Arama sonuçlarınız

1. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Ben asıl gönderilmeyen 4924 personele ek diye gönderdim kabul etti.
  2. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

primlerin gönderilmesinde süre bugün mü sona eriyor arkadaşlar.
  3. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

4B LİLERDE devlet katkısı %20,5 fiili hizmet hesaplamasında %21,50 oluyor. %1 oradan geliyor.
  4. Çözümlendi | Kilitli Saglik personellerine gelen Yıpranma payı

Arkadaslar 4b e bildirgede 8 günü 30 nolu belgeden verirken 2934.68 prim matrahinin 2934.68/31 e bölüp 8 ilemi çarpacağız. 8 günlük pek 757.34 oluyor bu tutarimi yazacagiz.
  5. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

30 nolu belgede sadece fiili hizmet ve gün olmayacakmi. adsm de rontgen teknisyenine yillar önce bildirge yapiyodum ancak nasil oldugunu unuttum.
  6. Çözümlendi | Kilitli Bayram tatili | SGK E-Bildirge son bildirim tarihi nasıl olacak?

Aslinda bildige verme suresi 10 iş günü olmalidir.
  7. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Ahhh bendede 230 olaydi tek. Toplam 3000 personelden en az 2000 i saglik personeli. Valla nasil ayırt edecegiz bilmem.
  8. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Benim bu yazidan anladigim. 3 kanun vermis. 1. Tabipler 2. Hemsireler 3. Eczacilar ben bunu anliyorum.
  9. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

sağlık meslek mensubu sayılan ve insan sağlığı için koruyucu, teşhis, tedavi ve rehabilite edici hizmetlerde çalışanların hizmet sürelerine bu işlerde geçen çalışma sürelerinin her 360 gününe 60 gün fiili hizmet süresi zammı eklenmesi öngörülmüştür. Sadece sağlık mesleginden olupda sağlık...
  10. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Saglik bakanligina bagli Mutemetlere bayram tatili felan yok. Mecburen pazartesi gününe 4/b li fhz yi yetistirecegiz.
  11. Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Arkadaslar 03.08.2018-14.08.2018 arasini kbs den yapabilecekmiyiz.
  12. Çözümlendi | Kilitli İşçi Eylül ayı eğitim yardımı

e devletten öğrenci belgesi alınıyor o belgede olur mu acaba?
  13. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI SONUCUNA GÖRE SÖZLEŞME FESİH

Devlet Personel Başkanlığının yazısında tamamı deniliyor
  14. Çözümlendi | Kilitli SÜREKLİ İŞÇİ GÜVENLİK SORUŞTURMASI SONUCUNA GÖRE SÖZLEŞME FESİH

Sürekli işçinin (devam eden) sözleşmesi 657 syılı DMK 48. Maddesine göre feshedildi. Bugüne kadar ödediklerimizi gerimi alacağız.
  15. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası izin de maaş ve bildirge

E-bildirgede eksik gün bildirilmeside gerekirmi? çalışmamıştır dediğimizde eğer rapor gününü eksiltmezsek tutarsızlık açıkça görülecektir.
  16. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası izin de maaş ve bildirge

Arkadaşlar 4/b lilerde neye dayanaraktan rapor günlerini e bildirgede eksiltmiyorsunuz. Doğum öncesi ve sonrası rapor alanları eksiltiyorsunuzda, iş göremezlikleri eksiltmiyorsunuz. Sonuçda 5510 4a yönünden işçilerle aynı kategorideler. Emeklilikde 1 gün bile eksik olunca kişi emekli olamıyor...
  17. Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

En gıcık olduğum sorular: 1-Benim bu ay ödülüm vardı, ödüller ne zaman yatar (ulennn ödülünününde) 2-Yıllık izinlerde kaç günü ek ödemeden kesilmez (bu konuda şu ana kadar en az 500 kişi aradı) 3-Benimle aynı yerde çalışan ...... kişi benden çok alıyor (cevap onu senden çok seviyoruz) 4-Daha...
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Kıst Maaş

4b liler için KBS den tam ve kıst maaşıda birlikte yapmayın derim. Bizim muhasebedekiler ödeme emri tek olunca primleri gönderirken ayıramıyolarmış. 17.07.2018 de başlayan bir 4/b li için ağustos maaşının içine kıst maaşını ekleyelim dedik primlerini ağustos olarak gönderirsiniz diyorlar nasıl...
  19. Çözümlendi | Kilitli KBS kılavuzda 2.1.3- Tıpta Uzmanlık Öğrenimi Yapanlara Verilecek Aylık

Arkadaşlar bunu uygulayan varmı? Bazı arkadaşlar üniversite hastaneleri için geçerli olduğunu söylüyorlar.
  20. Çözümlendi | Kilitli KBS kılavuzda 2.1.3- Tıpta Uzmanlık Öğrenimi Yapanlara Verilecek Aylık

KBS kılavuzda 2.1.3- Tıpta Uzmanlık Öğrenimi Yapanlara Verilecek Aylık: Tıpta uzmanlık öğrenimi yapanlara verilecek aylık veya ödeneklerin tespitinde, aynı durumda bulunan Sağlık Bakanlığındaki personelin aylık ve ödenekleri gözönünde tutulur. Diğer Tazminat Bilgi Girişi Formunda 27 – Fark...
  21. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Konut Yardımı

Slm. Arkadaşlar bizde 2 tane işçi var. taşerondan geçenlerden değil önceki daimi işçilerden. Bunlardan birisi farklı bir kurumdan gelmiş ve geldiği kurumda konut yardımı alıyormuş, bende toplam 2 işçi var buna konut yardımını vermek zorunlu mu? ayrıca 9,17 zam oranını bu konut yardımına...
  22. Mutemet Arşivi 2018 Temmuz (4/B) 14 Günlük Maaş Farkı ve SSK Bildirimi

4b li 70 kişi var 54 tanesini 14 günlük fark a getirmiyor. muhtemelen haziran maaşını kbs den yapmadığımız için bende fonetten aldım bordrolarını hbys den ödeyeceğim. Bbs nin sorunu bitmez arkadaş.
  23. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Şimdi hesapladım 14 günlük ücret bilgi girişine ücretsiz izinde olan kişinin brüt ücretini girince hesapladı yalnız. 54 tane yeni başlayan personellerin kıstlarını kbs den hesaplamadığım için onlar gelmiyor 14 günlük ücret giririşinden eski brütlerini girsem hesaplarmı ayrıca 02.07.2018 de...
  24. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Ücretsiz izinde olan 4b li için brüt gir diye hata veriyor brüt giriyorum gene aynısı çıkıyor. Anlamadım gitti.
  25. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Kbs den 4/b 14 günlük katsayı farkı düzgün hesaplayan varmı.
  26. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

Bende de ücretsiz izinde olan kişiye sözleşme ücreti gir diyor. Bu kbs den bi cacık olmaz ben fonetten hesaplatıp göndercem.
  27. Mutemet Arşivi 4B Sözleşmeli KBS 14 Günlük Fark Hesaplama

kbs 14 günlük katsayı farkında Ücretsiz izinde olarak işaretli personele ücret gir diyor.
  28. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

İşçi ücretsiz izine ayrılınca hiç bir ödeme yapmayacaksınız, bildirgede her ay sgk gün sıfır nedeni ise diğer ücretsiz izin gösterebilirsiniz. GSS ödemeyeceksiniz. Bunlar memur değil.
  29. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

Yıllık izinlerde yol parası, yemek parası, bulaşıcı hast. risk parası kesilir. yakacak kesilmez diğerleri ödenir.
  30. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi geriye yönelik engelli indirimi

ENGELLİLİK İNDİRİMİ TUTARLARI (Gelir Vergisi Kanunu 31. Madde) 2018 (1) I. Derece Engelliler (Çalışma gücünün asgari % 80’ini kaybetmiş olanlar) 1000 TL II. Derece Engelliler (Çalışma gücünün asgari % 60’ını kaybetmiş olanlar) 530 TL III. Derece Engelliler (Çalışma gücünün asgari % 40’ını...
  31. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

eğer bulaşıcı hastalık riskide alıyorsa onuda kesebilirsin.
  32. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi nin rapor alması

yıllık izinlerde sadece yol kesiyorum. ücretten kesinti yapılmaz.
  33. Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

Haziran 11 inden itibaren 57 tane 4/b li personel başladı, Temmuz 9 una kadar olanların tamamını haziran kıst fonetten yaptım. Temmuz tam maaşlarını kbs den yaptım. 3 personel 9 undan sonra başladı onların 9-14 temmuz haziran 2018 dönemi zamlı brüt ücretleri üzerinden gene fonetten yapacağım...
  34. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş brütleri

Teşekkürler
  35. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş brütleri

Teşekkür ederim olay çözüldü.
  36. Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş brütleri

slm. Arkadaşlar 4924 ler için temmuz 2018 itibari ile brüt ücret olarak 5754,98 tl. yimi alıyoruz. Önceki arkadaşlar 4687,72 tl. üzerine zam oranlarını ekleyerek gelmişler ancak biraz farklar oluşmuş.
  37. Çözümlendi | Kilitli Çalışdıktan sonra maaş alanların 14 günlük katsayı fark ödemesi.

Slm. Arkadaşlar çalıştıkdan sonra maaş alan personellerin (işçi,4924 vs.) 14 günlük katsayı farklarını Temmuz maaşını ödemeden yapsak olurmu acaba? Yoksa bekleyelimmi?
Geri
Üst Alt