Arama sonuçlarınız

1. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Tıbbi Biyokimya Bölümünde Doktora Yapan Veteriner Hekim Ödemeleri

arkadaşlar merhaba veteriner hekim olarak görev yapan bir personelim Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış bu personelin yan ödeme ve özel hizmet tazminatları hangi kaleme göre ödenmeli. Yan Ödemesini 5b ye göre ödüyorduk şimdi 1g mi olacak böyle oluyorsa düşüyor? Özel Hizmet Tazminatını 7b...
  2. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanlarının Ek Göstergesi

Arkadaşlar Merhaba, Ayniyat Saymanı olarak görev yapmakta olan personeller ek göstergelerin 3600 olmasını talep ediyorlar, İstanbul bölge İdare Mahkemesinin 17.10.2024 tarih ve 2024/393 Esas 2025/1546 sayılı karar varmış bilgisi olan var mıdır arkadaşlar ?
  3. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı

ben artırmadım 135 olarak devam ediuyorum şu an.
  4. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı

arkadaşlar merhabalar, Ayniyat Saymanlarının tazminatları ne olacak şimdi ne olacak KBS güncellemedi personeller sürekli arayıp duruyor almamız gerekiyor diyor, izah etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyorlar görüş soran oldu mu bu konuda ?
  5. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Teknikeri Iken Şef Kadrosuna Atanan Ek Göstergesi Kaç Olmalıdır?

Atama kararında 3 lükk kadro 5 lik kadro mu var Tuğrul abi, bu ne demek ki
  6. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Teknikeri Iken Şef Kadrosuna Atanan Ek Göstergesi Kaç Olmalıdır?

O zaman sağlık hizmeti sınıfından şef kadrosuna geçen bir personelde bir değişiklik olmuyor mu unvan dışında abi
  7. Nagihan KILCI

Sağlık Teknikeriydi Tuğrul abi, unvan değişikliği ile şef olmuş
  8. Nagihan KILCI

3000 yazıyor Tuğrul bey, 3000 olması mümkün mü ?
  9. Nagihan KILCI

Ömür abi peki şef kadrosunda , kadro derecesi bir olan personelin ek göstergesi ne olmalı
  10. Nagihan KILCI

Arkadaşlar kolay gelsin, yeni tabloda sağlık lisansiyerleri diye bir ayrım kalmadı. Peki şimdi lise mezunu sağlık personeli olarak atanan personel işletme mezunu ise bu kadro derceesi 1 e düştüğü zaman personele 3600 ek gösterge mi vermemiz gerekiyor ?
  11. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Geçmiş Yıla Ait Giyecek Yardımı

''1/4'ünden az ise, ilk giyim eşyası verilmez. ''Bu uygulama yönetmelikte yazıyor mu ben göremedim ama bulamıyorum da bir türlü yardımcı olur musunuz
  12. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Maaştan Kişi Borcu Kesmek Doğru Mudur ?

Arkadaşlar kolay gelsin, kişinin maaşından kişi borcu kesilmesi doğru bir uygulama mıdır acaba ?
  13. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Bölge Gruplarını Nereden Bulabilirim ?

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, 4924 lü personellerin hangi il ve ilçenin hangi grupta olduğunu nereden bulabilirim acaba ?
  14. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Kbs-Video-Vekalet - İkinci Görev

Merhaba bu konuda yardıma ihtiyacım var ancak açamıyorum yardımcı olur musunuz ?
  15. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Emekli Olan Personel Göreve Geri Dönebilir Mi?

Arkadaşlar emekli olmuş bir personel sonrasında karar değiştirip göreve geri dönebilir mi eğer geri dönerse maaşını emeklli olduğu dönemki verilerinden mi almaya devam eder?
  16. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası 657 Kadrolu Maaş Kişi Borcu İadesi Bes Ve Kira Kesintisi Kişi Borcuna Dahil Edilir Mi?

Herkes başka bir şey söylüyor Kamil bey kafam o kadar karıştı ki ama ben de alınması gerektiğini düşünüyorum, Peki bu kişi 4924 e geçti 4924 de prim bildirmeyelim kişiye ödeyelim dedik 657 kişi borcunda SGKları kişiden mi almam gerekir ?
  17. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sonrası 657 Kadrolu Maaş Kişi Borcu İadesi Bes Ve Kira Kesintisi Kişi Borcuna Dahil Edilir Mi?

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, Kişi borcu açacağım, personelin BES ve Kira Kesintisi var Tam Maaş İadesi alırken kişinin net eline geçen tutar 5825,90 212 TL Bes kesintisi 951 TL kira Kesintisi var bu kişiden almam gereken iade tutarı nedir ?
  18. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Tedbir Nafakası Kesilen Kişiye Aile Yardımı Ödenir Mi ?

Tedbir nafakası kesilen bir personelim var bu personele aile yardımı ödemeli miyim ödememeliyim elimizde bir belge bilgi var mıdır arkadaşlar?
  19. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Yabancı Dil Tazminatı Ödemesi

1647245920 A sınıfında olan bir personel 5 yıl sonra b düşüyor ya yeni sınava girmeyince sonrasındaki 5 yıl b olarak mı ödeniyor sonrasında da c ye mi düşüyor diye sormak istedim aslında
  20. Nagihan KILCI

Editörün Seçimi KBS'de Sözleşmeli Personel Kefalet Kesintisi

Aylık Kefale aidatı nasıl hesaplanıyor acaba? Giriş aidatı 1500* aylık katsayı ama aylık olanı bulamadım
  21. Nagihan KILCI

Teşekkür ediyorumm, peki bu dil tazminatından hep faydalanabiliyorlar mı böyle, 5 yılda bir alt seviyeye düşerek
  22. Nagihan KILCI

1647108793 70,63 TL gözüküyor tutarda 1647109010 Ödenecek yabancı dil tazminatı farklı diller için farklı miktarlarda belirlenebileceği gibi.... hangi dilin göstergesi ne kadar peki onu nereden bileceğim ?
  23. Nagihan KILCI

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Yabancı Dil Tazminatı Ödemesi Hakkında bilgi alabilir miyim bir personelimin b sınıfı ek gösterge puanı 600 ama aldığı tutar uyuşmuyor. Bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
  24. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli İş Sağlığı Ve Güvenliği Ücreti Ödemesinin Kaldırılması

Arkadaşlar merhaba 2016-2017 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Ücreti Ödenmiş sonrasında kaldırılmış. Bu ödemenin tam olarak ne olduğu ve kaldırıldığına dair yazı elinde olan varsa beni aydınlatabilir mi ? Teşekkürler.
  25. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Kapbi̇s Den Gönderilen Aile Bildirimleri

07.01.2022 tarihinde işe başlamış kişi o halde Aralık Maaşındakini de mi alayım 7 gün kalıyor diğer aya
  26. Nagihan KILCI

Tamamdır, peki biz maaşı 15 ocakta ödedik ya, kişi 7 şubatta başladıysa da tamamını alacağım
  27. Nagihan KILCI

E devlet üzerinden gönderilen aile bildirimlerinde mesela Ocak ayı maaşında aile yardımı ödemişim kişi 07.02.2022 tarihinde eşinin çalıştığına dair yeni bildirim göndermiş. Buna dayanarak kişi borcu oluşturmalı mıyım Ocak ayı Aile Yardımını geri almalı mıyım arkadaşlar ?
  28. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Kbs Diğer Tazminat Bilgi Giriş Ekranı 74 Numaralı Tazminat Nedir ?

Teşekkür ediyorum arkadaşlar bundan sonrası için ben de birleştireyim
  29. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Kbs Diğer Tazminat Bilgi Giriş Ekranı 74 Numaralı Tazminat Nedir ?

sizler nasıl yapıyorsunuz peki ? ikisi de yanlış değil anladığım kadrıyla artık tek kodda birleştirmek daha mantıklı sanki
  30. Nagihan KILCI

peki 77 koduna 18 yazamıyor muyum ki 74 kodunu kullanayım :)
  31. Nagihan KILCI

Hem 74 kodu var hem de 77 işte o yüzden kafam karışık, normalde 77 kodunda toplam bölge tazminatı olması gerekiyor ama ama mesela 18 ya toplam bölge tazminatı 77 kodunda 15 74 kodunda 3 yazıyor :)
  32. Nagihan KILCI

Anlamadım ki, önceden varolan bir hatayı düzeltmek için mi yapılmış sanki o dönem maaşlarındaki istinadan bölge tazminatı olarak giriyoruz şu an da sonuçta 1644161172 Anlamadım ki, önceden varolan bir hatayı düzeltmek için mi yapılmış sanki o dönem maaşlarındaki istinadan bölge tazminatı olarak...
  33. Nagihan KILCI

Raporlu personelin sağlık raporu kesintisinin ve 5510 Sayılı Kanuna tabi personelin sigorta primlerinin doğru hesaplanabilmesi için sistemde tanımlanmış olan tazminat kodudur diye bazı personellerde kod bulunmaktadır acaba bunun anlamı amacı nedir yardımcı olur musunuz ?
  34. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli İcra,Nafaka, Kişi Borcu Kesintisi

14 günlük ve refah farklarda İcra, nafaka, kişi borcu kesintisi yapan var mı yapmalı mıyız ?
  35. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Toplu Sözleşme Ikramiyesi

Süleyman bey maaş bordro giriş kısmından nereye yazarak ekleyebiliriz acaba ?
  36. Nagihan KILCI

Çöp Kutusu Aralık Ve Ocak Ayında Bordro Hesaplanan Ancak 14 Günlük Hesaplanmayan Personel Sorunu

14 günlük maaş bilgi giriş kısmına girerek kişilerin bilgilerini güncelleme yapıp (hiç bir değişiklik yapmadım mesela aile yardımına girdim mernisten getir dedim aynı şekilde geldi kaydettim.) kaydettim, sonrasında kişiler geldi naklen geçme vs ise de 9 koduna aldım düzeldi.
  37. Nagihan KILCI

Çöp Kutusu Aralık Ve Ocak Ayında Bordro Hesaplanan Ancak 14 Günlük Hesaplanmayan Personel Sorunu

Aralık ve Ocak ayında tam maaş ödememe rağmen 14 günlük fark hesaplamıyor sadece refah payı hesaplıyor bunun nedeni ne olabilir ?
Geri
Üst Alt