Arama sonuçlarınız

1. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar Teknisyeni Ödeme Oranları

2 yıllık ön lisans mezunu. 4 yıllık süper lise mezunu. görevde yükselmeyle ünvana daha yeni atandı.
  2. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar Teknisyeni Ödeme Oranları

İyi günler. Ceza İnfaz Kurumunda Bilgisayar Teknisyeni Derece Kademesi 6/2 olan personelin özel hizmet tazminatı, ek ödeme, ek gösterge ve yan ödeme oranlarını yazabilirmisiniz.
  3. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli KBS MEB Ek Ders Hesaplama Hatası

hemen düşmüyor şifre bi 15 dakika filan geçtikten sonra geliyor. bizdede öyle olmuştu.
  4. Gökhan Ayar

sorunu çözülen varmı ?
  5. Gökhan Ayar

şuan bende ek ders düzenledim ve gerçekleştirme görevlisinde '' Önce ödeme emri belgesini oluşturmanız gerekmektedir '' hatası veriyor.
  6. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli KBS de Önce Ödeme Emri Belgesini Hatası

Gerçekleştirme görevlisi şifresiyle giriyorum sisteme bordoyu tıkladıktan sonra onay butonuna bastığımda ''Önce ödeme emri belgesini oluşturmanız gerekmektedir'' diye uyarı çıkıyor. İade butonuna bastığımdada aynı uyarı çıkıyor. Herhangi bir işlem yaptırmıyor.
  7. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli KBS de Önce Ödeme Emri Belgesini Hatası

KBS de veri giriş görevlisi giriş yaptıktan sonra gerçekleştirme görevlisine gönderidi. Gerçekleştime görevlisi şifresiyle sisteme girdikten sonra tahakkuku onay yada iade botunları var ikisinden birine bastığımızda ''Önce ödeme emri belgesini oluşturmanız gerekmektedir.'' hatası veriyor...
  8. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli Maaş işlemleri

kbs için mi bu talebi yapmamız gerekiyor yoksa mys için mi?
  9. Gökhan Ayar

Çözümlendi | Kilitli Maaş işlemleri

aynı sorun bende var mal müdürlüğüne gittim ordanda bişey demediler.
  10. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personel 1 veya 2 Gün Rapor.

Siteme düşmediyse o zaman manuel giricez.
  11. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi Sözleşmeli Personel 1 veya 2 Gün Rapor.

Herkese iyi günler. Sözleşmeli personelin Vizite rapor girişlerinde,1 veya 2 günlük raporları Viziteye işlememiz gerekiyormu?
  12. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi 657 4/B Personeli İşten Çıkış Bildirgesi

İyi günler. 23/03/2018 tarihinde 657 4/B personelimizin komsiyon tarafından sözleşmesi fesih edilerek naklen tayin oldu. Personele işten çıkış bildirgesi vericeğim. Vermiş olacağım işten çıkış bildirgesinde gideceği kurumun ssk numarasını yazmak zorundamıyım. Ayrılış bildirgesi verirken...
  13. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi Geriye Dönük Eş Yardımı Ödenmesi.

personelin kendi ücretsiz izne ayrılmıyor ki, eşi ayrılıyor neden mart ayı ödenmiyor onu anlamadım.
  14. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi Geriye Dönük Eş Yardımı Ödenmesi.

İyi günler. Kadrolu personelimizin eşi 15/02/2018 tarihinde ücretsiz izne ayrılıyor. 15/03/2018 tarinde aile bildiriminde bulunuyor. E-devlet üzerinden yapmış olduğu bildirimde ilgili olduğu ay 3. ay yazıyor. Şimdi bu personele geriye dönük şubat ayı için eş yardımı yapılması gerekiyormu?
  15. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi Geçmiş yıla ait kıst maaş ve SGK bildirimi

5510 öncesi için kısıt maaşta kesenek hesaplaması yapılmıyormuş ?
  16. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi Geçmiş yıla ait kıst maaş ve SGK bildirimi

Herkese iyi günler. 5510 öncesi mahkeme kararı ile tekrardan 28/12/2017 tarihinde göreve başlayan personele 18 gün kısıt maaş hesaplaması yapacaktım. Sene kapandığı için mecburen manüel yapacağım. Keseneklerin hesaplamasında sıkıntı olmasın diye keseneklerin doğru olduğunu nasıl test edebilirim?
  17. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi KHK İLE GERİ DÖNEN PERSONELE KESENEK GÖNDERİLMESİ HK.

DURUM KODU A OLANLAR AÇIĞA ALINANLAR İÇİN DEĞİLMİYDİ? BAHSİ GEÇEN PERSONEL İHRAÇ OLDU SONRA GÖREVE DÖNDÜ.
  18. Gökhan Ayar

Mutemet Arşivi KHK İLE GERİ DÖNEN PERSONELE KESENEK GÖNDERİLMESİ HK.

İyi günler. KHK ile geri dönen personele 2017/01 - 2017/12 aylar arasında geçmişe dönük maaş yaptım. Fakat personele ait kesenekleri nasıl yollanıyor yardımcı olabilen varmı? (5510 öncesi)
Geri
Üst Alt