Arama sonuçlarınız

1. okancicek

Mutemet Arşivi 2020 Temmuz Memur Maaş katsayıları

bir an önce genelge yayınlansada yarın yıllık izine ayrılacagım :lollol:
  2. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark e bildirge

sözleşmeli öğretmen e bildirge 2020-6 dönemi bildireceğim 14 günlük farkı hesaplattıkdan sonra e bildirgeye EK bildirim yapılabiliyor mu? yoksa ikisini aynı anda mı bildirmem gerekiyor? 14 günlük fark hesaplatma ne zaman aktif olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  3. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Sepaş Yeni Elektrik Faturalarından Damga Vergisi Hesaplanması

su için ben yuzde 8 damga kesiyorum yanlışmı yapıyorum ?
  4. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

hocam teşekkur ederim. bir sorum vardı ek ders sayfasına işe giriş ve cıkış tarihi eklemek için AW ve AX hücresine ekleme yaptığımda macrolarda bozulma olur mu ? (e bildirgede kolaylık saglaması acısından eksik gün hesapları ve cıkış tarihi unutmama için)
  5. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

sözlemeli öğretmendeki gibi ödeme emri detay ekleme imkanız var mı ?
  6. okancicek

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

Ayın 30-31mart da ödenecek değil mi? Ben ay sonu ödeme yapıyorum kusura kalmayiniz 1_30 arası fazladan da cvp vermek zorunda kalmissin
  7. okancicek

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

ücretli öğretmen ben ilk 2. haftanın (1-13 mart)ödemesini yaptım yarın hesaplarına para gececek ama mart 4. hafta(23-27 mart) ödenecek mi ödenecekse nasıl yol izlenmeli
  8. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Muhasebeye Gönder | net tutar ile brüt tutar uyuşmamaktadır hatası

1-)kbs den sözleşmeli öğretmen maaş hesaplatma yapıyorum muhasebe ye gönder deyince net tutar ile brüt tutar uyuşmamaktadır hatası veriyor sistemsel mi? 2-)sendika kayıt yapacam acılır liste cıkmıyor (dun ekledim bügün silip tekrar ekleyim dedim sendika listeleri acılmadı) sistem mi yoksa dun...
  9. okancicek

Mutemet Arşivi 33 Şehitimiz var

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun ailelerine sabır versin
  10. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Geri ödeme (engelli indirimi)

sözleşmeli öğretmenken kadroya gecen öğretmen cocuğu engelli olup maaşından engelli indirimi yararlandığı anlaşılmış ama geriye dönük ekders ödemlerinde engelli indirim talep ediyor.Ekdersde engelli uygulanmaycagını biliyorum(yanılmıyorum sanırım?) Maaş da zaten uygulanıyor ama hangi kanun...
  11. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Ödenmemiş İnternet Faturalarında İzlenmesi Gereken Yollar?

mebbisden ödenek takip modülünden faturaları tek tek girip onaya sunmanız gerekiyor(dosya yüklemede faturanız boyutuna dikkat ediniz önceden aynı fatura girilirse hata verir fatura no doğru gir ileride aynı fatura girdiğinde uyarı verir) bende su faturası 2019-9 dönemi ödenmemiş kalmış onu...
  12. okancicek

Çözümlendi | Kilitli BES İptal Ettiren Personelin BES Tetkiki ve Kontrolü

banka işlemleri şifre bende yok arkadaş bakıyor gelince bakarım teşekkürler
  13. okancicek

Ziraat Hayat ve Emeklilik Primi( 4/b sözleşmeli) kurumsal internet bankacılığı var orda gözukürmü/varmı?
  14. okancicek

Kbs de baktığımda bes olmadığı kişi kendi iptal ettirmiş bende ek derslerde bes kesintisi yapmiştim2 ay geri ödemesini yapacağım bir daha böyle sorunla karşılaşmamak için önceden nasıl haberimiz olabilir ? ek dersde ödeme yaptıydım sizler nasıl bir yol izliyorsunuz ? (kişi sayısı azolduğundan...
  15. okancicek

Çözümlendi | Kilitli analitik kod okuma

sözleşmeli öğretmen ücret tertip ekran girişinde resim deki kod ,mys de bunlar mı oluyor hala analitik kodu okumada sıkıntı cekiyorum aynısı değil bunun için acıklayıcı bilgi var mı? mys deki 13.01.33.62.09.2.2.00.1.01.2 13.01.33.62.09.2.2.00.1.01.1
  16. okancicek

Çözümlendi | Kilitli kişi borcu olan kişi sgk

Bende sadece kişi %14 diye biliyorum emin olamdim
  17. okancicek

Çözümlendi | Kilitli kişi borcu olan kişi sgk

Ücretli öğretmen kişi borcu oluştu sgk dan hazineye akktarma talabinde bulunacagımız tutar brüt tutar*İşçi Prim Toplamı %14 degil mi?
  18. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 2020 Gelir Vergisi oranlarını Excel ile formülize etmek

merhabalar bu vergi oranlarını rica etsem formule uyarlayabilirmisiniz? 22.000 TL'ye kadar : %15 49.000 TL'nin 22.000 TL'si için 3.300 TL, fazlası : %20 120.000 TL'nin 49.000 TL'si için 8.700 TL, (ücret gelirlerinde 180.000 TL'nin 49.000 TL'si için 8.700 TL), fazlası : %27 600.000 TL'nin 120.000...
  19. okancicek

Mutemet Arşivi Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi (MPHB) Nasıl Kullanılır | E-Bildirge Artık Kullanılmayacak

gelir vergisi kanunu sözlesmeli kadrolu ve ücretli öğretmenler bunlara tabi mi tabi degil mi ? tabi olursa bayanname vermyecegiz? Muhtasar Beyanname Verilmeyecek Haller Madde 100 Genel bütçeye dahil idare ve müesseseler yaptıkları vergi tevkifatı için beyanname vermezler
  20. okancicek

Çözümlendi | Kilitli tek iş yeri sicil no ile muhtasar beyannamesi

sözleşmeli öğretmen 14.01.2020 de iş yerinden cıkışı yapıldı diyelim 14.01.2019 dan önce maaş hesaplatma yaparsam eski iş yeri üzerinden ödeme olmuş oluyor.15.01.2020 de yeni iş yerine başlangıc yapacak 2020-1 e bildirgede hangi iş yeri sicil no eski mi yeni olanla mı yapmalıyım? yada maaş...
  21. okancicek

nace kodu:kişinin alacaği iş kazası eğitimler alakalı durumlar ilgi durummuş başına bir işkazsı vs geldiğinde bu eğitimi alıp almadığı (tehlikeli yer olan meslek liseleri) sorgulanıyormuş bu nace kodu devreye giriyormuş nace kodundan dolayı . ben yeni şi yeri sicil no actırdım ama daha kbs de...
  22. okancicek

nace kodu dediğiniz ne oluyor nerden bakarız ?
  23. okancicek

merhabalar 4/b sözleşmeli öğretmen tek iş yeri sicil no ile e-bildirge ile bildirm yapıyorum normalde başka iş yeri sicil no da actırmam gerekiyor ama gerek olmadığı için actırmadık.Muhtasar beyanname uygulamasına gectiğimizde iş yeri sicil no vs. tek sicilden yaptığımızda (yapabilrmiyiz...
  24. okancicek

Mutemet Arşivi 2020 Asgari Geçim İndirim (AGİ) Miktarları

ek ders odemelerinde bilgileri güncelleyecegim vergi toplam matrah gecmişe dönük olanlar üzerine eklenerek mi hesap yaparız. örnek veriyim bir öğretmen 2019 vergi matrahları toplamı 30.000tl olan 2020 de 30.000+ek ders+maaş eklenerek mi olacak yoksa 2020 yılı için ek ders+maaş seklinde mi olacak
  25. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel Kadroya Geçtiğinde KBS Çıkış Kodunun Ne yapılması gerekiyor?

Maaş Modülünde, xxxxxxxxxxxxx TckimlikNo ile Personel Tanımlı. Lütfen Tckimlikno Alanını Kontrol Ediniz.! Hatası veriyor daha önce istifa iasretleyip yapmıştım okul adı da kayseri mi başka yer mi nasıl anlarız?
  26. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B'li Sözleşmeli Personelin işten ayrılışını e bildirgede unutulması

Neyse son dk yaptım iptal edip tekrar girdim oldu .kafama takılan bir şey var mal müdürlüğü önceki girdigim e bildirge paralarını SGK ya aktardı tekrar bir işlem yapmam gerekir mi? Tutarlar aynı sadece çıkış işlemi degisti
  27. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B'li Sözleşmeli Personelin işten ayrılışını e bildirgede unutulması

4/b sözleşmeli öğretmen kadroya gecti 14.11.2019 da kbs ve iş cıkışı yapıldı ama 2010 ekim e bildirge yaparken cıkış tarihi girmeyi unutmuşum gelecek ay bildirgede bildirsem olur mu? bir ceza vs durumu olur mu?yada ne yapmalıyım? iyi günler
  28. okancicek

Tanışma Mutemet Cafe

Kayseri'den selamlar
  29. okancicek

Çözümlendi | Kilitli e bildirge gün sayısı

Kapatabilirsiniz teşekkürler hocam
  30. okancicek

Çözümlendi | Kilitli e bildirge gün sayısı

merhaba arkadaşlar ücretli öğretmen e bildirge yaparken 8 saat dersi var(150,04tl) exel 2 gün hesaplıyor ama pek tutarı 2 güne 170,56 tl olmalıdır uyarıs yazıyor bu durumda 8/7,5=1,06 gun cıkıyor ve e bildirgye 1 günlük 150.04 tl giriş yaptım 2 günlükte 170,56tl girmelisiniz hatası veriyor...
  31. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel Kadroya Geçtiğinde KBS Çıkış Kodunun Ne yapılması gerekiyor?

Ek derside kısa sürede ekleseler de Mys den kuruş tutturma derdi vs. kalksa
  32. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli Personeli KBS'de Maaş hesaplama dışı bırakmak

Şimdiden yapsam sıkıntı olurmu yoksa maaş hesaplama yaptıracağım gün naklen seçip geri eski konumuna mı aliyim?
  33. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b Sözleşmeli Personeli KBS'de Maaş hesaplama dışı bırakmak

selamun aleyküm hayırlı cumalar 08..11.2019 gibi 4 b sözleşmeli öğretmenleri maaşını hesaplatırken kadroya gecen 2 tane öğretmen var içlerinden, onlaın cıkışını 14.11.2019 de (istifasını) 15.11.2019 inde de kadroluya aktarcagız peki 08.11.2019 da kbs de 4/b sözleşmeli ekranda bu iki kişiyi...
  34. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

08..11.2019 gibi 4 b sözleşmeli öğretmenleri maaşını hesaplatırken kadroya gecen 2 tane öğretmen var içlerinden, onlaın cıkışını 14.11.2019 de (istifasını) 15.11.2019 inde de kadroluya aktarcagız peki 08.11.2019 da kbs de 4/b sözleşmeli ekranda bu iki kişiyi nasıl devre dışı bırakıp diğer...
  35. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

bu ay maaş hesaplatmıyacagız onlara kbs den o kişilerin maaş hesaplatma da devre dışı nasıl bırakacagız gerci daha zaman var
Geri
Üst Alt