Arama sonuçlarınız

1. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

15'i şerefe gününe denk geliyor. Müteakibi de 16'sı olsun. O da arefe günü ve vakit dar. Millet Ramazan ayında izinlerini kullansınlar, niyetli günlerde rahat rahat keyiflerine baksınlar; biz mutemetler de sorumluğumuz gereği izin kullanamayalım, tatile gidemeyelim, dinlenemeyelim. Bir de bu...
  2. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi sabitlerlede 14 gün kıst yapılacakmı ?

Şahsen ben yapılması gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar çoğu kurum yapmasa da ben yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa. 375 KHK'larda 30 ile 40 TL arasında zam geldi. Bunun da 14 günlüğü 15 ile 20 TL arasına tekabül ediyor. Personellerin hem "14 günlük fark yapılacak mı?" sorularına maruz...
  3. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi asistan olarak giden personel

Yanlış hatırlamıyorsam 2011 yıllarında kurumumuza intikal etmiş İl Sağlık Müdürlüğü'nün bir yazısı var. O yazıda özetle şöyle deniyor: ......yeni tayin/nakil olan kişiler, eski kurumu ile ilişiklerini kesip irtibatı kalmadığı için yollukların gittiği kurumdan alması gerektiğine.... dair...
  4. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 2015 Yılı 2. Dönem Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi

Hayırlı olsun. Yeni katsayılar da açıklandığına göre bu hafta içi yoğun bir gündem bizi bekliyor. Herkese kolay gelsin.
  5. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Matrahlar Sıralamasında Öncelik hk.

Aklıma bir de şu geldi. E bordro alırken Döner Sermaye Tutarı bir önceki aylar yüklendiği zaman o dönemle beraber alınan sabit ödeme tutarları tutmuyor bazen. Örneğin; personelimizin birine terfi gelmişti. Bu terfiden dolayı sabit ödemesi de artmıştı. Amma velakin bir önceki ayın matrahlarını...
  6. Armağan Tosun

Evet, farklı görünmüş olacak. EKOBS, 209.md matrahlarını aynı dönemdeki 375 KHK'ya aktarıyor. Dediğine göre ikisi de eş zamanlı yapılmaları sebebiyle bunların da aynı olması gerekir ama resmi kurum yazılımı bu şekilde hesapladığına göre vardır bir bildikleri. Yani Ekobs'un yalancısıyız :) Ben...
  7. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ekobs

Mutemetin hocam dediklerinizde haklısınız. Eğitim şart! Ancak bu işlerle ilgilenen komisyon ve çalışmacılar eğitim verilmesinin gereksiz olduklarının farkındadırlar. Neden mi? Çünkü EKOBS henüz tam olarak istenilen seviyeye gelinmiş durumda değil ve buna istinaden güncellemeler ve çalışmalar...
  8. Armağan Tosun

Kümülatiflerde tarafımıza yapılan incelemeler sonucunda sıralamanın şu şekilde yapılmasına kanaat getirdim: Örneğin; Temmuz dönemi için, - Önce Haziran Sabit Dışı Ek Ödeme hesaplanır. - Haziran Sabit Dışı Ek Ödeme G.V. matrahları Temmuz dönemi 209.md Dr.Sabit Ödemelere katılır ve hesaplanır. -...
  9. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Maaş katsayıları ne zaman açıklanır ?

Canın sağolsun hocam :)
  10. Armağan Tosun

Hocam Temmuz dönemi maaşını neden kümülatife katacaksın ki? Matrahlar sıralamasında tahakkuk tarihi esas alınır diye biliyorum. Haziran Ek Ödeme İlk 5 gün içerisinde yapılmış olsa, bu ek ödemedeki matrahlar Temmuz Sabit ödemelere, oradan da Temmuz maaşına atlar diye düşünüyorum.
  11. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ekobs

EKOBS şu anda açılabiliyor. En son onayladığım bordrodaki personeller silinmiş. Bordro Onay'ın kaldırmayı denedim ancak onayı kaldıracağım bir dönem olmadığı uyarısını verdi. Dönemi silip tekrar oluşturduğumda personeller geliyor ancak personellere girmiş olduğum bazı dönemsel veriler...
  12. Armağan Tosun

En geç 6 Temmuz'da açıklanmış olmasını diliyorum. Temmuz maaşı ile kastettiğiniz Döner hangisi hocam?
  13. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ekobs

Hocam, müsteşara giderken bizim EKOBS'a bayramlık kıyafetleri giydirilmiştir, bizim aramızda iken de üzerinde yağlı iş kıyafetleri var. O şekilde düşünmek lazım :)
  14. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Ödeme İşlemleri

Anlaşıldı, teşekkürler hocam
  15. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ekobs

Ben de tam Ek Ödemeler için Şablon aktarıyordum. Aktarıldı mesajı veriyor ama baktım ortada personel yok. Ayrıca sonradan fark ettim ki Sabit Ödemelerde de personeller yok. Şimdi de sistem yok. Ya hayırlısı..
  16. Armağan Tosun

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

Teşekkürler Harun Bey.
  17. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Doğum Yardımı Ödeme İşlemleri

Kamu İşçisi derken ne kastediliyor? Kamu işçisi olan anne ya da babanın yeni doğum için aldığı/alacağı doğum yardımı tutarının yazılması istenmiş. O da garibime giden bir kısım.
  18. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Whatsap Masa Üsütünüzden YAzın

İyiymiş, denemek lazım :) Teşekkürler hocam.
  19. Armağan Tosun

Programlar 663 KHK Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

RE: KHB Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı Teşekkürler, elinize sağlık hocam.
  20. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Yeni Performans Döner Sermaye Yönetmeliği Neler İçeriyor ? Ne Zaman çıkacak ?

Bu yeni yönetmelik Temmuz ayında çıkarsa ve de mevcut yönetmelikten farklı formüller üzerinde işleyecekse EKOBS'un vay haline.. 2.5 senedir uygulamakta olduğumuz Ek Ödeme Yönetmeliği'ne göre EKOBS'tan hâlâ tam verim alınamıyorken bir de yeni yönetmeliği EKOBS'a uygulamaya çalışırlarsa vay...
  21. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 4/B'li Nöbet ve İcapta Kesintiler

Arkadaşlar merhaba, Bir arkadaşımın vesilesiyle size danışmam gereken bir konu var. 4/B'li personellerin Nöbet ve İcap Ödemelerinde SGK Prim Kesintisi, İşveren Kesintisi gibi kesintiler yapılmakta mıdır? Bu konuda biraz bilginize ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkürler.
  22. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Nöbet Hesaplama Programı

Çok güzel ve yararlı bir program olmuş. Ellerinize sağlık :)
  23. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ekobs Performans Ek Ödeme Net Tutar Sıfır :)

Anlaşıldı merkez :)
  24. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS'da Görevlendirme İle Gelen Dr Hk.

Evet, 1 günlük geçici görevlendirme ile gelen doktora da ilk 3 ay içerisinde; hem hastane ortalama puanın 1 günlüğü hesaplanır hem de kendi puanı hesaplanır. Hangisi yüksek çıkarsa o NPPuan dikkate alınarak hesaplanır.
  25. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Memura Zam Pazarlığı Başladı.İşte Ayrıntılar

Bu taleplerin hepsi kabul edilecekse ve güzel bir zam yapılacaksa çok güzel :) Ama, ama, ama... :)
  26. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Köy havası..

Kaç usta, durma buralarda :D
  27. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ek Paunlar

Uzman Mutemet hocamın dediği gibi 3 komisyon üyeliklerinin toplamının %20'yi aşmaması dışında dilediğin kadar ek puan verebilirsin :) Mesela; %20 Acil Ek Puanı + %20 İnceleme Heyeti + %20 Ödüllendirme Ek Puanı + %10 Eğitim = %70 Ek Puan verilebilmesi mümkündür.
  28. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Geçmiş yıllara ait nöbet ücretleri

Evet, Nöbet Ücretinin tek kodu var. Her zamanki kodu kullanın isterseniz. Yine de muhasebe biriminize danışmakta fayda vardır. Nitekim her muhasebe biriminin yoğurt yiyişi farklıdır :)
  29. Armağan Tosun

Çöp Kutusu 4C Maaş Hesaplama 2015

Teşekkürler hocam, ellerinize sağlık.
  30. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 2015 Yılı Giyim Yardımı Ücretleri

İş Önlüğü yardımı alıp da İş Önlüğü giyen memur arkadaşlarım var mı? :D
  31. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Kenan beyin çocuğu dünyaya gelmiştir.

Hayırlı olsun; Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün inşallah.
  32. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Röntgen fazla mesai nöbet %50 artırım verilirimi ?

Salt Acil Servis olarak ayrı bir kurummuş gibi oraya hizmet ediliyorsa verilir ancak polikliniklerle beraber hizmet verilen kurumsa verilmiyor. Ek ödeme ile bir tezatlık sözkonusu ancak üst kurumun görüşü farklı. Sanıyorum ki bu mevzu mahkemeye taşınmıştır, ne gibi kararlar çıkacağını...
  33. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Yeni Performans Ek Ödeme Sistemi Haziranda Geliyor.

Şahsen bu şekilde olmasını ümit ediyorum. Bu şekilde olmasa bile Katsayımızın ve Tavan katsayımızın artmasını büyük bir umutla bekliyor, yıllar geçtikçe mali sorumluluğumuzun daha da arttığı biz mutemetlere bir güzellik yapılacağına inanıyorum.
  34. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi T.C. Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı ve Unvan Değişikliği Sınavı Uygulama Du

Sanırım maliyeti yüksek(!) bir sınav olduğu için böyle bir fiyat biçilmiştir. Katılacak arkadaşlara gönülden başarılar dilerim.
  35. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Duyuru Personele Yapılan Ödemeler.

Şimdi bankaya listelerini muhasebe birimleri mi gönderecek?
  36. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Sağlık personeli nöbet zamları resmi gazetede yayınlandı.İşte yeni ücretler

Çalışılması gereken mesai süreleri genelde 15'inden sonra tamamlandığı için 15'inden önce ödenecek nöbet ücreti pek çıkmayacak gibi.
  37. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Mutemetlikte Mesleki Deformasyon

Onu bunu bırakın mutemetliğin yüzünden evlenemiyorum, kısmet arayacak vaktim bile yok :D Manevi deforme :D
  38. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru 20.04.15

Facebook'taki Sağlık Ek Ödeme'nin yeni duyurusu: EKOBS DA TÜM GEÇİCİ GÖREVLENDİRMELERİN YENİDEN YAPILMASI GEREKMEKTEDİR. Güncellemeden önce çalışan geçici görevlendirme yapısı ile güncelleme sonrasındaki tamamen farklıdır. Yani yapı tamamen değiştirilmiştir. Bu nedenle tüm kurumların tüm...
  39. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS-Duyuru 20.04.15

Geçici görevli gelenlerden dolayı Şubat'ta kalakaldım. Onlarca geçici görevli geldi, bunların hiçbirini karşı kurum "geçici görev" ayrılışı yapmadığı için personel eklemesi de yapılamıyor. Ben de bıraktım, bir sonraki toplantıda kaldığımız yerden devam ederiz artık.
  40. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi EKOBS MATRAHLARI

mekeli arkadaşımız güzelce özet geçmiş, bakalım ne olacak?
Geri
Üst Alt