Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet AKDEMİR hocam, ben yaptım ancak benim süreç 2016 Eylül'den başlayacak.
Örnek 2016 Temmuz yaptığımda KBS bordrosuna göre fazla vergi kesintisi yaptı.
14 günlük maaş bilgi girişinde nakil alınması gerekir ana maaş ekranından nakil alınıyor ama 14 gğnlük fark kısmından nakil alınması unutulduğu için olabiliyor hatta bazen yeni gelen personellerin ek ödeme tazminatınında burdan eklenmesi gerekiyo
Söyle anlatiyim
Aile Bakanlığında her 16 saat nöbet için 8 saat gece ek dersi alır yada iki gün izin kullanır hafta sonu nöbetleri için 24 saat için 12 saat ek ders alır ya da 3 gün izin kullanır
Hocam öncelikle cevabınız için tşk ederim.Sorun şu bugüne kadar Müdürlüğümüzde görev yapan personellere nöbet hizmetleri karşılığında ek ders ödenemeyeceğine söz konusu nöbet hizmetinin ek ders ücreti yerine izninin kullanılması gerektiği söyleniyor ancak bu hangi mevzuata göre ödenemeyeceği...
hocam sözleşme örneği ve ilgili bakanlar kurulu kararı ektedir
personelin tabi olduğu sözleşmeyi ve bakanlar kurulunu kararını gönderdim gönderdiğim evraklar doğrultusunda personelin durumu nedir?