Arama sonuçlarınız

1. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli İşçi haftalık 6 gün Yerine 5 Gün Çalıştırma

Eğer kurumda Cumartesi çalışma bulunmuyorsa, çalışılan günler kısmına girmez. Bu nedenle çalışma yapılan günler PZT-SALI-ÇAR-PER-CUM olur. 45/5=9 saat olarak verilir ve 45 saat doldurulduğundan Cumartesi ve Pazar da tatil yapmış olur.
  2. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli İşçi haftalık 6 gün Yerine 5 Gün Çalıştırma

4857 S. İş Kanunu Madde 46 - Bu Kanun kapsamına giren isyerlerinde, isçilere tatil gününden önce 63 üncü maddeye göre belirlenen is günlerinde çalısmıs olmaları kosulu ile yedi günlük bir zaman dilimi içinde kesintisiz en az yirmidört saat dinlenme (hafta tatili) verilir. 4857 S. İş Kanunu...
  3. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri Belgesindeki Yeni SGK Kesintileri (4/B)

Önceden %20,5 Devlet ve %14 Kişi olan SGK kesintileri bundan sonra %11 Malüllük Yaşlılık Emeklilik (İşveren-Memur) + %7,5 GSS (İşveren-Memur) + %2 Kısa Vadeli Sigorta Kolları Primi (İşveren-Memur) =20,5 %9 Malüllük Yaşlılık Emeklilik (İştirakçi-Memur) + %5 GSS (İştirakçi-Memur) şeklinde...
  4. Emrah ÖZEN

Editörün Seçimi Kıdem Tazminatı ile ilgili çalışma

TUĞRUL BEY, O ZAMAN KİŞİNİN GEÇMİŞTE ALDIĞI YOL VE YEMEK HAKLARI HESABA DAHİL EDİLMEMİŞ OLMAYACAK MI ?
  5. Emrah ÖZEN

Fatih bey, her yıl için aldığı yol yemeği 365'e bölüp mü dahil etmek gerekiyor? Ör: 2016'da aldığı yol+yemek = 100TL / 365 = 0,27 * 35 = 9,45 TL 2016 İçin 2017'de aldığı yol+yemek = 200TL / 365 = 0,55 * 35 = 19,25 TL 2017 İçin 2018'de aldığı yol+yemek = 500TL / 365 = 1,37 * 35 = 47,95 TL 2018...
  6. Emrah ÖZEN

bir sorum daha olacak bir personelin 2010 yılından itibaren yıllık olarak 100 TL sosyal yardım aldığını farzedelim 31/12/2018 de işten çıkmak istese ve kişinin son brüt ücretinin günlüğü 150 TL olsa ne kadar kıdem tazminatı çıkar acaba. sorudan öğrenmek istediğim nokta şudur; geçmiş...
  7. Emrah ÖZEN

BİR SORUM OLACAK * BİR YIL İÇİN VERİLEN GÜN SAYISINA 35 YAZILIYOR ÇOĞU YERDE BUNUN YÖNETMELİĞİ VEYAHUT RESMİ BİR DAYANAĞI VARMIDIR.
  8. Emrah ÖZEN

Mutemet Arşivi Mevlid Kandili

Cümleten kandiliniz mübarek olsun
  9. Emrah ÖZEN

Programlar Sürekli İşçi Maaş Hesaplama Tablosu

Fatih bey, Bu konu benim açımdan muallakta kalan çözüm bulunması gereken bir konudur. Ama 2 çocuk için istisna tutarı : 40.59 × 2 = 81.18 TL dir. 3 Çocuk için yardım tutarı 75 TL dir. Yani 81.18 in bile altındadır. Kanaatimce matraha dahil etmek işçiyi zarara uğratmaktır. Çocuk başına 25 TL...
  10. Emrah ÖZEN

Programlar Sürekli İşçi Maaş Hesaplama Tablosu

Bir çocuk için istisna tutarı 40,59 TL dir İşçi için ödenen çocuk yardımı tutarı 25 TL İstisna yapma olasılığımızın olmadığını düşünüyorum http://www.alomaliye.com/2018/01/05/2018-cocuk-aile-yardimlarinda-muafiyet-sgk-vergi/ Cocuk yardımı tutarı istisna tutarının altında kaldığından...
  11. Emrah ÖZEN

Kaynaklara Taşındı Sürekli İşçi Maaş Hesaplama Tablosu

sürekli temizlik işçileri için maaş EXCELİ
  12. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli (KBS) IBAN girildiğinde başka kurumda kayıtlıdır gözüküyor.

SON KURUMUYLA ALAKALI DEĞİL SORUNUMUZ. BAŞKA BİR KURUM NAKİL SÜRESİNDE GEÇEN 1AYLIK SÜREÇTE BU İŞLEMİ YAPMIŞ DURUMDA
  13. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli (KBS) IBAN girildiğinde başka kurumda kayıtlıdır gözüküyor.

KBS'de IBAN girildiğinde başka kurumda kayıtlıdır gözüküyor. hangi kurumda kayıtlı olduğuna nasıl ulaşabiliriz? Kişinin IBAN'ı doğru sıkıntı yok ve naklen geldi geldiği kurumda da sıkıntı yoktur. Büyük ihtimalle 1 aylık bir süreçte bir kurum yanlışlıkla bizim personelimizin IBAN'ını girdi...
  14. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ İSTİFA SÜRECİ HK.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM GAYET FAYDALI OLDU YİNE DE BİRKAÇ SORU SORAYIM. 1- İSTİFA DURUMUNDA TAZMİNAT UNSURU MEVCUT MU (KULLANMADIĞI İZNİ VEYA HAKKI YOK) 2- İŞKURDAN TEMİN EDECEĞİMİZ İŞÇİ İÇİN HANGİ İŞ SÖZLEŞMESİ GEÇERLİ? ( SADECE İŞ KANUNU MU YOKSA İŞ KANUNU + YÜKSEK HAKEM KURULU TARAFINDAN...
  15. Emrah ÖZEN

Yine sürekli işçi kadrosuna personel almak istiyoruz
  16. Emrah ÖZEN

Yerine yeni personel almak istiyoruz. Yeni alım işlemi hakkında da bilglerinizi bekliyorum.
  17. Emrah ÖZEN

Bir Personelimiz istifa edecek neler yapılması gerekiyor bilgisi olanların yazmasını rica ediyorum.
  18. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi İzin Takip Programı

Amatör bi uygulamamız mevcut geliştirebilirsiniz
  19. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Geçmişe Dönük Ödenek Ayırma Hk.

Maliyenin kurumlara 05/2016 da göndermiş olduğu taşeron kadrolarındaki personellerin 2015 ve öncesi için kıdem tazminatının hesaplanıp ödenek ayrılması gerektiğine dair bir yazı mevcut. Ve bu uygulamanın bu yıl da dahil olmak üzere her yıl sonlarında teslim edilmesi isteniyor. Bilginiz varsa ya...
  20. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli GÜVENLİK İşçilerinin Sertifika Yenileme Ücretleri Hk.

Kadroya geçişi yapılan taşeronların kurs ve sertifika yenileme ücretleriyle alakalı bilgisi olanların yazmasını rica ediyorum.
  21. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (Taşaron) Öğrenim Yardımı

İşveren Uygulama Tebliği - SGK 7.7.2- Çocuk Zammı ( Yardımı) Sigortalının hizmet akdinin devam etmesi şartıyla ve fiilen çalışmasının olup olmadığı üzerinde durulmaksızın; sigortalı veya isteğe bağlı sigortalı sayılmayan, kendi sigortalılığı nedeniyle gelir veya aylık bağlanmamış olan...
  22. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi (Taşaron) Öğrenim Yardımı

A-ÖĞRENİM YARDIMI: İşveren, işçinin öğrenimdeki her çocuğu için belge ibraz etmek şartı ile yılda bir kez Eylül ayında ödenmek üzere; İlkokul için 100,00(yüz)TL. Ortaokullar için 110,00(yüzon)TL. Lise ve dengi okullar için 120,00(yüzyirmi)TL. Yüksekokullar ve üniversite için (okulun normal...
  23. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı promosyon ödemeleri nasıl yapılır?

Mehmet bey, İcra nafaka Beslerin hesaba dahil edileceğine ilişkin sözleşmede veyahut bildiğiniz başka bir kaynakta yer almaktamıdır? İyi çalışmalar.
  24. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli eylül ayı eğitim yardımı

ben yapıyorum. kanaatimce olur. ama e-okul çıktısı ya da ekran resmiyse kabul etmeyin derim
  25. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli 4/D SÜREKLİ İŞÇİ MAZERET İZNİ SGK EKSİK GÜN BİLDİRİMİ

Kurumumuzdaki 1 personele 3 gün ücretsiz mazeret izni vereceğiz. Bunun Sigorta bildirimi hakkındaki görüşlerinizi aktarmanızı rica ediyorum. *GSS ödemesi konusunu belirtiniz.
  26. Emrah ÖZEN

Evet bu formun ekine öğrenci belgesi ve nüfus cüzdan fotokopisini eklemesini istedim toplamda 3 sayfa evrak istiyorum 1 çocuk için. Kanaatimce oluşabilecek denetimde en çok dikkat edilecek ve kaçak oluşabileceği düşüncesiyle bakılacak unsur taşeron maaşı için. İşinizi garantiye alın derim.
  27. Emrah ÖZEN

Kendimce ekteki gibi bir form oluşturdum. Üzerinde değişiklikler yaparsınız.
  28. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Öğrenim Yardımı Hakkında

Beraber çalıştıkları halde "Yakacak Yardımı" ve "Bayram Harçlığı" yardımlarını da almaktalar. 2 gündür araştırıyorum beraber alamayacaklarına dair herhangi bir ibare bulamadım.
  29. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Öğrenim Yardımı (Kırtasiye) Üvey Evlat Veya Boşanmışsa Çocukları İçin Yardım Alabilir Mi?

Öncelikle günaydın sayın hocam. Burda bahsettiğiniz Çocuk Yardımı ve AGİ ile alakalı. Bizde burdaki gibi bir uygulama yapıyoruz. Ama "Öğrenim Yardımı" için net bir açıklama bulamadım kanun, yönetmelik ve görüşlerde elinizde "Öğrenim Yardımı" ile alakalı muhatap personelime gösterebileceğim bir...
  30. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Öğrenim Yardımı (Kırtasiye) Üvey Evlat Veya Boşanmışsa Çocukları İçin Yardım Alabilir Mi?

Kolay Gelsin Arkadaşlar ***> 1- Sürekli İşçi Öğrenim Yardımı (Kırtasiye) Üvey Evlat Veya Boşanmışsa Çocukları İçin Yardım Alabilir Mi? ***> 2- Karı-Koca sürekli kamu işçisi olarak çalışıyorsa ikisi de bu yardımdan yararlanabilir mi , yararlanamazsa bunun kanuni dayanağını belirtmenizi rica...
  31. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçiler İçin Çocuk Yardımı ve Agi'nin Kriterleri

Sürekli işçilerde çocuk yardımı ve agi için kriterler nelerdir? * Çocuğun yaşı, cinsiyeti, öğrenim durumu yardım için farklılık oluşturur mu ?
  32. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Taşeronlarda Çocuk Yardımı İçin Kriterler (Yaş, Öğrenim,Cinsiyet)

Taşeronlarda Çocuk Yardımı İçin Kriterler (Yaş, Öğrenim, Cinsiyet)
  33. Emrah ÖZEN

Çözümlendi | Kilitli Taşeronlarda Fazla Çalışma Nasıl Hesaplanıyor?

Taşeron Temizlik ve Güvenlik işçilerinde fazla çalışma nasıl hesaplanır?
Geri
Üst Alt