Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4d temmuz 14 gunluk fark da rapor kesintisi

Ben sisteme gelir olarak tanimlayacagim için. Raporlu olanlari ona göre keseyim yani
  2. Çözümlendi | Kilitli 4d temmuz 14 gunluk fark da rapor kesintisi

Iyi aksamlar arkadaslar 4d lı işçiye bu ayki maaşla birlikte temmuz 1 ve 14 arası yüzde 4 lük zam farkını vermek istiyorum.fakat takıldığım bir nokta var.1 ve 14 temmuz arası raporlu olanlari 14 günlük farktan da kesmeliyim mi. 15.06 ve 14.07 arası ödeyeceğim maaştan kestim.
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi analık izni döneminde ödenen maaş ve bildirge

Bildirgeyi nasıl verdi acaba. maaşını tam yaptığı için eksik gün bildirmemiştir. Istrahatli sürelerde calismamistiri işaretlemediyse ceza gelebilir
  4. Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi zamlı maaş

Bütün işçilerin sözleşmesine göre değişir.4d ise yüzde geldi. Diğer kadrolu işçilerden söz ediyorsanız sözleşmeleri bitti yeni toplu is sözleşmesi çıkana kadar eski sozlemeye göre devam sonradan fark yapacağız. Ama bunlarda enflasyon farkına dikkat etmek lazım
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

İkramiye tediye gibi düşünülmeli yani
  6. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Hocam ya rapor konusu rapor kesilir mi bir mali yılda aldığı raporlar
  7. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Bir yılda toplam 10 gün alıyor ücretsiz izinli günleri düşerek mi hesapladiniz
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Kolay gelsin arkadaslar 4d ye temmuz ayında 5 günlük ikramiye ödenecektir.ikramiye ile ilgili takıldığım noktalar mevcut .ücretsiz izinde olana ödenmez yıl içinde ücresiz izin kullanana oranlayarak verilir.arkadaslar oranlayarak odenir ücretsiz izinle ilgili resmi dayanak lazim bana.yardimci...
  9. Çözümlendi | Kilitli 4d işçi maaşları Temmuz ayı

Bence öyle yapmayın rutin aylık ödemesini yapıp 14 güne fark bordrosu yapmak daha doğru olur.karar sizin yinede
  10. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Allah eski meslektaslarimizin eksikliğini vermesin ben onlardan bu işi öğrendim hocam saygı ve minnet borcluyum
  11. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Kesinlikle katılıyorum gereksiz birsürü is sayı çok yetişmiyor. Sendika da olunca işimiz yas
  12. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Bu puantaj dönemini kadroya geçtiklerinde idareylede paylaştık yok sıkıntı 1 31 devam edin dediler
  13. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Aslında benim şorum puantaj dönemi de değildi aylık mesai saatiydi konu puantaj dönemine sarktı.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Hocam anlıyorum sizi fakat işçinin ise geldiğini sadece puantajla mi ispatlanır.ben 30 rapora tek tek kişi borcu sgk mahsubu nasıl çıkarayım. Yani bence doğru olan eski sistemdi.1 31 maas donemi ve 1 31 puantaj
  15. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Yani ayın 12 siile 15 arası 30 rapor falan cokrahat oluyor
  16. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Anladim hocam anlıyorum doğru da benim 30 yakın raporum geliyor tek tek nasıl yapacam bir iki kişi değil ki isci sayımız cokfaxla
  17. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Hem bunun kararını biz mutemetler tek vermiyoruz idare var onları baglar
  18. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

7.5 saat çalışma haftada 6 gün pazar hafta tatili 21.5 mu oluyor acaba
  19. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Biz 1 ile 31 arası alıyoruz personel sayımız çok fazla rapor sayımızda cok fazla.pesin Puantaj i nasıl alıyorsunuz maas gönderildikten sonra alınan raporlar izinler nasıl oluyor
  20. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Kolay gelsin arkadaslar 4d Puantajini ayin 1 ile 31 arası alıyoruz haziran mesai günü ve ya saati kaç olur. Arefe 5 saat 3 gün bayramdı Bayramın 4. günü dahil edersek 21.5 ediyor doğru mu acaba
  21. Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Mantığı ney bunun yani hocam.okuldan gelen hangi evrağa göre odenir
  22. Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Teşekkür ederim ödemenin ne şekilde yapildigini biliyorum fakat resmi dayanağı ney dönem ücreti ödemenin.bizim kurumda ödememiş şu ana kadar.universite öğrencisine staj ucreti
  23. Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Mrb arkadaşlar üniversite öğrencisi olup kurumunuzda staj yapana aylık ücret ödüyor musunuz.
  24. Çözümlendi | Kilitli e-viziteye düşmeyen rapor

Manüel giriniz raporu.sisteme düşmemiş ceza yememe adına manüel girebilirsiniz.bildirgede istrahatli sürelerde çalışmamıştıri işaretlerseniz ceza gelmez
  25. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

O zaman şu kural gecirli diyebilirmiyiz.asgari geçim indirimini çalışarak alanlar kist maasta oranına göre yani hakettikleri kadar.pesin maas alanlarda kistta ödenmez.diyelim 4b lı bir personel geldi yeni atama bir kist bir tam maas veriyoruz kistta agi olmaz tam maasta tam mi olur.
  26. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

Aynen zaten 191 olmaz gelir vergisi kadar olur.cokk teşekkür ederim faydalı oldu
  27. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

Birde takıldığım bir nokta daha yukarda kurum değiştiren personel ise demissiz gelir vergisinin aylık olarak hesaplandığını ve aginin bu durumda verilemeyeceğini yazmissiniz fark ney hocam. Yeni atanana kistta agi verdik kurum değiştirene vermwdik
  28. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

Yani 32 madde yaptığımız hesaplamayı mi destekliyor mu.ornekle açıklayabilir misiniz rica etsem.193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun “Asgari Geçim İndirimi” başlıklı maddesinde ise; “Gelirin kısmi döneme ait olması halinde, ay kesirleri tam ay sayılmak suretiyle bu süreye isabet eden indirim...
  29. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

Aynen hocam iste çok güzel anlattınız benim söylemek istediğim bu.bende böyle verdim. Ana kist maasta agi olmaz diyor diğer mutemet arkadaşlarım resmi dayanağını arıyorum verilir mi verilmez mi.gelir vergisi 32 .maddeyi kafamda yerlestiremedim anlamadim yani
  30. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

hocam benim okuyupta anlamadığım maddeyi yazmışsınız. Ödenmez mi yani agi ckys mahsup ediyor gelir vergisi 0 gelir vergisine denk gelecek şekilde ago veriyor
  31. Çözümlendi | Kilitli Kist maas asgari gecim indirimi

Arkadaslar kist maaşa agi verilir mi .genelde kist maaşa agi verilmez. Muhabbeti var.193 sayılı kanunun madde 32 .madde 103 okudum fakat tam olarak anlamadim.8 günlük bir isci maasi yapacağım. Çalışarak alıyorlar biliyorsunuz agi hesaplıyor ckys.gelir vergisinden düşüyor.dogru olan bu mu.yani...
  32. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Ewet yok kesintiler dahil olunca asgarinin altına düşüyor mu net tutar acaba
  33. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Tamam hocam yol ücreti ve yakacak vermedik cocuk yardımı hakları değil mi peki
Geri
Üst Alt