Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Özelleştirme Nakil - Araştırmacı (ö)

Arkadaşlar özelleştirmeden gelen personel oldu , Müdür iken Araştırmacı (Ö) kadrosuna atandı , bugun başladı. Eski işinde çalışıp maaş alıyormuş , 15.10.2018 maaşınıda geldiği kurumdan almış. Şimdi peşine döndüğü için maaş yapmam gerekiyor dimi?
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

Bununla alakalı sayıştay raporu vardı , maliye bakanlığı yazısı da var. Kurum bütçesinden ödenmesinin yasal olmadığını söylüyorlar. Burada aslında sorun , mutemetliğin bir unvan olmaması ve buna bağlı olarak gerekli tazminatlardan faydalanamaması , sorumluluk var bununla alakalı tatmin edici bir...
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

Arkadaşlar bana da yanlış girdiğim bildirge yüzünden ceza gelmiş , daha doğrusu ben yanlış girdiğimde farkettim , geriye dönük yaptığım için sistem silmeye müsade etmemişti (8. ay da 7. ay olarak girmiştim) Bir yazı yazsam , xxx nolu bildirge sehven girilmiş , silinmesi ve bundan kaynaklı...
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli SGK 'sı gözükmeyen personel

Sağolun arkadaşlar, sgk girişinde sıkıntı varmış . İstifa sonrası tekrar giriş işlemleri hatalı çıkmış.
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli SGK 'sı gözükmeyen personel

Arkadaşlar, bir personel hastaneye gitmiş , sgk sı gözükmüyormuş. Bunun nedeni ne olabilir, ben her ay keseneklerini yatırıyorum . SGK dan mı kaynaklıdır. Bu personel daha önce seçimler için istifa edip seçilemeyince geri gelmişti ,
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4b li büro personeli maaşı

İşe başlama tarihi 2017 yazıyor, sizin personel o zaman 4-c den geçme değil . Maliyedeki kişi yanlış anlamış.
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4b li büro personeli maaşı

Yukardaki fotolarda yazan brütler, 4c den 4b ye geçenleri kapsıyor. ek ödemeleri de %20 . Sizin personel eski 4c li değil o zaman? Eğer öyleyse girdiğiniz maktu tutar yanlış.
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Araştırmacı Özel Hizmet Tazminati

Bu araştırmacılar hep sıkıntı olmuştur zaten. Ne iş yaptıkları da meçhul. Araştırma yaptıklarını görmedim hiç. Özelleştirmeden gelen bir araştırmacı var. Eski ünvanı belediyede mali hizmetler müdürü.Her gün gelip özel hizm. taz. 125 yap diyerek baskı uyguluyordu. Bende Bakanlıktan görüş istedim...
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Farklı Bakanlığa Nakil

Hocam , Milli Eğitimden gelen yazıda , kurumlar arası nakil yoluyla ataması yapılmıştır dediği için nakil dedim.. EKPSS ataması.
  10. Volkan Çirkin

Teşekkür ederim. yeterince açıklayıcı oldu.
  11. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar , bizde memur iken milli eğitim e geçecek personelimiz. Öğretmen oldu. Daha önce farklı bir kuruma nakil hiç yapmamıştım. Maaş parametleri değişiyor vs.. Gitti yerdeki mutemeti de düşünerek nasıl bir yol izlemeliyim. Bu ay maaş versem gittiğinde iade mi almam gerekecek , yada...
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri İptal Yapılamıyor

Veri giriş görevlisine iade yapın, sonra iptal edin.
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İş sonu tazminatı harcama kalemi kodu

Yeterince titiz değillermiş demek ki :) halbuki her haltta bu olmamış şu olmamış derler.
  14. Volkan Çirkin

Eski 4C liye de bu kod dan ödedim hocam. Herhangi bir sorun yaşamadım ki bizim İstanbul un defterdarlığı bu konularda çok titizdir :)
  15. Volkan Çirkin

Diğer Kıdem Tazminatı Karşılıkları 372.9.0.0.0 olduğunu düşünüyorum.
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönem %100 Artış Kesenek Gönderimi

Peki 1 aylık farkı nerede bordro da? 6,72 nin içinde 2 ay mı var?
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönem %100 Artış Kesenek Gönderimi

KBS geriye dönük terfi hesaplamıyor dimi arkadaşlar, yani Yani şubat ayından geçerli olup Mart maaşında ödenen terfinin şubat ayını hesaplamıyor kbs öyle mi?
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük çocuk ve aile yardımı ödemesi yardım?

Buyur , çocuk yardımı satırı var. başka sosyal ödeme varsa altına bir satırda onun için ekleyip ikisini birden tek bordroda halledebilirsin.
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

personel bildirimi ekim 2017 de yapmış .Geriye dönük 6 aylık ödedim , son toplu sözleşmede 2018 yılından itibaren geriye dönük 3 ay diye belirtmişler ama ben kasım 2017 den başlattım geri ödemeyi ,muhasebe ödedi. İnsiyatif aldım ,yeni doğmuş bir sübyanın hakettiği yardımı vermeden olurmu yav...
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Geriye dönük çocuk yardımı ödemesine ait ÖEB.
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel İş Sonu Tazminatı Nasıl Ödenir?

https://www.memurlar.net/haber/28179/4-b-ye-is-sonu-tazminati-geldi.html Mehmet Bey, direk link, atayım en iyisi. (Yasak mı bilmiyorum bilgi linki sonuçta)
  22. Volkan Çirkin

"Madde 7 ? Kamu kurum ve kuruluşlarının yurt dışı teşkilatlarında sözleşmeli olarak çalıştırılan yabancı uyruklu personel ile haftalık çalışma saati süresi 40 (kırk) saatin altında bulunan personel hariç olmak üzere, en az 2 hizmet yılını tamamlayanlardan; a) 506 sayılı Sosyal Sigortalar Kanunu...
  23. Volkan Çirkin

Devlet Memurları Kanununa göre girebilecekleri hizmet sınıfındaki aynı veya benzeri kadro unvanı esas alınarak hizmet yılı ve öğrenim durumu aynı olan emsali personele 5434 sayılı Türkiye Cumhuriyeti Emekli Sandığı Kanunu hükümlerine göre bir hizmet yılı için ödenecek azami emeklilik ikramiyesi...
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli GSS Priminin iki kere hesaplanması

Şimdi kontrol ettim bir personeli , kıst günler için sgk ödemesi yapılmamış, kbs hesaplamamış.
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ahilik haftası ile ilgili ödeme yapma

Buyur, bu şekilde yaparsan sorun olacağını sanmıyorum.
  26. Volkan Çirkin

Öeb yi iptal edebilirsiniz, yanlış birşey yapmaktan korkmayın ,eskiden hys den muhasebeye gönderilen öeb ler hatalıysa sıkıntı oluyordu , mys de kendimiz geri çekebiliyoruz. Yolladığınız resimlerdeki gibi yapın , ÖEB oluşturun , sadece damga vergisi kesilecek.Hatalıysa iptal edersiniz.
  27. Volkan Çirkin

Bakanlıktan ödenek istiyoruz, para gelince ödeme çıkartıyoruz. Resimlerde bir yanlışlık yok gibi duruyor , son olarak ÖEB yi de atın ,
  28. Volkan Çirkin

Bakın daha önce Ahilik için kestiğim bir harcamaya ait , Temsil ve Tanıtma Gideri Ödeme Emri Alt Türü ; Tanıtma Gideri Ödeme Kalemi ; Tanıtma, ağırlama,tören,fuar organizasyon gideri
  29. Volkan Çirkin

Siz atın fotoları , ahilikle ilgili olması önemli değil.Konusu MYS , burada çok deneyimli arkadaşlar var. Daha çözmedikleri bir problem görmedim:)
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli SGK kesinitisi hk.

Hocam dediğiniz gibi , onları söyleme gereği duymadım çünkü %12 içerisindedir diye düşündüm. Teşekkürler
  31. Volkan Çirkin

Hocam ayın 17 sinde yaptığım münferit in ayın 10 u da hesaplanan ÖEB ye etkisi olabilir mi? ÖEB deki , KBS raporlardan fazla çıkıyor, KBS rapolara işlendi desek , ÖEB az çıkardı.
  32. Volkan Çirkin

Şöyle birşey daha söyleyeyim , 5 7,5 9 ve 11 ile oranladığımda ÖEB deki 7,5 uymuyor , KBS raporlardaki kesinti toplamı tutuyor ama
  33. Volkan Çirkin

Yok Mehmet Bey, ÖEB üzerinde direk %7,5 kesinti tutarına bakıyorum ,
  34. Volkan Çirkin

Evet Münferit maaş yaptım , tam ay
  35. Volkan Çirkin

Merhaba , Eylül 2018 maaşında , Ödeme Emri Belgesinde Sgk kesintileri içinde %7,5 (GSSP İşveren - Memur) kesilen tutar ile , KBS den aldığım Sgk Kesinti Dökümü (5510 S.K) rapor da %7,5 GSSP toplam tutar arasında 1.500 liralık fark var. Yani KBS rapordaki ile ÖÊB üzerindeki kesinti...
  36. Volkan Çirkin

Buyur , bildiğim birşey ise ,
Geri
Üst Alt