Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi otomatik bireysel emeklilik

Bankanızın bes bölümüyle iletişime geçin. işyeri açılışı ve personellerin bes e tanıtılması gerekiyor.
  2. Çözümlendi | Kilitli Maaş Yapıldıktan Sonra Alınan Rapor Bildirgede Gösterilir mi ? Nasıl Bir İşlem Uygulanır.

Arkadaşlar kişi kaç gün rapor almışsa sgk gününden o kadar eksiltin. e bildirgeye de aynen işleyin. çalışma gününe 2 gün eksik işleyin. o kadar. 2 gün rapor alanıda sgk gününe 2 gün olarak eksiltin. çalışma gününü tam işleyin. 2 gün için sgk zaten ödeme yapmayacaktır. sgk nın sistemi bu şekilde...
  3. Çözümlendi | Kilitli Maaş Yapıldıktan Sonra Alınan Rapor Bildirgede Gösterilir mi ? Nasıl Bir İşlem Uygulanır.

4 gün eksik bildireceksin. ilk 2 günü sgk ödemiyor zaten. 4 günlük raporu 2 gün bildirisen sgk hiç ödeme yapmaz.
  4. Çözümlendi | Kilitli 02.04.2018 14.04.2018 e bildirge gondermelimiydik.

Sgk ne diyo biliyonmu gondermeyecektiniz diyo.
  5. Çözümlendi | Kilitli 02.04.2018 14.04.2018 e bildirge gondermelimiydik.

Kist maaslari nisan maasiyla odenip Kesilen primler nisan donemi olarak gonderilmesi uygun olmazmiydi. 13 gün ne olacak 30 da firma bildirdi ise.
  6. Çözümlendi | Kilitli 02.04.2018 14.04.2018 e bildirge gondermelimiydik.

Sürekli işçilerin mart donemi e bildirgesi firmalarca gonderildi. Kurumlarda sanki yeni işe baslama gibi 13 günlük daha ayni doneme gonderdik. Bence gonderilmesede olurdu. Belkide gondermekle hata bile ettik.
  7. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan İşçi Kadrosuna geçiş sonrası %4 engelli ve %2 eski hükümlü çalıştırılması

Yasin bey ilgili yer oranina göre ayarladim. Sgk işe giriş bildirgesinede engelli secmelimiyiz.
  8. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan İşçi Kadrosuna geçiş sonrası %4 engelli ve %2 eski hükümlü çalıştırılması

Engelli personelin çkys ye işlenmesinde malüllük oranları nasıl işlenecek? oranları nedir?
  9. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçilerde Ferdi Sağlık Siğorta Poliçesi Vergi indirimi uygulanırmı

Sürekli işçilerde Ferdi Sağlık Siğorta Poliçesine Vergi indirimi uygulanırmı?
  10. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

fazla yatan prim derken anlamadım. sgk ya aylık prim ve tahsilat belgesini verme günün dolduktan sonra prim gün ve prim tutarında değişiklik yapmanın cezasını biliyormusun.
  11. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi puantaj nasıl olacak ?

15-14 arası puantaj her bakımdan sıkıntılı, 15-14 arası puantajda sadece bir kişi için fazla mesai, gece çalışması, yıllık izin vs. vs. için, rapor alması, izin alması, işi bırakması gibi durumlarda özellikle işi bırakmada nasıl alacaksınız? halbuki 1-30 arası puantaj olsaydı % 90 ı işlem...
  12. Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Aynen toplam 3 yevmiye ödenir. 24 saat calisana 48 saatlik ücret ödenir diyende var. Idare ya izin verir yada fazla mesai ücreti verir. Biz mutemetler olarak kac saat çalıştıkları idarenin nasil çalıştırıldığı vs. bizi ilgilendirmez.
  13. Çözümlendi | Kilitli Terfide 2 aylık geriye dönük maaş hesabı ve sgk kesenek hesabı ve bildirimi

Ben bu şekilde geriye dönük 2 yıllık yaptım. Sıkıntı yok. Bizim personel 4/3 den 2/3 üne kadar kademeli düşmüş bakanlik terfisini göndermemiş.
  14. Çözümlendi | Kilitli Terfide 2 aylık geriye dönük maaş hesabı ve sgk kesenek hesabı ve bildirimi

S oncelikle sgk kesenek birden fazla dönemi ilgili kişi bilgileriyle hangi aylara terfi farki gondereceksen aç. Ilk karsina cikan bilgiler gönderdiğin bilgiler. O sayfanın ekran görüntüsünü al. Ilgili donemlere yeni ek gost vs. Degisikliklerini gir ve yeni keseneklere ait görüntüyüde al ve...
  15. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

23 nisanda çalışana toplam 3 yevmiye verecegim. Haftalik 45 saatin uzerinde calismasi varsa fazla mesai olararak verecegim. Öyle 23 nisanda 16 saat calisana fazladan 4 yevmiye. 24 saat calisana 6 yevmiye felan veremem. Yevmiye kavramını iyi analiz etmek lazım
  16. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Tabiiii ömür kandemir içinde bu yazdiklarim geçerli.
  17. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Tamam bizde bu şekilde islem yapalım. Tis de 3 yevmiye verilir derken senin uygulamanin yasal dayanağı ne arkadaş. Burada fazla çalışmasi varsa bu izin verilerek cozulebilir. Yada haftalik çalışma saatinden fazlasi icin fazla calisma ucreti odenir.Senin dedigin gibi islem yapilsa o gun calasan...
  18. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Bürüt ücrete göre günlük yevmiyesi standart belli değilmi ben günlük yevmiyeyi burut/30 olarak yapiyorum.
  19. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Yevmiye diyor hocam.
  20. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Bence 24 saat calisan iscinin 16 saatlik kismina izin verilmeli adam zaten bu hizla giderse iki tane 24 le haftayı tamamlar.
  21. Çözümlendi | Kilitli TİS farkları kimlere ödenir?

Tis farkları icin 23.05.2018 pirim ve hizmet belgesi verme son günü olarak sgk bildirisi varken bu konunun acilen ödemeyi kimin yapacagi yonunden çözülmesi lazim
  22. Çözümlendi | Kilitli 4d 23 nisan calismasi

Evet 2 yevmiye.
  23. Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Tis çocuk yardiminda calisan eşlerden birisine odenir ibaresi olmadigindan. Sadece iscilere değil esi memur olan yani kamuda calisan tum işçilere ödenir diye dusunuyorum.
  24. Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Bunun gibi genel uygulamadan farkli olan konuların paylasilmasi lazım. Bu konu daha önce paylasildimi bilmiyorum.
  25. Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Sanırım konunun onemsiz olduğu düşünüldü ancak çok önemli bir konu edindiğim bilgiler dogrultusunda çocuk yardimlarindan her iki eş calisaninda faydalanacagi yönünde.
  26. Çözümlendi | Kilitli Eşi çalışan işçilerde çocuk yardımı nasıl verilir

Sürekli işçi eşlerin her ikiside çalışıyorsa çocuk yardımı ve öğrenim yardımı uygulaması nasil yapılır.
  27. Çözümlendi | Kilitli 4D Fazla mesai hesaplama çkys de nasil girilir

Tutar yazilan yer saat yapilir. Katsayı 1.60 yapilir ucrete birsaatlik tutarı yazilir. Saat gun secilir. Burasi tamam personel ekranindan ilgili personelin fazla calisma saati girilir.
  28. Çözümlendi | Kilitli TİS farkları kimlere ödenir?

01.01.2018 den geçerli tis dogrultusunda herkese odenecek. De odemeyi mutemetlikmi yapacak yoksa sirketlere ödendiği sekildemi ödenecek.
  29. Çözümlendi | Kilitli ÇKYS GELİR TANIMLAMA VE BORDRO KESİNLEŞTİRME

Belki banada kızacaksınız ancak 3. Çocuk dv. Sgk kes. 25 tl. Olacak.
  30. Çözümlendi | Kilitli Genel tatil günlerinde Kaç Yevmiye

Slm. Arkadaşlar 23 nisan ve 1 mayıs çalışan işçilerin yevmiyeleri 3 mü olacak yoksa 1 günü düşüp 2 gün mü ödeyeceğiz? 30 gün çalışan işçi zaten 30 gün içerisinde 1 günlük yevmiyesini alıyor.
  31. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Puantaj Tarihleri

1-30 arası en mantıklısı kaçak göçek olmaz, ancak dönem 15-14 olduğu için raporların iyi takip edilmesi lazım.
  32. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izindeki personele yatan primi geri alma

Bu işin gayri resmi çözümü prim gün ve pek degisikligi icin iptal duzeltme vermeyin. Vereceksenizde idare ile görüşün cezayı odemeyi kabul ederelerse o zaman verin derim. Bu işler yapılacak is degilde birkere yakayı kaptırdık 1127 sürekli işçi var bende doğru düzgün bilgi gelmiyor mutemetlikte...
  33. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izindeki personele yatan primi geri alma

Zorla insanı üç kağıda sevk ediyorlar. Böyle bir sistem sıkıntılı benim gibi çok işçi olan kurumlarda bu rapor izin varya her ay ceza yedirir.
  34. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izindeki personele yatan primi geri alma

Hocam onu almakda yetmiyor prim gün varya o işi bozuyor.
  35. Çözümlendi | Kilitli Ebildirge

Önce kişiyi iptal ettireceksin sonra o kişi için ilgili doneme ek e bildirge yapabilirsin tabiki elden hazirlayip sgk gondereceksin. Bu ek cezalı olur çünkü süresi dolmuş.
  36. Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi E-bildirge cezası

Berna hanım birlik olsan ne olacak. Siz mutemetmisiniz bilmiyorum ancak mutemet olan arkadaslardan kaç kişi sgk ya bir talep oneri istek yazısı yazmiski. Ankara sihhiyedeki sgk da daire baskanina kadar gorusmem oldu hepsinin söylediği sıkıntılı olan durumlarla ilgili herhangi bir istek gelmiyor...
  37. Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi E-bildirge cezası

Zaten sgk pusuda bekliyor. Bende ucretsiz izinde ve raporluyu bildirdim. Arkadaslara o kadar soylememe rağmen evraklari iyice tarayin dememe rağmen bu işde acemi oldukları için kaçırmışlar. Şimdi borclandirdim odedigimi geri aldım. Sgk ile görüştüm 3 kisiyi iptal ettireceğim. Bunun için ceza yok...
  38. Çözümlendi | Kilitli Taseron maasi icralar ve cocuk yardimi

Çocuk yardımı ödeyeceğiz. Tis kararı sanki sendikalı işçiler içinmiş gibi bir düşünce oluşturdu ancak tüm işçileri kapsiyor. Nasıl memurlarda 2018-2019 toplu iş sozlesmesi tüm mem. Kapsiyorsa Tis de tüm işçileri kapsiyor. 2 çocuk için sadece dv. 3. Çocuk icin dv. Ve ssk prim kesmemiz gerekir...
Geri
Üst Alt