Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Maaştan Fazladan Kesilen Rapor Parasının İadesi

Personelin 2020 Mart ayı maaşından heyet raporunu normal rapor zannederek 22 gün rapor kesintisi yaptım. haliyle şimdi bu hatayı düzeltip kişiye ödemem lazım nasıl yapabilirim daha önce başına gelen varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. Çözümlendi | Kilitli KESENEK İADE İSTEME

KURUMUMUZDA 3 ADET PRETİSYEN HEKİM 4924 SÖZLEŞMELİ HEKİM KADROSUNA GECMEK İÇİN 657 DEVLET MEMURLUĞUNDAN 15.05.2020 TARİHİNDE ÜCRETSİZ İZNE AYRILDILAR.ÇALIŞTIĞIM MAL MÜDÜRLÜĞÜ HER AYIN HEMEN 15 İNDE KESENEKLERİ YANGINDAN MAL KAÇIRIRCASINA YOLLADIĞI İÇİN ÜST YAZI YAZIP MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN...
  3. Çözümlendi | Kilitli 60 Günlük Fiili Hizmetin Yıllık Hesaplaması Tablosu

hayırlı gunler 60 gunluk fiili hizmetin yıllık olanını henüz yapamadım elinde tablosu olan varmı acaba? 90 günlük röntgen teknisyenlerininkini yaptım ama 60 günlük olanın yıllık yapmadım
  4. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet MYS Örnek Ödeme Emri

Hayırlı günler kolay gelsin fiili hizmet bordrosunu yaptım ama MYS den giriş için örnek olan varsa paylaşabilirmi
  5. Çözümlendi | Kilitli Askere Giden 4B Personelin Ebildirge İadesi

Hayırlı günler arkadaşlar 4b li bir personelim 28.03.2019 tarihinde askere gitti ve kişi borcu çıkardım ama SGK dan kesenek iade nasıl yapılacak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  6. Çözümlendi | Kilitli 5510 4/1-c (Devlet Memurları) Tescil İşlemleri kullanıcı adı ve şifresi kayıp acilll

hayırlı günler benden önceki mutemet arakadaş 5510 4/1-c (Devlet Memurları) Tescil İşlemleri şifresini kaydetmemiş.Aslında genel bütçe memur sigorta giriş çıkış işlemleri şifresi var 115 ile başlayan ama 24 ile başlayan döner sermaye memur sigortalı giriş çıkış şifreleri yok ve benden önceki...
  7. Çözümlendi | Kilitli ekobs yönetici görevlendirme

arkadaşlar pratisyen hekim olan bir başhekim yöneticim var.ekobstan yönetici görevlendirme kısmından başhekim tabip kısmında 2 tane var biri hekim diğeri hekim* olarak yıldızlı birinin tavan katsayısı 2 diğeri 4,5 hangisini seçmeliyim acil yardım lütfen
  8. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Yabancı Dil Tazminatı Hesaplama

Hayırlı Günler arkadaşlar benden önceki mutemet arkadaşa belge verilmesine rağmen yabancı dil tazminatı ödenmemiş personelin ve şimdi kendisi geriye dönük talepte bulunuyor.elinde geriye dönük hesaplama excell olan varmı saygılar
  9. Çözümlendi | Kilitli Gelir Vergisi İadesi

Arkadaşlar bir personelim geçmişe yönelik engellilik indiriminden gelir vergisi iadesi talep etti ve vergi daireside onayladı bende bordroyu hazırladım sıkıntı yok aama bana ödeme emri lazım
Geri
Üst Alt