Arama sonuçlarınız

1. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Vekil Ebe, Hemşire Atamaları Hk.

Anladımmm teşekkür ediyorum. Bu konu hakkında tam olarak nasıl bilgi sahibi olabilirim peki bir de şimdi emsandan alırken ocak ayında çıkıyor bu kişiler ocak olarak bildirmek doğru mu Aralık ayına ait ise bu maaş ?
  2. Nagihan KILCI

Teşekkür ediyorum Yaşar bey, Peşin mi yoksa çalışıp sonrasında mı ödendiği nasıl kurumdan kuruma değişiyor ki ama ayrıca 6. bölge olmuyor mu vekil ebe hemşirede
  3. Nagihan KILCI

Sağlık Müdürlüğü bünyesinde açıktan vekalet olarak atanan ebe hemşirelerin maaş ödemeleri nasıl olmaktadır. Özel hizmet ve tazminattan ya da öğrenim durumlarından yararlanıyor mu , maaşlarını peşin mi alıyorlar yoksa çalışıp mı hiç bir bilgiye sahip değilim yardımcı olursanız sevinirm.
  4. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü, Araştırmacı Kadrosunda Olan Personellerin Ek Gösterge, Yan Ödeme Ve Özel Hizmet Oranlarını Nereden Bulabilirim Acaba ?

Şube Müdürü, Araştırmacı kadrosunda olan personellerin ek gösterge, yan ödeme ve özel hizmet oranlarını nereden bulabilirim acaba BKK kararına ve de 657 1 sayılı cetvele bakıyorum ama emin olamıyorum bordrodakini bulamıyorum.
  5. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Lise mezunu hemşire çalışanımız Önlisans İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Bitirmiş Üst Öğrenim Sayılır mı ?

Şimdi güncel listeyi mi baz almak gerekiyor YÖK kararını mı arada kaldık her zaman olduğu gibi 1606221608 Şimdi güncel listeyi mi baz almak gerekiyor YÖK kararını mı arada kaldık her zaman olduğu gibi :)
  6. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Lise mezunu hemşire çalışanımız Önlisans İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü Bitirmiş Üst Öğrenim Sayılır mı ?

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim durumu arkadaşımız bitirmiş, ben sayılabilecek bölümler listesine bakıyorum fakat göremiyorum. YÖK 'ün iptal kararı olduğunu sayılabileceğini belirtiyor konu hakkında bilginiz var mıdır acaba ? teşekkür ediyorum.
  7. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Nöbet Usulü Görevlendirme ile Çalışan Personelin Harcırahı

Teşekkür ediyorum, bekliyorum inşallah arşivinde olan bir arkadaş okuyup ekleyecektir.
  8. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Nöbet Usulü Görevlendirme ile Çalışan Personelin Harcırahı

Arkadaşlar Merhaba, görevlendirmede olan personelin harcırahının nöbet tuttuğu günlerde yevmiye+yol parası ödeneceğine dair bir yazı varmış sanırım. Araştırdım fakat bulamadım yazı elinde olan arkadaşımız var mıdır acaba ? Teşekkür ediyorum.
  9. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli TDMS DE ÖDEME EMRİ VE MİF

Bu şekilde yapılması söylenilmiş.
  10. Nagihan KILCI

İki işlemi aynı evrakta yapsak peki ?
  11. Nagihan KILCI

Kurum dışından gelen Sabit Dışı Ek Ödemelerinde kişiye ödeme yapıyor aynı zamanda mahsuplaşmadan dolayı gelir kaydediyor isek, TDMS de bu işlemi Muhasebe İşlem Fişi olarak mı yapıyorsunuz yoksa Ödeme Emri olarak mı ?
  12. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli PDF formatından Word veya Excel e çevirme

Saatte 2 tane maksimum çevirme fırsatı veriyor ücretsiz olarak Mustafa bey ama farklı bir tarayıcıdan girerek devam edebilirsiniz işleminize :)
  13. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Kurul Toplantısı

Bunu biliyordum, yeniden okudum çok kez de. Gösterdim de ama kabul etmiyor.
  14. Nagihan KILCI

Katılmak zorunda olduğu, imza da atması gerektiği söyleniliyor ama. Ayrıca kurul toplantısı daha önce yapılmış üyeler seçilmiş. Şimdi baştan tebliğ edip farklı üyeler seçilebilir mi ?
  15. Nagihan KILCI

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin. Döner sermaye kurulununa döner sermaye mutemeti katılmak zorunda mı ayrıca hadi katıldı diyelim üye olmadığı halde nasıl imza attırılabilir ?
  16. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Bana da mantıklı olan o geliyor Menderes bey amma saat baz almaksızın o gün çalışmış olması iki yevmıyeyının tamamını haketmişcesine bir çok kurum ödeme yapıyor:confused:
  17. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Ulusal Bayram ve Genel Tatil Çalışma Gününü saat olarak mı gün olarak mı ödeyeceğiz ?

Takıldıgımız bi konuyu anlamaya çalıştıkça daha fazla karmaşık bi hal alıyor sanırım, Allah sonumuzu iyi etsin
  18. Nagihan KILCI

Aynen Fatih bey bende öyle düşünüyorum iki yevmiye verilecek kendi yevmiyesinin üzerine burda tamamdır , Diğer kısımda biraz daha aydınlatma ihtimaliniz var mı acaba ?
  19. Nagihan KILCI

yani yanlış anlamış olabilirim ama anladığım şu ki siz diyorsunuz ki atıyorum 23 Nisanda 12 saat çalıştı personel bunun 7,30 saatini iki yevmiye olrak kalan saat de fazla mesai olarak 1,60 la çarpıp mı ödememiz gerektiğini söylüyorsunuz şimdi :) hafta tatili konusunda hemfikiriz :)
  20. Nagihan KILCI

İyi günler, kolay gelsin herkese. 23 Nisan ve 1 Mayıs fazla çalışma ödemelerini saat baz alarak mı yaptınız yoksa günü baz alarak mı ? Kimi kurumlar 8 saat gelene de 12 saat gelene de iki yevmiye ödemiş. Kimisi ise saat baz alarak ödeme yapmış. Bir günden kastı 24 saat mi yoksa 1 iş günü 7,5...
  21. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Taşeron İşçilerin Geçici Görev Yolluğu

Bu maddeye göre önceden de verilmesi gerekmiyor muydu zaten
  22. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama işlemleri YENİ

Agiden yararlanmıyor ise 0, yararlanıyor ise 1 yazılacakmış  :shy:
  23. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Stajyer Öğrencilerin Teorik Eğitimlerinin Devamsızlıktan Düşülmesi

Merhaba Arkadaşlar bu konu hakkında bi görüş yazısı varmış sanırım , arıyorum bulamıyorum elinde olan var mı acaba :s ?
  24. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi MYS de TAZMİNAT DAVASI ÖDEME EMRİ

Bir hasta hastaneye dava açmış bunun sonucunda davayı kazanmış ama MYS de ödeme emrini oluşturamıyoruz, yardım edebilir miisiniz ?
  25. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

Okuldan devamsızlık için puantaj istedim gerek olmadığını söyledi görevli öğretmen, e okuldan cıktı veriyor bana ben e okul cıktılarından tek tek ınceleyıp yazmam mantıklı mı bilemedim
  26. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

Arkadaşlar merhaba, stajyer öğrencilerin ücretlerini hesaplarken okul devamsızlıklarını da baz almamız gerekiyor mu gerekiyorsa neye istinaden acaba yardımcı olur musunuz
  27. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi 4/B Prim Ödemesi Yanlış Hesaba Alınması

Şahin bey bu numara cevap vermiyor, ulaşamadık bir türlü farklı bir numara var mı acaba
  28. Nagihan KILCI

RE: Maliye Keseneği Yanlış Hesaba Aktarmış Düzeltirmek İçin Nereye Yazı Yazmalıyım Girmişiz şahin bey bizlik bi sıkıntı yok her ay olduğu gibi yapmışız ama maliye nasıl yapmışsa böyle bi sorun olmuş
  29. Nagihan KILCI

Arkadaşlar merhaba, bizim Maliye 4b prim ödemelerini 4a lı personelin hesap numarasını aktarmış, düzeltmem için nereye yazı yazmalıyım yazı yazın dediler ama
  30. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi BİLİMSEL YAYINLAR

Şimdi bana bi hekim getirdi bilşmsel yayınını, ben de ekleri verdim doldursun diye üst yazı ile sekretelıge yazılacak, sekreterlıkte alması gereken puanı üst yazı ile bildirecekmiş :) bi öncekinde ben de ınceleme heyetınden almıştım ama şimdi böyle olacakmış
  31. Nagihan KILCI

Peki inceleme heyeti vs inceliyor mu puanı ?
  32. Nagihan KILCI

Arkadaşlar merhaba, bize bi üst yazı gelmişti bilimsel yayınlar khb bildirilecek maiile diye sonra maıl atmayın dediler. Sizler nasıl teslim alıyorsunuz acaba ?
  33. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Bes Kesinti Tutarların MalMüdürlüğüne İadesi

Bana da Maliyedeki bayan otomatik gönderiyoruz, açıklama olmuyor bekleyelim öyleyse falan dedi. Besten birisini aradım ceza gelebilir kuruma dedi hala da hallolmadı
  34. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Bes Kesinti Tutarların MalMüdürlüğüne İadesi

Ben de aynı durumdan müzdaribim arkadaşlar şimdi nasıl bir yol izlememiz gerekir ki, ne yapmalıyım
Geri
Üst Alt