Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Fiyat Araştırma da Firma Kdv dahil mi? Kdv hariç mi? Fiyat olmalı.

Hocam cevabınız için teşekkürler, doğrudan teminde tekliflerde kdv hariç zorunluluğu var mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli Fiyat Araştırma da Firma Kdv dahil mi? Kdv hariç mi? Fiyat olmalı.

Merhaba, Su malzemesi alımıyla alakalı ödenek talep edeceğiz. Öncesinde fiyat araştırması yapıp, ödenek yazısına eklememiz söylendi. Firmadan fiyat araştırma mektubuna kdv li mi hariç mi fiyat alınmalı. (Teklif Mektuplarını kdv hariç alıyordum)
  3. Çözümlendi | Kilitli Asansör Aylık Bakım Ücretini 3.5 bütçe tertibinden ödenir mi?

Bağlı bulunduğumuz İl merkezdeki personel 3.8 bütçe tertibi asansörün onarımı (parça değişimi olursa) ödenir. 03.5.9.11 bütçe tertibinde asansör bakımı yapılabilir. şeklinde söyleyince ikileme düştüm. Mal müdürlüğündeki görevlilerin de konularla alakalı bilgileri yok. Gelen evrakı...
  4. Çözümlendi | Kilitli Asansör Aylık Bakım Ücretini 3.5 bütçe tertibinden ödenir mi?

Tuğrul hocam bu konuları inceledim. 3.5 bütçesinde para var. 3.8 bütçesinde talep edince geliyor. Ben ilçedeyim İl merkezindeki ilgili yeri aradım. Tam emin olamadı ama 3.5 kaleminde öde dedi. 3.5 kaleminden ödememde sorun olur mu?
  5. Çözümlendi | Kilitli Asansör Aylık Bakım Ücretini 3.5 bütçe tertibinden ödenir mi?

Merhaba, Kurum hizmet binasının Asansör aylık bakımını (yedek parça malzeme takılmıyor) 03.5.9.11 bütçe tertibinden ödeyebilir miyim? Analitik bütçe tertibinde 3.8 de asansör onarımı olarak geçiyor. Sadece bakım yaptırıyoruz. 03.5.9.11 Diğer Binaların İşletme Maliyetlerine Katılım...
  6. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu Tam Yevmiye Hakkında

Mehmet bey çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Sorunum çözüldü.
  7. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu Tam Yevmiye Hakkında

Mehmet bey 3 gün yevmiye 119,55 1 gün konaklama yevmiye+yüzde 50 si 66,41 Yol masrafı 90,00 toplam 275,96 olarak yapılması lazım?
  8. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu Tam Yevmiye Hakkında

Mehmet bey, geçici görevlendirme bir günden fazla ise gidiş geliş saatinin önemi yok ozaman Geçici görevlendirilen günler tam olarak mı hesaplanması lazım
  9. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu Tam Yevmiye Hakkında

Herkese kolay gelsin, acemi mutemet olarak geçici yolluk konusunda bilgi almak istediğim kişiler farklı şeyler söylüyor. Olması gereken konusunda aydınlatırsanız memnun olurum. Geçici görevlendirilen personel, bir günden fazla görevlendirme de aşağıdaki Kanun Maddesinden 3 gün...
  10. Çözümlendi | Kilitli 4-d li sürekli işçilere %4 zam var mı ?

Tuğrul bey, taşerondan geçen işçiye enflasyon farkı verilir mi?
  11. Çözümlendi | Kilitli Taşerondan kadroya geçen işçi için Vergi Dilimi nasıl hesaplamalıyım.

Merhaba, Taşerondan geçen işçinin bu ay ile Toplam Gelir Matrahı 19.284,04 TL 18.000 TL ye kadar %15 yapılıyordu. 40.000 TL'nin 18.000 TL'si için 2.700 TL, fazlası % 20 olarak nasıl hesaplamam lazım, 19.284,04 TL ye ne kadar gelir vergisi kesilmeli?
  12. Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU 1 GÜN ÖNCESİ VE 1 GÜN SONRASI ÖDEMESİ HAKKINDA

Cevabınız için teşekkür ederim. MYS, personel bildirim yaptıktan sonra benim onaylamamdan sonra ödeme oluşturmaya başlıyor. Bir nevi kontrol etme konusunda bana da sorumluluk yüklüyor.
  13. Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU 1 GÜN ÖNCESİ VE 1 GÜN SONRASI ÖDEMESİ HAKKINDA

Mehmet bey, kendi aracıyla gidip gelmiş, raiş bedel gösterir belgeyi getirdi.
  14. Çözümlendi | Kilitli GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU 1 GÜN ÖNCESİ VE 1 GÜN SONRASI ÖDEMESİ HAKKINDA

Merhaba kolay gelsin, A ilinde çalışan personel için B ilinde görevde yükselme mülakatına gitmesi için 1 gün öncesi 1 gün sonrası olmak olmak üzere, mülakat günüyle beraber 3 gün geçici görevlendirme yapılıyor. Fakat personel görev yerine mülakat bitimi akşam (2. gün) dönüş yapıyor. (göreve...
  15. Çözümlendi | Kilitli Su Tesisatı için Değiştirilen Malzeme için Hangi Ödeme Kaleminden Ödenir?

Merhaba, Doğrudan teminle, Su deposunun çekvalf malzemesi ve boru alımı yaptım. Hangi bütçe tertibinden ödeme yapmalıyım?
  16. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Yükleme kıdem hizmet süresinin birer ay arttırılması uyarısı

Mustafa bey, emsan verileri indirdim. Dosya Aç yaptıktan sonra bu uyarıyı veriyor.
  17. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Yükleme kıdem hizmet süresinin birer ay arttırılması uyarısı

KOLAY GELSİN HERKESE, HAZİRAN AYI KESENEĞİNİ YÜKLEYECEĞİM. YUKARIDA ÇIKAN UYARIYA EVET Mİ HAYIR MI DEMELİYİM.
  18. Çözümlendi | Kilitli KBS den Fiili Hizmet Zammı Yükleme Hatası

Araştırdım sistemsel hata varmış. Bir kaç kurumda yapamıyor. Konuyu kapatabiliriz.
  19. Çözümlendi | Kilitli KBS den Fiili Hizmet Zammı Yükleme Hatası

Mehmet bey, fiili hizmet çalıştıktan sonra yapılması lazım ama bu şekilde yıllardır yapmışlar. İşleri tam öğrenene kadar bu şekilde devam edecegim. Hatayı FHZ erken yüklendiğinden alındığını zannetmiyorum. 3 aydır bu şekilde yapıyorduk.
  20. Çözümlendi | Kilitli KBS den Fiili Hizmet Zammı Yükleme Hatası

Kolay gelsin, KBS den Fiili Hizmet Zammını hesaplatmak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Derece, kademeleri bir personel için girip hesaplama yap dediğimde de aynı hatayı veriyor. Sistemsel mi? Ben mi yanlış yapıyorum? Yardımlarınızı bekliyorum.
  21. Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Onarım Teklif Mektubu ve Ödeme Hakkında

Cevaplarınız için teşekkürler, sorun çözülmüştür.
  22. Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Onarım Teklif Mektubu ve Ödeme Hakkında

Hocam her ay ödeme yapılırken tekrar teklif almak gerekir mi?
  23. Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Onarım Teklif Mektubu ve Ödeme Hakkında

Herkese iyi günler, Asansör bakım onarım için 3 yere teklif vermek gerekir mi? Yıllık Sözleşme teklif verilmeyerek bir firma ile imzalanabilir mi? Sözleşme yapıldığı firmaya her ay ödeme yapılırken, tekrardan 3 teklif verip piyasa araştırma yapmak lazım mı?
  24. Çözümlendi | Kilitli TAŞERONDAN GEÇEN İŞÇİLERİN GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU

Tuğrul Bey teşekkürler yardımınız için sorun çözüldü
  25. Çözümlendi | Kilitli TAŞERONDAN GEÇEN İŞÇİLERİN GEÇİCİ GÖREV YOLLUĞU

Taşerondan geçen işçilerin geçici görev yolluğu nasıl ödenir. Kurumda 10 yıllık önceden çalışmışlığı var Günlük kaç lira olur yardımlarınızı bekliyorum
  26. Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

Sorun çözülmüştür. Çok teşekkür ederim..
  27. Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

Mehmet bey söylediğiniz konuyu araştırayım, Acemiliğim var 2 aydır bu mutemetlik işine bakıyorum. Benden önceki mutemet arkadaş bu şekilde yapıyordu. Memur çalıştıktan sonra FHZ girilmeli mi, çalışmadığı gün için (Rapor, Ücretsiz izin vb.) durumlarda FHZ eksik olmalı ozaman
  28. Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

Mehmet bey sorun çözüldü. İlginiz için çok teşekkürler
  29. Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

Özlem hanım teşekkürler, Önce kesenek girmek gerekiyormuş. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  30. Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

Mehmet Bey, bildirim Fiili Hizmet Zammı Bordrosunda Mayıs ayı
  31. Çözümlendi | Kilitli Prim Bildiriminiz Yok Hatası

Kolay gelsin. 5510 na tabi personel için kesenek bilgi sistemine FHZ asıl mahiyette veri eklemek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Ayın 8. de KBS den FHZ bildirimi yapıp Mal Müdürlüğüne vermiştim. Mal Müdürlüğü işlemi biz yaptık diyor. Hatayı neden alıyorum yardımlarınızı bekliyorum...
  32. Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin için yapılması gereken evraklar

Değerli fikirleriniz için herkese teşekkür ederim.
  33. Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin için yapılması gereken evraklar

- Borçu yoktur için 2000 tl ve üzeri olursa mı alınması lazım. - Alımı yaptım fakat Harcama talimatı ve onay belgesini hazırlamadan. Fatura tarihinden sonra MYS den hazırlamam sıkıntı olur mu
  34. Çözümlendi | Kilitli Doğrudan Temin için yapılması gereken evraklar

Kolay gelsin, ilçe de yeni olarak hem mutemet hem satın alma vb. işleri tek kişi olarak yapıyorum. Doğrudan temin için; 1- Talep Müzekkeresi 2- Teklif Mektubu 3- Piyasa Araştırma Tutanağı 4- Muayene Kabul Belgesi 5- Fatura 6- Ödeme Emri ve Onay Belgesi Oluşturma haricinde hazırlanması gereken...
  35. Çözümlendi | Kilitli KBS Nisan ayı Asgari Geçim İndirimi Hesaplanmıyor

Soru Çözüldü. Emrah bey çok teşekkür ederim. Muhasebeye göndermeden rapor aldığım için boş çıkıyormuş.
  36. Çözümlendi | Kilitli KBS Nisan ayı Asgari Geçim İndirimi Hesaplanmıyor

Merhaba, KBS Maaş raporlarında AGİ hesaplanmamış ve boş olarak görünüyor. Sebebi ne olabilir?
Geri
Üst Alt