Arama sonuçlarınız

1. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

Kbs den istifa yapıp kaydettim geri bu yazıyı okuyunca çalışan diye kaydettim SGK da hic işlem yapılmadı (4b sözleşmeli kbs den ) memur maaş bilgi girişi yapılmadı bir sıkıntı olur mu istifa yapıp tekrar çalışan konumuna almak
  2. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Personel iken Kadrolu Öğretmen olarak atamasında Maaşı ve Yapılacak diğer işlemler

KBS den yayinlansa da şu işlemlei yapın diye ben ilk defa yapacağım ne yapacağımı da bilmiyorum bir arkadaş var o yardımcı olacak umarım sıkıntısız bir süreç olur
  3. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 90 Günü Doldurmayan 4/B Sözleşmeli Rapor

iki kişi sözleşmeli öğretmen var dı rapor paraları ödenmeyeceğini öğrendim (90 gün dolması gerekiyormuş) şimdi bunlar; 1-) bunları kbs 4/b sözleşmeli öğremen rapor kısmıma işlemeyeceğim degil mi ? 2-) eğer işlenmezse 30 gün rapar takip mi etmem gerekiyor? 3-) 1 yıl içinde rapor gün sayısı 30...
  4. okancicek

Selemün Aleyküm 4/b sözleşmeli öğretmen olarak çalışan personelimiz kadrolu öğretemen olacak nasıl bir yol izlemem gerekiyor işlem basamakları nedir ? Maaşını aldı(10.aya ait) e bildirge işi nasıl olması gerekiyor(2019-9 bildirdim)
  5. okancicek

Çözümlendi | Kilitli yeni acılan e-bildirge

tamam tesekkürler konu kapatabilirsiniz
  6. okancicek

Çözümlendi | Kilitli yeni acılan e-bildirge

Merhabalar e bildirge yeni sistemden denedim eski sistem gibi önceki kayıt ekran gelmiyor kanun nolar hic biri olmuyor hata veriyor yeni sistem ile e-bildirge yapan oldu mu nerde hata yapıyorum daha kullanıma acılmdı mı acaba ama onaylanan e bildirgeleri görebiliyorum...
  7. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen KBS Sağlık Rapor Girişi

tesekkurler bilgilendirme için konuyu kapatabilirsiniz
  8. okancicek

ödeme cıkmadı yazıyor ptt ye yatmıyacak ozaman ? maaşında aldı parayı geri borclandırma falan olmaz degilmi ?
  9. okancicek

e bidirge yaparken eksik gün yapacak mıyım?
  10. okancicek

1-)e vizitede kontrol ettim böyle yazıyor bu kişiye ptt ye para yatmayacak mı ödemeler sıkıntı olurmu?
  11. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen Banka ödeme sorunu

TXT oluşturma exelinde o sayılara mudale edemiyorsun kendin seciyorsun kadrolu öğretmen aynı kod üzerinden ilçe mem de çalışan kişiler ben dahil 001 kodundan ödeniyor aynı hesap no ile ama bu sözleşmeli hata veriyor aynı hesap no ile bu ayı atlatıyım kendi okullarına taşıyacagım 3 kişiyi o...
  12. okancicek

001 seçtim onları denedim banka ne yapmasi gerekiyor yada maliye mı yapar sorunu gecan aydan beri devam ediyor
  13. okancicek

merhabalar sözleşmeli öğretmen ilce milli egitim müdürlüğü tek catı altında toplamak için yapılmıştı e-bildirge vs. ödemeler kolaylığı için olmadı ayın 14 de eski haline alacagız gecen ayda bu 3 kişi text ile ödeme yapamadık ödeme yapabilmek için banka bu 3 kişi ile ilgili ne işlem yapması...
  14. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Aday eğitim staj dosyası elinde olan var mi

Aday eğitim staj dosyası elinde olan var mi rica etsem paylaşabilir misiniz
  15. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b egitim hazırlık ödeneği

Teşekkürler konuyu kapatabilirsiniz
  16. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b egitim hazırlık ödeneği

23.09.2019 tarihinde göreve başlayan eğitim öğretim hazırlık ödeneği olan 4/b sözleşmeli öğretmene kac tl ödemem gerekiyor ? yuzde 75 mi yoksa tam mı?
  17. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

merhabalar kısa vadeli kolları vergi kesintisi%2 varmı?
  18. okancicek

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

öncelikle emeğiniz için cok teşekkürler benim bir sorum varıdı ders saatlerini dagıtma yapmadan hangi gün kaç saat maneul girdiğimizde hata yaparmı?
  19. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Exelde Maaş Kat Sayısı Var Sabit Mi Olur?

maaş kat sayı degeri hep sabit mi değisim oluyor mu ilk defa yapacagım ücretliyi hata yapmak istemiyorum
  20. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenler Exelde Maaş Kat Sayısı Var Sabit Mi Olur?

merhabalar iki sorum vardı ücretli öğretmenler exelde maaş kat sayısı var sabit mi olur? senede veya 6 ayda bir değişme olurmu bu ücretli öğretmene işlemlerine yeni başladım bilgim yok . bu deger yazıyor 0,130597 Bireysel emelilik kesme yapacakmıyız?
  21. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Öğretmenin İlk Ataması ve İşyeri Sicil numarasının tespiti ile Maaş ve Ek ders İşlemleri

3 kişi birlestirdik(atama ile gelenleri) maaş ödemede sıkıntı çıktı (bankad)yeni iş yeri sicil pazartesi acacagiz eski usule devam
  22. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli öğretmende eğitim yılı hazırlık ödeneği BES kesilirmi

tugrul hocam 2078,05 tl odeme kalemi eklenmis hangi kesintilerden toplyıp ulaşabilirim 3 ve 8 işaretli olanlar 1198,87tl tamam 2078,05 toplamını bulamdım
  23. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli öğretmende eğitim yılı hazırlık ödeneği BES kesilirmi

2078,05 tl ödeme kalemindeki sözleşmeli personel sgp ödemeleri olan yer hangilerini toplayıp ulaşabiliriz?
  24. okancicek

hocam kadrolu odemeler de sadece damga kesiliyormuş 1171 tl ödeme almışlar arkadaş kadroluları yapıyordu ona sordum(ben sadece sözleşmeliyle ücretli öğretmene bakıyorum )
  25. okancicek

bana bırakılan exel di yeni yeni öğreniyorum (aday memurum) emin misiniz ali hocam? bir soruyum arkadaşlara önceden hep bu şekilde yapılmış ama içlerinden bes iptal edilen de var deşişik bir durum oldu
  26. okancicek

sözleşmeli öğretmende eğitim yılı hazırlık ödeneğ yapılırken hangi kesintiler olur veya olurmu? ekders ödemesi yaparken kullnadıgimiz exellerde kesinti olan bölüm ekliyorum bumnlardan kesilecek degil mi başka kesinti var mı bes kesintisi falan olacak mı ? bir de mys den ödemesi yaparken hangi...
  27. okancicek

Mutemet Arşivi 4/B Sözleşmeli Öğretmenin İlk Ataması ve İşyeri Sicil numarasının tespiti ile Maaş ve Ek ders İşlemleri

06.09.2019 tarihinde 4b sözleşmeli öğretmenin ilk ataması yapılanınlardan insan kaynakları kaydını yapmış iş başlangıcı 09.09.2019 da mı olmuş olur yoksa 06.092019 da mı ? birde diger sorum egitim öğretim hazırlık ödenegini direk ödeyecekmiyiz üst yazı falan olması gerekiyor mu? bende adaylık...
  28. okancicek

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Ek Ders

sınav gorevi carpan 1600 mu 140 mı hocam?
  29. okancicek

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmelide ekdersde gelir vergisi matrah

tugrul hocam bes kesintisi olsaydı onuda düşecekmiydik sendika aidatnı düşmüssünüz ya
  30. okancicek

hocam exel de 3293,22 tl +..... ocak ayında yazan 3293.22tl yazanı bulamadım bu deger eklemiş olduğum bordro icmaldeki degere göre hesap yapılmıs. ek ders vergi matrah tutarı ile beraber hep 3292,22 tl'ye ekleyerek yapılmıs maaş kat sayılar değişti onları güncelemem gerekiyor.exelde sözleşme...
  31. okancicek

gelir vergisi matrah sözleşme tutrının yüzde 14 ü düşülerek bulunmuyor mu? ekders brüt yüzde 14+ sözlesme tutarı yüzde 14=aylık vergi matrah değil mi ekstra başka bir sey var mı ? (asıl sorum) bir türlü sözleşme tutarından bulamadım exelde önceden hazıralnan ocak subat mart... =3293,22...
  32. okancicek

ayrı ayrı iş yeri sicil no ile yapıyorum bundan sonra gelenleri tek sicilde yapacagım ilde sorduydum onlar tek sicil ile yapıyorlarmış
Geri
Üst Alt