Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Eczacı-Biyokimya Asistanı

Slm. Arkadaşlar Eczacı kadrosundayken Biyo Kimya Asistanı olarak atananların maaş değerlerinde ne gibi değişiklik olur.
  2. Çözümlendi | Kilitli taşerondan kadroya geçenlerin bes işlemleri

Kurum 45 yaş altı her çalışanını sisteme tanımlamakla sorumludur. Kişiler istemese dahi ilk aylıklarından bes kesip emeklilik şirketine yatırır. Cayma işlemi Kurum aracılığıyla olmaz, kişilerin emeklilik şirketine cayma bildirimi yapması lazım.
  3. Çözümlendi | Kilitli 4d işçi temmuz ayı 5x5 günlük ikramiye

Ben nisan aralik 2018 icin 9 ay uzerinden hesapladım ancak temmuzda 5 günlük yevmiye temmuz aralik 2018 icinmi ocak haziran 2018 icinmi verilir orasinda tereddütum var.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4d işçi temmuz ayı 5x5 günlük ikramiye

Şimdi ocak 5 temmuz 5 5+5 hangi dönemler için ödenir. ocak-haziran 2018 dönemi için temmuz ayında ödenecek 5 yevmiyemi ödenir. Eğer bu şekilde ise tam çalışanlara sadece 2,5 yevmiye ikramiye ödememiz lazım. Ocak 2018 de ödenecek olan 5 yevmiye ise Temmuz-Aralık 2017 dönemini kapsar ise bizim...
  5. Çözümlendi | Kilitli 4d işçi temmuz ayı 5x5 günlük ikramiye

ikramiyeleri 7,5 yevmiye üzerinden ödeme yapacağım.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4d işçi temmuz ayı 5x5 günlük ikramiye

Ücretsiz izinde olanlara ödenirmi? Ödenmez diye biliyorum.
  7. Çözümlendi | Kilitli Rapor Bildirimi İPC

Arkadaşlar ceza konuları açmayalım lütfen. Psikolojim bozuluyor. Şevkim kalmıyor. Bu tür ceza vs. duyunca işe 2 saat ara verip bol bol sigara içiyorum. Sıkıntı yaaaaaa.
  8. Çözümlendi | Kilitli 5434 kesenek iadesi

Slm. Ark. 5434 geçmişe dönük öğrenim durumu nedeniyle borç çıkardım. 5434 lulerde kesenekleri sgk dan iade istenilebilirmi. Yoksa kişiden mi tahsil etmeliyim.
  9. Çözümlendi | Kilitli 5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım

Kendim manuel girdim ve 5434 e göre tüm aylarin primleri geldi ancak gönder butonu aktif hale gelmiyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli 5510 iken 5434 giden kesenekler için yardım

Arkadaşlar aynı sorun bendede var bir personelin 2016/3 ayda hastaneye başlamış, öncesinde 4924 lü çalışmış o dönemdeki arkadaşlar atama kararındaki ilk memuriyete başlama tarihi 2011 yazdığı için 5510 sonrasına işlemişler, dolayısı ile primler yanlış gitmiş, sgk ek mahiyette birden fazla dönemi...
  11. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan memur adina eksik bildirilen kesenek nasıl gonderilir.

Üsdat faiz hesaplamislar. Kişi den kesintileri istememisler sadece kurum karsiliklarini istemisler hesap taplosuda var. Yazıyı haftaya atarım. Çok Teşekkür ederim.
  12. Çözümlendi | Kilitli Emekli olan memur adina eksik bildirilen kesenek nasıl gonderilir.

Bugün sgk dan Emekli olan bir personelin ek göstergelerinden kaynakli keseneklerinin eksik bildirildigi gerekçesiyle 1345.67 Tl. Kesenek tutarının sgk ya yatırılarak dekontunun gonderilmesi istenildi. Bu tur ödeme yapan varmı. Bordro yapmalimiyiz yoksa yaziya ist. Bildirilen tutari odesek...
  13. Çözümlendi | Kilitli işçi ücret artışı

Bizde de bir kaç dilekçe var bu konuda il sağlık müdürlüğüne görüş soruldu görüş yazısı gelirse paylaşırım.
  14. Mutemet Arşivi Taşeronda iken Toplu Sözleşmesi Olmayanların Hakları | Görüş Yazısı

burada sgk nın çıkardığı tis den faydalanmaz denilmiyor. dikkatli okuyun.
  15. Mutemet Arşivi Taşeronda iken Toplu Sözleşmesi Olmayanların Hakları | Görüş Yazısı

Burada yazılan alt işverende iken sendikalı olupta o zamandaki mevcut tis ile verilen haklardan sendikasız olanların yararlanamayacagı diye anlıyorum.
  16. Mutemet Arşivi Engelli raporu

Gelir vergisi iadeleri üst yazı ile ödeniyor diye biliyorum.
  17. Çözümlendi | Kilitli ÇSGB Görüşü

Hımmm. Görüş yazısını paylaşırmısınız. Eğer öyleyse %4 zammıda sadece sendikalılara verecektik. Arkadaşım öyle şeymi olur, şu görüşü bi görseydik eyi olacaktı.
  18. Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası izin de maaş ve bildirge

Maaş yapmadiginiz kisiye yakacak yardimini neden oduyorsunuz. Ayrica tum gunleri 0 olan kişiye bordro hesaplayamazsiniz. Bordro hesaplanmayacak secenegini seciniz.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4B sözleşmeli personel Doğum Öncesi Ve Doğum Sonrası izin de maaş ve bildirge

Fiili olarak calismayan işçiye babamin oğlu da olsa maaş odemem. Sgk gununude eksik girerim.
  20. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS özel sigorta tanımlama sorunu

Teşekkür ederim hocam. Aynen oldu.
  21. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS özel sigorta tanımlama sorunu

ÇKYS de Özel siğorta vergi indirimini kesinti tanımlamadan yapmaya çalışıyorum kişi kartına gelmiyor.
  22. Çözümlendi | Kilitli yol yardımında izin süreleri düşülür mü

ise gelsin gelmesin net 110 TL oduyoruz
  23. Çözümlendi | Kilitli yol yardımında izin süreleri düşülür mü

2017-2018 yılı için tis var eski iscilere 110 TL net odeme yapiyoruz.
  24. Editörün Seçimi Sağlık bakanlığı tediye ödeme yazısı

Kopyala yapıştır. Hiç kendilerinden bişey yok.
  25. Çözümlendi | Kilitli Tutuklanan işçiye Maaş ödemesi.

ekleme süresinde işçinin ücreti Tutuklanan ya da göz altına alınan işçinin iş akdinin feshedilmesi için ihbar süresi kadar beklemek gerektiğini söylemiştik. Peki bu sürelerde ne olacak? İşçi ücret almaya devam mı edecek? İşçiye böyle bir durumda ücret ödenip ödenmeyeceğini anlamak için İş...
  26. Çözümlendi | Kilitli Tutuklanan işçiye Maaş ödemesi.

Kesinti değil tutukluluk günleri için maaş ödenirmi diye sormuştum.
  27. Çözümlendi | Kilitli Tutuklanan işçiye Maaş ödemesi.

Sürekli işçi tutuklanmış tutuklu olduğu günler için 2/3 maaş ödenirmi?
  28. Çözümlendi | Kilitli İkramiye Sorunu

devam eden tis hükümsüz değilmi
  29. Çözümlendi | Kilitli İkramiye Sorunu

bu ay ikramiyeyi neden ödüyoruz. yazı felanmı yayınlandı.
  30. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

fazla mesai, evlilik, çocuk zamları veya primleri, ayni yardımlar, hafta ve genel tatil ücretleri gibi esas ücrete munzam tediyeler nazarı itibara alınmaz. Bence kesilir burada nelerden kesilmeyeceğini yazmış zaten, gibi esas ücrete munzam tediyeler nazarı itibara alınmaz denilmiş. Yani fazla...
  31. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

ilave tediye için nerede haczedilemez diye yazıyor.
  32. Çözümlendi | Kilitli Arefe Günü x3 yevmiye

Dini bayramlarda genel tatil günüdür. Dolayisiyle 3 yevmiye seklinde odenir.
  33. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Burada icra dosyalarının hepsinde ikramienin ya 1/4 ünü yada tamamı diye yaziyor. Bizim tediye ikramiye niteliginde dolayısı ile dosyada belirtildigi gibi kesilmesi uygun olur. Genede kendiniz bilirsiniz.
  34. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Icrayi 4/1 mi kestiniz. Ben tek tek icra dosyalarına bakarak tam yazanlari tam 4/1 olanı 4/1 yaptim. Maaşlarda hepsi 4/1 ancak ikramiye vs. Ödemelerde tamamı demiş. Birde sadece %4 eklemissiniz sartnamedeki % de eklenmeyecekmi tediye için.
  35. Çözümlendi | Kilitli İkramiye Süre Sorunu

Tediyelerin Bakanlar Kurulu kararına göre iki seferde ödenecek gibi anladım.
Geri
Üst Alt