Arama sonuçlarınız

1. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yolluk Ödemesi

İyi çalışmalar Abilerim şimdi benim bir tane sözleşmeli öğretmenim var ve tayini çıktı başka bir ile gidecek sürekli görev yolluğu ödenmesi için dilekçe verdi forumda çok baktım ama biri ödenir biri ödenmez diyor son durum nedir bilgi verebilirmisiniz sağolun
  2. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders

sözleşmeli öğretmen ek ders hesaplama için excel tablosu varmıdır acaba foruma baktım ama bulamadım
  3. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sıraya Alınan İcraların, İcra Dairesine Yazısı

Ali rıza abi sağolasın icraları yazdım peki bu ihale sözleşmelerini sgk ya bildirirken nasıl bir yazı yazılabilir
  4. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Sıraya Alınan İcraların, İcra Dairesine Yazısı

1-Herkese günaydın abilerim şimdi bana 2 tane icra geldi ben bunları malmüdülrüğüne borcun sıraya alınması için yazdım maliye müdürlüğü borçları sıraya alıp bize resmi yazı ile bildirdiler ekindede listeyi gönderdiler şimdi ben bunu icra dairesine yazıp postaya vereceğim ama nasıl bir yazı...
  5. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Diğer Görevlerden dolayı Tahakkuk edilen brüt Ücretin Vergi Matrahına İlave edilmesi

herkese kolay gelsin bana şimdi bir yazı geldi şube müdürü bir sınavdan ek ödeme almış ve yazıda da "ödenen brüt ücret 371,58 TL'nin vergi matrahlarına eklenmesini rica ederim" yazıyor bu işlem niye yapılır ve nasıl yapılır yardımcı olabilirmisiniz şimdiden sağolun
  6. İlhan-mem

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

Zaten kurumlarda nerdeyse hiç kimse mali işlerle uğraşmak istemiyor fakat 2 ay kadar bir insan kaynaklarına felan baktım o tür işler bana dahada sıkıcı geldi ilerdede müdür olma gibi bir hayalim şimdilik yok açıkcası gözüm çok yükseklerde değil burda çalışan şefik bayram diye bir şube müdürümüz...
  7. İlhan-mem

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

Tüm mutemetlere selamünaleyküm öncelikle ben göreve yeni başladım daha 22 yaşındayım siteyede yeni üye oldum ve bu mali işler gözümde acayip derecede büyüyor aynı zamanda korkutuyor hepsini nasıl öğreneceğim diye ama bir yandan da öğrenmek istiyorum demem o ki memurluğa yeni başlayanların...
  8. İlhan-mem

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

Çok büyük ihtimalle maaşlar avanstan ödenecek gibi bakalım tamda ihale zamanı.....
  9. İlhan-mem

Çözümlendi | Kilitli Maaş Ödeme Ekleri nelerdir?

Maaşlar yapıldıktan sonra maaş belge eklerine ne koyulması ayrıca kaçar adet koyulması gerekmektedir yardımcı olurmusunuz. (abilerim daha 1 senelik memurum yeni yeni öğreniyorum biraz ayrıntılı yazarsanız çok güzel olur) şimdiden sağolun
Geri
Üst Alt