Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzine Ayrılan Memurun Genel Sağlık Sigortası GSS Nasıl Düşürülür?

Merhaba, 14 ünde ücretsiz izne ayrıldı personel , tam maaş iade aldım. Keseneklerinin de bütçeye gelir aktarılması için üst yazı hazırladım. sorun şurada, bu arkadaş ücretsiz izindeyken %12 gss alacak , primler %11 %9 %7,5 %5 olarak dilimleniyor , defterdarlık kodlarıyla birlikte istiyor üst...
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen E bildirge

Ben Mayıs maaşını verdim , peşin maaşı da Haziran olarak bildirdim , hızlı mı davranmışım.
  3. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS de Unvan değişikliği Özel Hizmet Tazminat farkı ödeme

İyi çalışmalar, Personelimiz unvan değişikliği yaptı , 14.06 tarihli. Özel hiz. tazmintı değişti , maaşlara yansıtamadım haliyle. Manuel yapıcam mecbur. Ödeme emrini nasıl kesicem arakdaşlar. Çeşitli ödemeler bordrosu düzenleyip mys den ödeme emri çıkartabilir miyim bunun için, yoksa onuda mı...
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Toplam Tutar , MYS-ÖEB

Evet aradığım buydu , çok sağol.
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Toplam Tutar , MYS-ÖEB

İyi çalışmalar, MYS sisteminden çıkartılan ÖEB de memur maaşlarının keseneklerinin toplamını bulmaya çalışıyorum , hangi kalemleri toplayacağımı çıkartamadım, Eskiden Saymanlığı arayıp öğreniyordum , şimdi ÖEB de yazıyor, kendin bul diyorlar.:)
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi ( 1 Ayda 2 Tane)

Merhaba , 4B li personelin peşin maaş a geçmesi nedeniyle 15 Mayıs 14 Haziran arası dönem için yapılan maaştan icra kestim, 13 Haziran da peşin alacağı maaştan da icra kestim. 1 aylık periyotta 2 icra kesmiş oldum. Kesinti yaptığım personel itiraz ediyor, yasal olarak nedir bu işin oluru...
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS - Seyahat Kartı Ödemesi Nasıl Yapılır?

Arkadaşlar , sürekli Maliyeye gidip geldiğim için Bakanlıktan yol masrafım için( İstanbul kart) ödenek talep ettim , seyehat kart adı altında sağolsunlar ödeneği yolladılar. Bunun ödeme emri nasıl kesilecek , bu tarz kart alan birileri var mı?
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen E - Bildirge

Defterdarlıktan bordroları istemek gerekecek yani, az işimiz vardı zaten gider isteriz ne olacak. Sağolun arkadaşlar.
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen E - Bildirge

Arkadaşlar, Mart ve Nisan aylarının bildirgesini yapmama rağmen , borç sayfasında ödenmedi gözüküyor, Ben 4B ler için için sicil numaralarında herhangi bir girişimde bulunmadım. Eski sicilden devam ediyorum , sıkıntı ne olabilir,
  10. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Maaşın Erken Ödenmesi Maliye Yazısı

Avans yapmak sıkıntı galiba , daha önce maaş avansı hiç yapmadım , gözüm korktu
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai Ücreti

Fazla Mesai Ücreti hesaplama programı yada hazır bordro olan ? Sitede aradım bulamadım
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ödenek Kontrol

Arkadaşlar , MYS'de raporlar kısmından ödenekleri görebiliyordum , 1 haftadır o sekme gözükmüyor, kaldırmışlar. Nereden bakılıyor ödeneklere ,içerdeki paraya.
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

Anladım , şuan bununla uğraşıyorum da net tutarda 231 lira fazla çıkıyordu, nedeni buymuş
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4c den 4b ye geçen personele mys den ödeme emri

Gelir Vergisi =(((Brüt - %14 SGK)* 0,15)-AGİ))) bu şekilde hesaplanmıyor mu? sanki gelir vergisinde agi çıkarmayı unutmuşsun gibi geldi bana.
  15. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli kıst maaşın keseneği

Arkadaşlar , Ayın 15 inde göreve yeni başlayana münferit maaş yaptım ,30 günden alıyor, bu ek olarak mı girilecek ? yoksa herkesle aynı text de mi girmeliyim ,
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ek mahiyette kesenek , yanlışlıkla gss olarak tahakkuk yapıldı.

Benim ödeme yapılmadı henüz, daha doğrusu bildiriyi yaptım , Saymanlığa belgeleri götürmedim daha , yanlış yaptığım bildirgeyi saymanlığa vermezsem parası yatmaz diye düşünüyorum ,ödenmedi olarak sistemde kalmaz mı? Bildiri var ama parası sgk ya gitmemiş olmuyor mu , yanlış mı mantık yürütüyorum.
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ek mahiyette kesenek , yanlışlıkla gss olarak tahakkuk yapıldı.

Arkadaşlar kıst maaşı ek mahiyette Kesenek/Prim bölümünden değilde, GSS bölümünden yapmışım :( Nisan ay ı olduğu için bildirimi sil yapamıyorum , tarihi geçmiş diyor, dün yaptım daha . Haliyle toplam tutar eksik çıkıyor. Ne yapmam lazım , o tahakkuk ödenmedi olarak kalacak orada.
  18. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS E -Yolluk

tmm arkadaşlar sorun çözüldü. Skntı tarayıcıdaymış.
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS E -Yolluk

Arkadaşlar sistemde sıkıntı mı var, bildirim kişinin e yollukta gözüküyor ama açıp işlem yapamıyor.
  20. Volkan Çirkin

:) çok sağol ya , rakam tutuyor , bordrolarında dediğim gibi bölmüş , o yüzden sormak istedim.
  21. Volkan Çirkin

Arkadaşlar, 4c den 4b ye geçenlerin e bildirgesini yapıyorum,Tahakkuk fişinde %20,5 %14 olarak primleri ayırması gerekirken , hala eskisi gibi %2 %20 %12,5 olarak paylaştırıyor. SGK dan duyuru vardı , hiçbir işlem yapmayın diyordu , uzak kaldım biraz bu işlerden bağlantı koptu , son olarak...
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS Tevkifat Kesintisi

Evet Hocam kesinti ekle dediğimde tevkifat diye göstermesi lazım, sadece kdv var. Dediğin gibi yapayım tşkkrler
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS Tevkifat Kesintisi

Arkadaşlar kira ödemesi yapacağım ancak Tevkifat oranını bulamıyorum, nasıl eklenecek 5/10 tevkifat?
  24. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS 4C 4B Maaş işlemleri

Son olarak 18 gun mys den  13 gun kbs den mi .ben hala yapmadim.100 sayfa yorum okudum sonuca varamadim.
  25. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kesenek 5510

Arkadaşlar bu ayın keseneklerini yapıyorum. Text dosyalarını indirdim , bir kıst maaş bir de geriye dönük terfi var , bu ikisini aynı text dosyasına atmış. aynı texte oldukları için terfi farkı olan kişiye tam aydan tekrar tutar çıkarıyor , çünkü ek bordro sebebine'' asıl maaşlar gönderildikten...
  26. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS - Geriye Dönük Personele Maaş Ödeme

Geçen ay vermeyi unuttuğum aile yardımını , maaş bordro girişinden nasıl verebilirim?
  27. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS - Geriye Dönük Personele Maaş Ödeme

Burada bir arkadaş paylaşmıştı bordro programı excel de, oradan yaptım ben , mys den de ödeme emri çıkartıp götürdüm , kesenekleri text dosyasında oluşmuyor haliyle , onuda manuel girdim. kesenek iadesi 1/2 olduğu için sistem otomatik tutarı getirmişti hatta bende şaşırmıştım.
  28. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS-Maaş Bordro Girişi

Arkadaşlar , acil yardım . Acemi olmak zor..
  29. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kademe İlerleme Cezası

çeşitli gelir yada çeşitli ödeme diye bir kalem var, bu tarz olmayan şeyleri oraya ekliyorlar sanırım,
  30. Volkan Çirkin

Bilmem, sormadım
  31. Volkan Çirkin

Hocam bnzer sorunla bnde karşılaştım , excel den tablo hazırlayıp üst yazı ile ilgili saymanlığa teslim ettim. Öncesinde arayıp sormuştum bu şekilde getirsem olur mu diye , olur dediler.
  32. Volkan Çirkin

Yok mu yardımcı olacak birileri?
  33. Volkan Çirkin

Bu kısmı ilk defa kullanıyorum, 14 günlük maaş farklarında kullanmıştım daha önce, orada hesaplattığım bordroya ekleme yapabiliyordum, burada tüm bilgileri biz mi giricez, hesaplattığım bordro üzerinde işlem yapamıyormuyuz
  34. Volkan Çirkin

Maaşı hesaplattım, bordro girişinde kişinin bordroları boş çıkıyor, yani aile yardımını ekleyeceğim bordro gözükmüyor,
  35. Volkan Çirkin

Arkadaşlar, geçen ay aile yardımı vermeyi unuttuğum bir personele bu ay bordro girişinden çeşitli ödemeler kaleminden maaşına eklemek istiyorum, kbs den bu ay ın maaşını hesaplattım ancak bordro girişinde kişi bilgilerini girdikten sonra hesaplattığım maaş bordrosu listede çıkmıyor. Eksik...
  36. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4C - 4B Sözleşmeli Ocak 2018 Dönemi için Geriye Dönük E-Bildirge Sistemi Aktif Edildi

RE: 4C - 4B Sözleşmel Ocak 2018 Dönemi için Geriye Dönük E-Bildirge Sistemi Aktif Edildi Hangi numarayı arıyorsunuz , ben genelde muhatap bulamıyorum,
Geri
Üst Alt