Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi evde bakım birimi

şuan bi netlik söz konusu değil ama tüm ay için sanırım çünkü orada hekim sıkıntısı çekiyorlar.
  2. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi evde bakım birimi

evde bakım birimine uzman hekim görevlendirilir ise kendi puanı ile ortalama kıyaslanır ancak katsayı 2,50 den mi olacak ? katsayı ile ilgili bir şey yok yönetmelikte ondan uzman doktor katsayısından olacak sanırım. bi yanlışlık var mı ? Çocuk izleme merkezlerinde, evde bakım hizmetlerinde ve...
  3. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi eobs

yok ali hocam açılmıyor link
  4. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi eobs

eobs a giremiyorum hata alan var mı acaba ?
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi DSSÖ-Denge Hesaplama (Excel)

benimki hatalı olunca bir şeye etkili olup olmadığı çözemedim sürüm farkı olabilir. iyi günler
  6. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi DSSÖ-Denge Hesaplama (Excel)

derece kademe de tarihe çeviriyor onu kontrol eder misiniz ?
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Hastane ortalamasının %80 den faydalanma

hekim daha önce aynı hastanede görev yaptı ise ilk üç ay %80 den alamaz. bunu vermekte ki amaç hekimin hasta potansiyeli oturması içindir. bakanlık ile görüşmüştüm öyle cevap almıştım daha önceden
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Çorum Hakkında Bilgi

hayırlı olsun hocam
  9. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4/b li bes kesintisi referans işlemi

olay tam olarak böyle değil . şöyle ki önce tahsilat deseni giriyorsunuz ziraat emeklililk e orda onaylarken ....... nolu tahsilat dosyanız sisteme yüklenmiştir diyor. sonra saymanlığı arayıp ... tl tutar referans no da ..... diyorsunuz onlar o parayı gönderirken bu numarayı yazıyor açıklama...
  10. RAHŞAN CEYLAN

Öneri | İstek ve Şikayetler Mutemetsiz kalacağız

buyrun gelin valla bizde adam arıyoruz da veren de yok da açıkcası adam da yok hani
  11. RAHŞAN CEYLAN

RE: mutemetsiz kalacaz görevlendirmem süresiz yaklaşık olarak 2012 şubattan beri geçici görevliyim ikinci bir emre kadar yazıyor yazımda :) aynen devletin işi bu kalmaz ki konu para ise hiç kalmaz
  12. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemede Ortalamadan Alınabilecek Durumlar

biliyorsunuz ki hekim bazlı bi sistem üzerinden ek ödeme yapıyoruz. o yüzden hekim para alsın mantığı baz alınıyor valla ben bakanlıktan fatma hanımla görüştüm o zaman için ama benim hekimim doğum öncesi ve doğum sonrası olduğundan dolayı hiç çalışma yoktu ve sabiti alıyor ek ödemede de sabiti...
  13. RAHŞAN CEYLAN

RE: mutemetsiz kalacaz kanmıyor kimse :) hayırlısı verecekler elbette birini ne yapalım artık
  14. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Performans Ek Ödemede Ortalamadan Alınabilecek Durumlar

siz 28/11/2016 dan 3 ay %80 verdiğinizde kişiye hakediş çıktı mı? kişi zaten izinli verseniz de hak kazanımı olmamıştır. ilgili kişiye izinleri bitip başladığı tarih olan 2017 nisan dan itibaren 3 ay %80 vermeniz gerekiyor. bununla ilgili bakanlıkla da görüşmüştüm onlardan izinlerden sonra...
  15. RAHŞAN CEYLAN

RE: mutemetsiz kalacaz valla hocam bende ondan korkuyorum :s ama sadece benle de gitmez burası lazım yani hemde acil şekilde :exclamation: sizde takdir edersiniz ki kolay öğrenilmiyor gelenin bir de işi öğrenme süresi göz önüne alınması lazım.
  16. RAHŞAN CEYLAN

arkadaşlar biz hastanede 3 mutemetiz. bir askere gidecek biri emekli olacak valla bende geçici görevliyim kadromun olduğu kuruma kaçarım :) bize mutemet lazım :) tayin isteyen varsa buyursun gelsin karaman dh :) yakında kapıya "mutemet aranıyor" yazacam :))
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mutemetler.Com açılmıyor ?

sonunda girdim :) çok şükür bilgi işleme açtırdım
  18. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi istisna gün hakkı

Teşekkür ediyorum cevaplar için
  19. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Özel Hastane Hekimine Ek Ödeme

2 günlük puanı kişiye ödenir ama nerde yazıyor bilmiyorum biz zamanında odemisiz kişiye
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi araştırma yapan hekim

iyi tatiller hocam
  21. RAHŞAN CEYLAN

ödeme emrinin kodları nedir acaba ?
  22. RAHŞAN CEYLAN

valla teşekkür ederim çok işime yaradı
  23. RAHŞAN CEYLAN

araştırma yapan bir hekimimiz var firma destekleyici olarak geçiyor. araştırma adına kurumunun hesabına para aktarıldı. bu paradan ne kesilip kişiye ödenecek bilen var mı ? :@
  24. RAHŞAN CEYLAN

bu hekim puan üreten bir branş zaten dahiliye uzmanı. puanı az % 80 veriyor başhekim. bu adam %80 aldığı için 1 gün izin istisna gün hakkını vermem gerekiyor diyorum programcı yok diyor. anlamış değilim.
  25. RAHŞAN CEYLAN

aynen benim demek istediğim de bu ancak programcı ısrarla puan üretmeyen hekimin istisnası olmaz diyor sırf hekim %80 den aldı diye. yani sizlerde yaparken % 80 alan hekime istisnasını veriyor musunuz? sorum bu
  26. RAHŞAN CEYLAN

29 günü %80 den olan hekimin 1 günü de yıllık izinden dolayı istisna gün hakkından olması gerekiyor ancak program 30 günü %80 den hesaplıyor sizce doğru olan program mı benim dediğim mi ? programcı istisnayı puan üreten hekime uygulanacak diyor. bu arada hekimin 3 gün kalmış hakkı 1 günü de bu...
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Mutemetlerin En Çok Karşılaştığı Sorular?

valla bayana daha mı zor mutemet olmak bilmem sövmeyi öğreniyorsun :)
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Evde Sağlık Bİrimi Ek Ödeme

ömür hocam cevaplamış sanırım ek ödeme yönetmeliğinde yer alıyor.
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi taşınırcıların ek ödemesi

tüm eczacılar ( 5 eczacı var ) ayniyat saymanları tıbbi sarf depo sorumluları derken etti 17 :)
  30. RAHŞAN CEYLAN

anca bizde sayı verirler zaten diğerleri alsın dursun yüzdeleri
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi bes yeniden giriş

silmiyor keseceksiniz kişi de tekrar ayrılacak
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 2017 Ramazan Bayramı İçin Nöbet Hesaplama Dosyası

ben 130 + 24 ödesem bile bi şey diyen olmaz :))
  33. RAHŞAN CEYLAN

saymanlık bunu kontrol edecek kadar titiz ise bayramı vermeyeceksiniz. bizimkilerde yok bu titizlik !
  34. RAHŞAN CEYLAN

turan bey hangi gün bitirdiğine inanın ben dikkat etmiyorum. genelde personele bayramını da veriyorum. sonuçta bayram da ben gezdim onlar çalışmış haklarını vermek lazım diye düşünüyorum.
  35. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Evde Sağlık Bİrimi Ek Ödeme

riskli birim değil ancak orada çalışan pratisyen in katsayısı 1,10 de hesaplanacak ve ortalamadan alacak
  36. RAHŞAN CEYLAN

bi hastanede kaç tane olur bizde 17 tane var ve herkes %10 pesinde yok mu buna bir dur demenin yolu
  37. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi tek hekim mesai dışı çalışma

sizi de aradılar mı ?
  38. RAHŞAN CEYLAN

tek hekim ve diğer hekimlerde icapçı ve nöbetçi olduğu gün çalışamaz diye bakanlık tekrar aradı beni biz temmuz da kaldırdık geriye dönük müfettiş mi gelir ne olur bilmiyorum. şu an görüşmeler devam ediyor. genel sekreterimiz kuruma gidip görüşecekmiş bu hafta içi bekliyoruz. ? son çıkan görüş...
  39. RAHŞAN CEYLAN

arefe günü yani 24/06/2017 gece 24:00 dan sonra bayrama girmez mi yani cumartesi günü 24 saat nöbet tutan kişi sadece son 8 saati bayram dan ödenmez mi ?
  40. RAHŞAN CEYLAN

bilgilendirme yaparım. karaman devlet hastanesi bizim
Geri
Üst Alt