Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi 15.01.2021-14.01.2022 Dönemi Yıllık Fhz Günü Kaç Buldunuz?

Önce SGK kesenek sistemi üzerinden bir hesaplama yapıp kontrol edip emin olduktan sonra işleme alınca daha garanti oluyor Emre bey genelde biz böyle bir yol izliyoruz.Son gönderim tarihide dediğiniz gibi 31 Mart mesai bitimine kadarmış bu ay başında maaş sonrası fhz işini halletmek gerek.
  2. Programlar 4B Sözleşmeli Kişi Borcu Hesaplama Programı - Vergi Istisnalı

Merhaba Mehmet bey 4b kişi borcu bordrosunu incelediğimde takıldığım nokta kişinin hak etmediği kısma ait hesaplanmış olan (%2:44,80, %7.5:167,99. %11:246,38) istisna olması kişiden düşülmemesi gerekmiyormu ?
  3. Mutemet Arşivi 15.01.2021-14.01.2022 Dönemi Yıllık Fhz Günü Kaç Buldunuz?

Sanırım konu başlığında sorulmak istenen izinsiz,raporsuz,haftasonu ve resmi tatil günleri düşüldükten sonra en fazla kaç gün fhz verilebileceği ile ilgili yoksa herkesin değişik olacaktır.Hazır ilgili konudayken en geç Mayıs ayına kadar diye hatırlıyorum ??
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/B Li Personelin Sgk Sisteminden Keseneklerinin İstenmesi

1646121325 Teşekkür ediyorum Tuğrul bey ilginiz için bu konudaki tereddütüm kalmadı bu cevaptan sonra.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/B Li Personelin Sgk Sisteminden Keseneklerinin İstenmesi

Stratejinin şablon olarak hazırladığı borç cetvelinde SGK dan istenmesi gereken tutar olarak borç çıkatılan SGK tutarlarıda gösteriliyordu 4 b liler içinde ayrı bir cetvelleri yok.Burda bir bilgi karmaşası var bu durumda strateji tarafında yani 4b lilerin SGK kesenek istemleri yapılmaması gerek...
  6. Mutemet Arşivi 5434 ve 5510 Sayılı Kanuna Tabi Memurlar Hakkında SGK Duyurusu

İşten ayrılış tarihi (tebliğ edip ayrıldığı tarih,asker ise sevk tarihi) olarak girip ona göre borç çıkartıyorduk ancak sgk üzerinden kesenek isteme işlemi esnasında işten ayrılış tarihinden bir gün sonrasını alarak kesenek hesabında sanki bir gün daha fazla çalışmış gibi hesaplıyor sistem.Bu...
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/B Li Personelin Sgk Sisteminden Keseneklerinin İstenmesi

Merhabalar benim sormak istediğim konu SGK'nın prim iade işlemlerini artık sistem üzerinden göndermemizi istemesi nedeniyle 4 b li personele borç çıkarttıktan sonra fazla kesilen keseneklerin iadesi için sgk nın kesenek isteme sistemi üzerinden nasıl bir işlem yapabileceğimiz hakkında bilginiz...
Geri
Üst Alt