Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
e
evet 2 eylülde başlayacaklar
var normalde 4 tane sgk ile görüştüm kullandığımız iş yeri sicil no oluyormus tekrardan dosya actırmana gerek yok dediler sözleşme yapılırken o sicil no ile işlem yapılcak
sorum hallaldu şimdilik konuyu kapatabilirsiniz tesekkurler
yeni 4b sözleşmeli öğretmen 4 tane atandı göreve başlamadan iş yeri sicil tanımlatmmız gerekiyormuş 2 eylülde göreve başlıyacak 2 kişi ortaokul 2 si meslek lisesine bunların e bildirge yapabilmemiz için iş yeri sicil no tanımlatmamız gerekiyormuş bunun icin işlem akışı nasıl oluyor ? kbsde de...
inverter motor kullanılmaya başlandi daha enerji tasarruf yapıyor. hepsindende zamanla rulmanlardan ses gelmeye başlıyor a+++ plus ne kadar çok ondan al
Soru 1-)
TABLO 1 de 5339,75tl olan kıst maaş ve normal maaş olan kişi e bildirgeye bildirim yapılırken sadece kıst maaş olan yapılmıştı. Normal maaş e bildirgesi sonraki ay yapılacak diye öğrenmiştim 16/07/2019 da e-bildirge yapacağım normal maaşını DÖNEM yazan resimde hangi dönem seçmeliyim...
4/b(657 TABİ) sözleşmeli ögretmen ek ders exelde yapıyorum maaş katsayı ve asgeri ücret kac olması gerekiyor? asgeri ücret ve katsayı degerler her 6 ayda bir mi degişir? asgeri ücreti nerden bakabilirim (sıfırdan ögrendiğimden fazla bilgim yok)
Ders Ücreti Dönemi
Asgari Ücret
2.558,40...
Çok teşekkürler
kıst maaş yazan 15 diyor ana ekranda işe giriş ayın 30 diyor işe giriş tarihine göre sayarsak 16 kafam karişti. bu kişiyede ayrıyeten ücret ödenmezdegilmi.
Bir kaç sorum vardı
a-)30.05.2019 sgk işe girişi yapıldı parmak hesabi sayarken 16 gün cıkıyor ama kbs den baktığımda (kıst.maas tarih)15 gün diyor hangisi girmeliyim
b-) e bildirge yaparken kıst maaş bordrodan brüt üçretini yazıyorum(yeni giren 30.05.2019) neden kısmın da hangisini...