Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Emekli Memurun SGK İşyeri Ayrılış Bildirgesi

Boş bırakıp onayladığımızda emekli maaşının geç bağlandığını söyleyenler var. Böyle bir durum var mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli Emekli Memurun SGK İşyeri Ayrılış Bildirgesi

Herkese merhaba ilk defa bir personelimizi emekli ediyorum. 657 4/A Kadrolu memur. 16/07/2020'de emekliye ayırdık. Şimdi SGK'dan işyeri çıkışını yapacağım ancak takıldığım bir nokta var. Bu konu ile ilgili farklı uygulamalar olduğunu gördüğüm için sormak istiyorum. 1- Hizmet Süresi, Emekli...
  3. Çözümlendi | Kilitli 3713 Sayılı Kanun Kapsamında Maaş Alan Personelin Sürekli İşçi Maaşı

Çok teşekkür ederim Tuğrul Bey çok güzel bilgiler öğrendim. Yazdıklarınıza ek olarak 2 sorum olacak. Bizde 2 adet 4/B'li personel var. Onların kayıtlı olduğu SGK İşyeri siciline gazimizi kayıt yaptım. Herhangi bir sorun olur mu yoksa yeni bir sicil mi açtırmam gerekliydi? Bir de siz "17-İş Kaybı...
  4. Çözümlendi | Kilitli 3713 Sayılı Kanun Kapsamında Maaş Alan Personelin Sürekli İşçi Maaşı

Herkese merhaba, 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanununun Ek 1 inci maddesi kapsamında hak sahibi ve lisans mezunu Gazimiz, kura yoluyla kurumumuza Sürekli İşçi kadrosunda atanmıştır. 23.06.2020 tarihinde göreve başlaması yapıldı. İşe giriş bildirgesinden işe girişi yapıldı. Bundan sonrası için...
  5. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzne Ayrılan Personelin İşten Ayrılış Bildirgesi

Herkese merhaba, 657 4/A'lı bir personelimiz 1 Haziran 2020 tarihinde ücretsiz izne ayrıldı kendi isteğiyle. İzin sebebi analık izni bitişi sebebiyle 24 aylık ücretsiz izin. KBS'de kendisini "Aylıksız izin (GSSP Kesilir)" şeklinde işaretledim. Şimdi sorum şu: Bu personeli SGK'nın İşten ayrılış...
  6. Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Herkese cevapları için çok teşekkür ederim. Konu benim açımdan çözümlenmiştir.
  7. Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Üstadım şu an maaş dönemi ve ben bugün maaş yapsam. Kesinti oranı 3 olarak maaş yapılacak. Şirkette 4 olarak görünüyor. Bu durum bir farklılık yaratır mı? Ne yapmalıyım sizce?
  8. Çözümlendi | Kilitli KBS BES Kesinti EGM'den Getir Hatası

Herkese merhaba, 657 4/A'lı bir personelimiz BES kesinti oranının 3'ten 4'e çıkarılmasını talep etti. Halk Emeklilik üzerinden 4'e çıkarttık ancak bunu KBS'de kesinti bölümünde 4'e çıkartamıyorum. Hala 3'te görünüyor. "EGM'den Getir" butonuna tıkladığımda ise sistem hata veriyor. Bu kesinti...
  9. Çözümlendi | Kilitli Engelli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Gelir Vergisi Kesintisi

Hem Tuğrul Bey'e hem Mehmet Ali Beye hem de diğer yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Öğrenmek istediğim cevabı alabildim. Konuyu isterseniz kilitleyebilirsiniz.
  10. Çözümlendi | Kilitli Engelli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Gelir Vergisi Kesintisi

Herkese öncelikle yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim. Güzel bilgiler öğrendim. Ancak benim kafama takılan şöyle bir durum var. Öncelikle 4B li personelin raporu daha önceki yıllarda KBS'ye işlenmiş. "Aile durum Bilgi" ekranında bu kişinin 3. derece engelli olduğu işaretlenmiş (1. Resim)...
  11. Çözümlendi | Kilitli Engelli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Gelir Vergisi Kesintisi

Herkese merhaba, bizde iki personelin de engelli raporu var. Birisi 4/A kadrolu Hizmetli ünvanında çalışıyor. KBS maaş bilgilerinde "Engellilik Vergi İndirim Katı" bölümünde "3. Derece %40 1 Kat" yazılı ve bordrosuna baktığımda bu personelden gelir vergisi kesintisi yapılmıyor. Ancak sözleşmeli...
  12. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görevden Dönüş Zamanı

Herkese merhaba, bir personelimiz Pazartesi-Salı-Çarşamba 3 gün olacak şekilde Antalya iline eğitime gidecek. Ancak Perşembe ve Cuma günleri yıllık izin kullanıp Cuma günü dönmek istiyor. Bu personele dönüş biletini kurumca ödeyebilir miyiz? Yoksa illa Çarşamba ya da Perşembe günü mü dönmesi...
Geri
Üst Alt