Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Maaş Raporları Hk.

:) bu maliyenin birşey den haberi yok yav. Birde diyor ki telefonda ," herkesin çıkıyor senin niye çıkmıyor,sistemseldir,bilgisayarı kapat aç !! ". Bilmiyorki mutemetler diye bir site var :)
  2. Volkan Çirkin

hepsi onaylı hocam , muhasebeye gönderde yapıldı
  3. Volkan Çirkin

Arkadaşlar 4B raporlarda personel bildirimi dökümü boş çıkıyor, herkeste durum aynı mı , 5 kişi başladı bu ay, gözükmüyor raporda.Ödenecek tutarda 0 Maliyeyi aradım sistemsel diyor, daha önceki aylara baktım onlarda boş, geçmiş aylarda giriş çıkış olmadığı için önemsemediler herhalde yada...
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli KBS Maaş Dönemi

bugun başlamak için gelen 4B linin , sgk girişini yaptım 09.11.2018 işe giriş tarihi diyerek.. Maaşın yarın son günü , bu arkadaşı maaşa eklemek istiyorum , kbs den işe girişe 08.11 dedim , kıst maaşınıda 09.11 den başlattım. maaşı hesaplattım raporları döktüm. sorun olmaz inşallah . Boyle...
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli DMO - Mal Alımı

Mal alımı bakım onarım(tam karşılamasada) diyince 3.7 den verdi , maliyede kabul etti. Teşekkürler ilgilenenlere ,
  6. Volkan Çirkin

para 3.7 demirbaşta, maliye ısrarla kredi yapıcan diyor , kredi yapınca - tüketime yönelik malzeme alımı kredisinden başka kalem kalmıyor geriye, onu seçincede haliyle bütçe tertipi 3.2 çıkıyor ve ödenek yetersiz diyor.
  7. Volkan Çirkin

Arkadaşlar, DMO dan bilgisayar tarayıcı vs alımı yapan varsa bir öeb örneği atabilir mi?
  8. Volkan Çirkin

tutar belli , gelen para belli , ödeme emriin bitiremiyorum , yetersiz ödenek diyor.
  9. Volkan Çirkin

Arakdaşlar kuruma bilgisayar almak için ödenek istedik geldi, raporlara bakınca görüyorum şuan parayı. Ödeme emrini oluşturup KAYDET dediğimde ise ödenek yetersiz diyor , Sebebi ne olabilir, Ön Ödeme : kredi Ödeme Kalemi : tüketime yönelik mal ve malzeme alımları kredisi diyorum...
  10. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi SGK Kesenek Borç

Benimde ödendi yazıyor, düzeltmişler.
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi

bir icra müdürlüğünün borç bitti artık icra kesintisi yapmayın dediğinini , yazdığını hiç görmedim . Size geliyor mu?
  12. Volkan Çirkin

Aslında tam da bunu sormaya gelmiştim hazır konusunu açılmışken , 2 yıl öncesinin dosyasını kesmeye başlıyorum, üzerinden yıllar geçmiş , tutar değişmiş , icra dairesinin aslında borç güncellemesi yapması gerekir , aynı dosyaya tekrar borç çıkartıyorlar karışıyor herşey , Sizler borçun...
  13. Volkan Çirkin

Hocam bende öyle yapıyorum da , 2017 tarihli dosya olunca danışmak istedim, teblig tarihini baz alıyoruz . Teşekkürler.
  14. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, İcra kesintisinde sıraya koyma işlemini neye göre yapıyorsunuz, Size tebliğ edilen tarihe göre mi , yoksa dosya numarasına göre , mesela bugün , 2017/xxxx dosya nolu icra geldi , personelin 2018/yyyy dosya nolu 5 farklı icrası daha var , en son geleni sona mı...
  15. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

Düzeltme, %20 ye 11,35 zam yapar.
  16. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2018 Ekim ayı Enflasyon oranı

yıllık enf 23,5 bekleniyor(enflasyon ile mücade tırıvırısı ile 20 lere çekebilirler.) . ilk 6 ay için 8,65 zam almıştık , 23,5-8,65=14,85 zam olmalı ki enf altında ezilmeyelim. 3,5 toplu sözleşmeden gelecek geriye 11,35 enf farkı verilmesi gerekir. Enf %20 derlerse %7,85 zam alırız ki...
  17. Volkan Çirkin

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Kesenek dedin de bak aklıma , bir kesenek dönemi hastane de yatıyordum. aradım kurumu soyledim , keseneklerin yapılması lazım ceza gelir diye, tabi bizim şef hiç birşey bilmediği için gitmiş başka bir kurumdan mutemet getirip 1200 liraya bildirimleri yaptırmış. Hayır burada varsa gelmek isteyen...
  18. Volkan Çirkin

Yoo hocam ben yapıyorum , o yüzden 20-25 arası izin almıyorum.
  19. Volkan Çirkin

iznimi genelde 15 - 20 arası ve 25 -5 arası parça parça kullanırım. Çok zorlamıyorlar o konuda , ne de olsa nerede olursam olayım ulaşıp gördürüyorlar işleri
  20. Volkan Çirkin

Tanışma Site Hakkında

Boş zamanlarımda hep sitedeyim ,açıp tüm konuları okuyorum :) Emeğinize sağlık
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B İşe Giriş Bildirim Süresi

Arkadaşlar bir sorum daha var, 4a kısmından SGK işe girişini yapmıştım , bunu iptal edemiyorum şimdi. iptal etmek için sgk ya yazı mı yazmak gerekiyor.
  22. Volkan Çirkin

Allah razı olsun , teşekkür ettim.
  23. Volkan Çirkin

Hayır hocam eski 4c li değil, sıfırdan atama , direk sözleşmeli olarak atanmış
  24. Volkan Çirkin

Ya arkadaşlar her şey o kadar karıştı ki , sorduğum farklı kaynaklar, memurların girişini yaptığın yerden işe girişini yapıcaksın diyorlar. Burada işçi girişinden yapılacak deniyor , Bize atanan personel sözleşmeli büro personeli olarak geçiyor , Ben bunun sgk girişini işçi girişinden mi...
  25. Volkan Çirkin

memuriyete başlama : işe başlama : bu tarihler ne olacak arkadaşlar
  26. Volkan Çirkin

işe başlama tarihi bugunun tarihinden sonraki bir tarih olamaz diye uyarı verdi
  27. Volkan Çirkin

Yarın 26 hocam , bugun sisteme girecem 25 i , 26 sı başlama yapıcam oyle mi?
  28. Volkan Çirkin

Arkadaşlar bugün göreve başlamak için ilk kez 4b li personel geldi , işe giriş bildirgesinde başlamayı 24 ,tescil tarihini 25 yaptım, yanlış olmuş gibi bir his var içimde
  29. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli ÖEB ile KBS rapordaki 5434 SGK kesintisi Hk.

%100 artış var ama o kesinti zaten hem öeb hemde kbs raporda ayrı olarak gösteriliyor.
  30. Volkan Çirkin

Evet hocam text i yükledim , öeb ile uyumlu , raporlara güvenmemek lazım. Raporlara bakarak , son gün bildirim yapsak canımız yanacak demekki:)
  31. Volkan Çirkin

Kıst maaş vs.. hiçbirşey yok hocam. Ayrıca ÖEB rapordan düşük gözüküyor, hani standartın dışında extralar olsa geriye dönük terfi vs. öeb nin fazla çıkması lazım değil mi
  32. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, ÖEB deki 5510 öncesi kesinti tutarları ile , KBS raporlardan indirdiğim 5510 öncesi sgk kesintileri farklı çıkıyor, resimdeki gibi , nedeni ne olabilir.
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İkametini Geç Değiştiren Personelin Yolluğu

Birde bu mutemetlerin ben bilirim havası var, bu site için konuşmuyorum. Sorun çıktığında arıyorum karşı tarafı , orta yolu bulmak yerine bir üstünlük taslama, mevzuat anlatma. Personeli mağdur etmemek benim 1. önceliğim. 2. önceliğim en kestirme yol . 3. önceliğimde mevzuat sıralamam size...
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İkametini Geç Değiştiren Personelin Yolluğu

Ya bu harcırah olayını tekrar düzenlemeleri gerekiyor , gittiği kurumdan alması işin doğasına aykırı bence, Evini taşı diye para veriyor ama bunu evi taşı yerleş işin bitsin oyle verelim diyorlar. Bana da gelen personel var , nakil formuna harcırah bilgisi girilmemiş. Karşı tarafı aradım ...
  35. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izinli iken başka yerde çalışan tabibin Emsan gonderimi

6- Kamuda çalışan bir hekim, aile hekimliği yerleştirmesine doğrudan müracaat edebilir mi? Aile hekimi olmak isteyen sağlık personeli kamu çalışanı ise kurumunun muvafakati aranır. Başvurusunu yaptıktan sonra Yönetmelikte belirlenen kurallara göre yerleştirmeler yapılır. Şayet bir aile...
  36. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Özelleştirme Nakil - Araştırmacı (ö)

Hocam ben eski kurumdan kalan ödeme mi yapmış oluyorum maaş ödersem, bizde başladı göreve , bizde çalışacağı 15 ekim 14 kasım arası maaş oluyor. Berbat bir de nakil formu hazırlamışlar içinde hiç birşey yok.
  37. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Özelleştirme Nakil - Araştırmacı (ö)

Hocam özelleştirme sonucu 4046 sayılı 22. maddeden atanmış , nakil olmuyor mu,?
Geri
Üst Alt