Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Arkadaslar bi konu hakkındaki görüşleriniz nedir .daha önceki linklere baktım tescil vs asgari ücret üzerind e ödemeden bahsedilmiş. Cocuk yardımı yakacak yol veriyor musunuz.
  2. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Hepsini veriyorsunuz o zaman siz hocam ama belirsiz süreli is sözleşmesinde yakacak yol ile ilgili bir ibare yok
  3. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Sizde var mı ilk defa açıktan atanan isci
  4. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Saglik bakanlığı ile olan belirsiz süreli is sozlesme si mi.tamam peki cocuk yakacak yol vs
  5. Çözümlendi | Kilitli Ilk defa aciktan atanan isciler

Mrb arkadaşlar ilk defa açıktan işçilere maas yaparken asgari ücret üzerinden yapıp yüzde 4 vermiyorsunuz galiba.takildigim nokta şu çocuk yardımı yol yardımı yakacak yardımını nasıl yapıyorsunuz.tabi oldukları herhangi bir toplu is sözleşmesi yok bunlarin
  6. Çözümlendi | Kilitli E-Vizite Sistemine Düşmeyen İşçi Raporları

Manüel giriş yapınız maaşından düşünüz.tabi manüel için takip eden ayin 23 son bildirim tarihine dikkat ediniz
  7. Çözümlendi | Kilitli AGI ve COCUK YARDIMI

Tamam Tamamdır hocam netleşti bilgiler.18 yaşını veya 25 yaşını doldurana kadar işlem yapılıyor.yani 18 yasini ornek veririsek 18 bitti 1 gün dahi olsa 19 yaşından gün alırsa agi den faydalanmaz. cok tesekkur ederim .
  8. Çözümlendi | Kilitli AGI ve COCUK YARDIMI

Kız çocuğu okusa da okumasa da 25 yaşını doldurana kadar agi alır diye biliyordum
  9. Çözümlendi | Kilitli AGI ve COCUK YARDIMI

Hocam agi okumuyorsa kız erkek çocuğu için 18 yaşına girene kadar okuyorsa 25 yaşına girene kadar .cocuk yardımı için kız çocuğu evlenene kadar.erkek çocuğu 25 yaşına kadar alır.dogru anladim mi hocam .boşanan anne babada kız çocuğu için uygulama nedir
  10. Çözümlendi | Kilitli AGI ve COCUK YARDIMI

Arkadaslar daha öncede sorulmuş fakat takildigim noktalar var. 1. Soru 18 yaşını doldurup okumayan erkek çocuktan dolayı anne veya baba cocuk parası alabilir mi ve a.g.i faydalanabilirler mi.yuksek öğrenim görüyorsa 25 yaşını doldurana kadar erkek çocuğu diye biliyorum.18 yas olayı erkek...
  11. Çözümlendi | Kilitli 4b maas hakkinda

Peki hocam cuma günü gelen personele pazartesi tarihli sigortasını cumadan alamaz miyiz.bir soru daha soracağım kusura bakmayin çok soruyorum.4b ayin martin 7 sine sigorta çıkışı verilmiş. 14 ne geldi başlamak için ne yapmak lazım. Çıkış verilmiş arada 7 gün geçmiş bu gibi durumlarda ne...
  12. Çözümlendi | Kilitli 4b maas hakkinda

Peki 5 günlük izine mesai günleri tek mi dahil yani cumartesi pazar sayılıyor mu bu 5 günden.birde personele başka kurudan 14 değil de başka tarihte ayrılış verilmişse nasıl bir işlem yapılır arkadaslar
  13. Çözümlendi | Kilitli 4b maas hakkinda

Çok teşekkür ederim.simdi buna göre personel karşı kurumdan sigorta çıkışı verilmeden 5 gün izin kullanabiliyor.14 ne sigorta çıkışı verilecek .bizde 14 ne 15 tarihli ise giriş şeklinde sigorta girişi mi yapacağız.
  14. Çözümlendi | Kilitli 4b maas hakkinda

Mrb arkadaşlar ilk kez 4b maasi yapacağım.4b maasi tamam bordroda sıkıntı yok.ama mantığını bilmiyorum.sozlesme ücretleri rapor olayına bildirgeye de hakimim.fakat takıldığım noktalar var 4b maasinda hangi mevzuatlar geçerli mesela 4b lı personelin ayrılışını nasıl vermem gerekir.ayin 14 de mi...
  15. Çözümlendi | Kilitli 4d işci şubata E bildirge Nasıl düzenlenecek

Eksik varsa 28 - eksik gün olarak girilir.ama eksik gün yok ise 30 gün olarak girilir bildirge
  16. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli askerlik nedeniyle çıkışı yapılır mı?

Tabiki dayanak var ama ücretsiz izinli göstermek riskli gibi personel gitti öldü ... vs sgk falan baya sorun olur ceza falan olur.mantikli gelmedi. Sigorta çıkışı vermek daha sağlıklı geldi
  17. Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Nedeniyle Sözleşmeli Personelin SGK çıkışı ve prim bildirgeleri

Çok güzel bir noktaya değinmişsiniz çıkış vermek mantikli
  18. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli askerlik nedeniyle çıkışı yapılır mı?

4b nın ücretsiz izin hakkı yoktu 21 günlük bedelli de ücretsiz izne ayırabiliyor muyuz khk sebebiyle mi acaba
Geri
Üst Alt