi | Kilitli Öğrenim Yardımı Hakkında

eşlerden biri işçi diğeri memur ise ve çocukları memur eş üzerinde ise işçi eş eğitim yardımı alırmı?
  31. Çözümlendi | Kilitli Uzman dr. TUS ile asistanlık için atanırsa Maaşı nasıl ödenir.

Arkadaşlar uzman doktor olarak çalışırken, tus sonucuna göre asistanlık için atanan doktorun maaşını yaparken ek gösterge hariç ÖHT, YAN ÖDEME vs. maaş hesaplamalarında asistan bilgilerinemi yoksa uzman doktor bilgilerine göremi hesaplama yapacağız. Atama kararını ektedir.
  32. Çözümlendi | Kilitli Tayinle gelen personelin farklı bankadan aldığı BES

Senin kurumunun anlaşış olduğu bes şirketine tanımlayacaksın. diğer bes şirketindeki tutarlarını yazı ile aktarma işlemi yaptırılacak.
  33. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Görev yaptığı birimlerde birim sorumlularınca düzenlenecek olan formlar müdür veya başhekim tarafından imzalanarak muetemetlik birimine teslim edilecek bildirim yapılmayan personele hiç bir işlem yapılamaz.Birimlere göndereceğimiz formların arkasına sgk nın yayımladığı ünvan listesini ekleyeip...
  34. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Hitap a da giriş yapilacakmis. Hizmet takip formu diye birşey. Yapan varmı yada giris suresi nedir
  35. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

https://drive.google.com/file/d/1k6gVNfZNvGVPLafNy3Lchgoo9mn9MccP/view?usp=drivesdk
Geri
Üst Alt