Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar merhaba veteriner hekim olarak görev yapan bir personelim Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış bu personelin yan ödeme ve özel hizmet tazminatları hangi kaleme göre ödenmeli.
Yan Ödemesini 5b ye göre ödüyorduk şimdi 1g mi olacak böyle oluyorsa düşüyor?
Özel Hizmet Tazminatını 7b...
Arkadaşlar Merhaba, Ayniyat Saymanı olarak görev yapmakta olan personeller ek göstergelerin 3600 olmasını talep ediyorlar, İstanbul bölge İdare Mahkemesinin 17.10.2024 tarih ve 2024/393 Esas 2025/1546 sayılı karar varmış bilgisi olan var mıdır arkadaşlar ?
arkadaşlar merhabalar, Ayniyat Saymanlarının tazminatları ne olacak şimdi ne olacak KBS güncellemedi personeller sürekli arayıp duruyor almamız gerekiyor diyor, izah etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyorlar görüş soran oldu mu bu konuda ?
Arkadaşlar kolay gelsin, yeni tabloda sağlık lisansiyerleri diye bir ayrım kalmadı. Peki şimdi lise mezunu sağlık personeli olarak atanan personel işletme mezunu ise bu kadro derceesi 1 e düştüğü zaman personele 3600 ek gösterge mi vermemiz gerekiyor ?
Arkadaşlar emekli olmuş bir personel sonrasında karar değiştirip göreve geri dönebilir mi eğer geri dönerse maaşını emeklli olduğu dönemki verilerinden mi almaya devam eder?
Herkes başka bir şey söylüyor Kamil bey kafam o kadar karıştı ki ama ben de alınması gerektiğini düşünüyorum, Peki bu kişi 4924 e geçti 4924 de prim bildirmeyelim kişiye ödeyelim dedik 657 kişi borcunda SGKları kişiden mi almam gerekir ?
Arkadaşlar merhaba kolay gelsin,
Kişi borcu açacağım, personelin BES ve Kira Kesintisi var Tam Maaş İadesi alırken kişinin net eline geçen tutar 5825,90 212 TL Bes kesintisi 951 TL kira Kesintisi var bu kişiden almam gereken iade tutarı nedir ?
1647245920
A sınıfında olan bir personel 5 yıl sonra b düşüyor ya yeni sınava girmeyince sonrasındaki 5 yıl b olarak mı ödeniyor sonrasında da c ye mi düşüyor diye sormak istedim aslında
1647108793
70,63 TL gözüküyor tutarda
1647109010
Ödenecek yabancı dil tazminatı farklı diller için farklı miktarlarda belirlenebileceği gibi.... hangi dilin göstergesi ne kadar peki onu nereden bileceğim ?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Yabancı Dil Tazminatı Ödemesi Hakkında bilgi alabilir miyim bir personelimin b sınıfı ek gösterge puanı 600 ama aldığı tutar uyuşmuyor. Bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
Arkadaşlar merhaba 2016-2017 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Ücreti Ödenmiş sonrasında kaldırılmış. Bu ödemenin tam olarak ne olduğu ve kaldırıldığına dair yazı elinde olan varsa beni aydınlatabilir mi ?
Teşekkürler.
E devlet üzerinden gönderilen aile bildirimlerinde mesela Ocak ayı maaşında aile yardımı ödemişim kişi 07.02.2022 tarihinde eşinin çalıştığına dair yeni bildirim göndermiş. Buna dayanarak kişi borcu oluşturmalı mıyım Ocak ayı Aile Yardımını geri almalı mıyım arkadaşlar ?
Hem 74 kodu var hem de 77 işte o yüzden kafam karışık, normalde 77 kodunda toplam bölge tazminatı olması gerekiyor ama ama mesela 18 ya toplam bölge tazminatı 77 kodunda 15 74 kodunda 3 yazıyor :)
Anlamadım ki, önceden varolan bir hatayı düzeltmek için mi yapılmış sanki o dönem maaşlarındaki istinadan bölge tazminatı olarak giriyoruz şu an da sonuçta
1644161172
Anlamadım ki, önceden varolan bir hatayı düzeltmek için mi yapılmış sanki o dönem maaşlarındaki istinadan bölge tazminatı olarak...
Raporlu personelin sağlık raporu kesintisinin ve 5510 Sayılı Kanuna tabi personelin sigorta primlerinin doğru hesaplanabilmesi için sistemde tanımlanmış olan tazminat kodudur diye bazı personellerde kod bulunmaktadır acaba bunun anlamı amacı nedir yardımcı olur musunuz ?
14 günlük maaş bilgi giriş kısmına girerek kişilerin bilgilerini güncelleme yapıp (hiç bir değişiklik yapmadım mesela aile yardımına girdim mernisten getir dedim aynı şekilde geldi kaydettim.) kaydettim, sonrasında kişiler geldi naklen geçme vs ise de 9 koduna aldım düzeldi.