Arama sonuçlarınız

1. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Hesaplama Yazılımı Çalıştayı

Tek Kişilik Oda (Tam Pansiyon) Günlük 150,00 TL İki Kişilik Oda (Tam Pansiyon) Günlük 85,00 TL Dışarda Konaklayıp Sadece Toplantıya Katılacaklar İçin Dış Katılımcı Ücreti Günlük 70,00 TL 1) Otel odası tutacaklar ayriyeten 70 TL ödeyecekler mi (70 + (85/150)) yoksa yoksa herşey dahil 85-150...
  2. Armağan Tosun

Dediklerinde haklısın ustam. Sağlık personellerinin eğitim bedelleri karşılanıyor ama GİH personeline gelince böyle bir durum söz konusu değil. Neyse, eğitim günü ilgili yetkililere sorarız artık.
  3. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi ara sınav ve bütünleme

Hangi üniversite türünden ve eğitiminden bahsediyorsunuz? Konuyu biraz daha açabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız.
  4. Armağan Tosun

2.Grup olarak 05/06/2014 tarihinde katılacağım inşallah. Var mu bu tarihte gelecek arkadaşlarım? Ayrıca konaklama veyahut katılımcı ücretlerinin bizim cebimizden çıkacak olması sadece yol ve gündeliklerin döner sermaye bütçesinden karşılanacak olması maalesef hiç hoş bir durum olmamış. Sağlıkçı...
  5. Armağan Tosun

KBS gibi tek merkezden hesaplanan bir online yazılım sistemi güzel neticeler verirse çok güzel olacak. Dediğiniz gibi KBS'den direkt verileri alabilirse çok çok daha güzel olacak :)
  6. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi bayram arefesi nöbetleri ?

Hocam bahsettiğiniz karar örneği varsa bizimle paylaşabilir misiniz?
  7. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Mutemetiniz hastalanmasın iyi bakın :)

Valla hocam işimiz yoğun, zor ama sevilerek yapılan bir işimiz var. Ancak şu bizlere yansıyan %20 ek ödeme puanından faydalanamam zoruma gidiyor. Arkadaş isterseniz %100 olsun bir işe yaradığı yok. Ah şu tavan! :)
  8. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi bayram arefesi nöbetleri ?

Benim görüşüme göre; (İlgili yönetmelikten yola çıkarak) Kurban Bayramı; Arefe günü saat 13.00'den itibaren 4.5 gündür. Arefe günü saat 13.00'den sonraki çalışılan süreler için %20 artırımlı ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.
  9. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi KBS ye brüt gönderme

Bordronuzda "Aylık Vergi Matrahı" başlığı adı altında o miktarın (1960,37) yazmış olması gerekiyor diye tahmin ediyorum.
  10. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi 'C 'grubu döner sermaye hesaplama

Basamak dediğinizden kasıt hastanenin "Rol Katsayısı"ndan mı bahsediyorsunuz? Eğer kastınız bu ise Sözleşmeli Yöneticilerin Ek Ödeme hesaplamasında bu kriter dikkate alındığı için ek ödeme katsayılarında değişme olacaktır. Eğer kastınız bu değil ise hastane personellerinin ek ödemesinde...
  11. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Ek Ödeme

Arkadaşlar ince bir ayrıntıyı unutuyorsunuz. YDS, TUS gibi sınavlar haftasonu yapılıyor. :) Dolayısıyla ilgili personele eksik gün yazılmış olmayacak, haftasonu tatilinde sınava gireceği için ek ödemede eksik gün olarak gözükmeyecektir.
  12. Armağan Tosun

Mutemet Arşivi Mutemetiniz hastalanmasın iyi bakın :)

Maalesef yerine bakacak kişi yoksa veya yerine bakabilecek kişinin o iş alanıyla ilgili pek bilgisi de yoksa vay halimize :D Hal böyle olunca kafamıza göre izin de alamıyoruz. Alsak bile iznimizi rahatça kullanamaz, aldığımıza pişman oluruz. selweb arkadaşımızın dediği gibi Allah...
Geri
Üst Alt