Arama sonuçlarınız

1. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 2021/6 4/B Kesenekleri Bildirimi Son Gün Ne Zaman

B olarak girdim de yasal süresi dışında olarak basla herhangi birsey yapmam gerekiyor mu? form vs alıp sgk göndermek vs gibi?
  2. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli 2021/6 4/B Kesenekleri Bildirimi Son Gün Ne Zaman

Mehmet AKDEMİR, bende 30 u olarak biliyordum şimdi yasal süresi dışında uyarısı veriyor ne yapmalıyım? yasal süresi dışında mı bildirmem gerek? ceza mı yiyecem?
  3. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Arttırımlı Nöbet Ücretinin Geri Alınması Ve Sigortaların Mahsubu

nöbet ücretleri 60 günü aştığı aştığından geri alınamaz gibi bir yönetmelik yok muydu
  4. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Sağlık çalışanına Nisan Ayı İtibari İle 4 Ay Ek Ödeme Hk.

Muhammet Ertem, bu ek ödeme dönemi içinde aynı hesaplamayı kullanacağız keşke gün ile alakalı da duyuru yapsalardı
  5. Özlem Özarslan Taşkın

Puyol, Peki nasıl hesaplanacak kesin bir bilgi var mı böyle mi olacak yoksa direk gün olarak mı girecez 16 saat çalışmış ama bir gün olarak mı girecez
  6. Özlem Özarslan Taşkın

Puyol, 2) Covid-19 Çalışma günü belirleme; 2020 Kasım-Aralık dönemindeki gibi mi hesaplanacak? bu sorunun cevabı nedir? 24 saat nöbet tutana kac gün gireceğiz yada 16 saat nöbet tutana
  7. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli e-Vizite Ekranı Rapor Başlama Gününün Yanlış Olması

Menderes Özer, İlçe sgk yı aradım onlarda normal görünüyor yani 12.04-14.04 arası
  8. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli e-Vizite Ekranı Rapor Başlama Gününün Yanlış Olması

doğum öncesi rapor alan işçi ; 12.04.2021 tarihinde raporu başlıyor ve 14.04.2021 tarihinde bitiyor. 15.04.2021 tarihinde doğum sonrası bailyor. fakat ben doğum öncesi onaylamak için açtığım rapor başlama tarihi 15.04.2021 geliyor. Sgk yı aradım bizim ekranımızda doğru 12.04-14.04 arası diyor...
  9. Özlem Özarslan Taşkın

Köşe Yazıları Kesenek Sisteminden Prim İade Nasıl Yapılır resimli Anlatım

Mehmet Bey üst hep burdan aldığım çıktıyı ıslak imzalı olarak direk gönderiyorum. Ayrıca bir üst yazıya gerek var mı ?
  10. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Aylık Çalışma Saatini Doldurmayan İşçilerin Fazla Mesaisi

Yasin Ünsal, güvenlik görevlileri puantajda 12 saat fazla gösterilebilir mi? güvenlik personelleri haftalık 45 saati dolduramıyor puantajda 45 saatin altında olması sorun teşkil eder mi ? birde fazla mesai ücreti aylık çalışma saati aşınca mı yoksa haftalık 45 saati aşınca mı ödenmeli?
  11. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Engellilik İndirimi Gelir Vergisi İadesi

bizim de kurumuzda 696 4D işçilerin engelli çocukları var ben bu engelli indiriminin 657 memurlar için geçerli olduğunu işçilerde böyle bir olmadığını söylemiştim. işçilerde böyle bir indirim oluyor demek ki ? Başvuru yapabilirler yani ?
  12. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Ziraat Bankası Text "Ödeme/Tahsilat Nedenine İlişkin Kod..." Hatası

nasıl yani bankaya banka texti atmayacak mıyız? Bizde de aynı hatayı veriyor.
  13. Özlem Özarslan Taşkın

Editörün Seçimi KBS'de Kadrolu Personel Kefalet Kesintisi

4B li için kbs de kayıt işlemi oluyor kesinti bilgi girişinden başka
  14. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli MYS de Muhasebeye Göndermiyor

durum sorgula yaptıktan sonra mı bu hatayı veriyor?
  15. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli FHZ Ekim Ayı Kesenek Bildirimi Sehven unutulursa

kaçınılmaz diyorsanız doğrudur. teşekkür ederim Ömür hocam. konuyu kapatabiliriz.
  16. Özlem Özarslan Taşkın

peki ek mahiyette fhz sehven bildirememe seçsem yine mi İPC olur
  17. Özlem Özarslan Taşkın

Ekim dss kadrolu personeli için fhz zammı ödeme emri kestim fakat Ekim ayı fhz keseneğini göndermeyi unutmuşum. Kasım fhz yaparken fark ettim ne yapabilirim nasıl ceza yemeden düzeltebilirim?
  18. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 tedavisi gören yada karantina uygulanan sağlık personelinin fiili hizmet günü

Teşekkür ederim hocam 1608121293 teşekkür ederim hocam konuyu kapatabiliriz.
  19. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 tedavisi gören yada karantina uygulanan sağlık personelinin fiili hizmet günü

bu konuyu okudum fakat sorum covid için rapor alanlar ve karantinada olanlar için fiili hizmet günü kesilir mi? bu konuyu da okudum fakat biz görüş talebi istedik maaştan kesilip kesilmeyeceği hakkında o yüzden maaştan kesinti yapmıyoruz şu anda belirttiğiniz her iki konuyu okudum. sorum fiili...
  20. Özlem Özarslan Taşkın

Covid-19 tedavisi gören yada karantina uygulanan sağlık personelinin fiili hizmet günü hesaplanırken karantina ve tedavi süreleri çalışılmış gün olarak mı alınmalı yoksa tedavi ve karantina süresi çalışma gününden düşülmeli mi? Ek ödeme yönetmeliğin de karantina ve covid tedavisi görenlerin bu...
  21. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Kadro alan işçi yemek parası

vardiya usulü çalışan personel için neasıl bir uygulama yapıyorsunuz. Örneğin güvenlik 12 12 çalışiyor gündüz 12 gelen 2 öğün yemek yiyor akşam 20.00 da gelen yemek saatleri dışında mesaisi olduğu için yemek yemediği için para talep edebilir mi böyle yemek yemeyenlere yemek ücreti ödenir mi?
  22. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Haftalık/Aylık Mesaisini Doldurmamış İşçi Fazla Mesai Alabilir Mi?

Gökhan bey yataklı kurumda işçi 08-00 arası 16 saat çalışıyor. Bunu puantaj da 15 saat olarak yazabilir miyiz? yani işçi 16 saat çalışabilir mi?16 çalışıp 2 gün gelmiyor 3 kişi 08-00 dönüyorlar.
  23. Özlem Özarslan Taşkın

Editörün Seçimi 696 KHK Kapsamında Çalışan İşçilerin İşkolu (işe giriş bildirgesi) Güncellemesi ve İşyeri Kodu Güncellemesi

peki yeni iş yeri sicil açtırdım ben; 1-saglık bakanlığı tüm işçilerim ben yapmadım ama 17 işkolu görünüyor zaten 2-31.10.2020 tarihi itibari 16 nolu sebeb ile cıkıp nakil gidecek isyerini girip çıkış yapıp ekim için 17 günlük hakediş primini girecek miyim? 3-çıkış işlemi yaptıktan sonra aynı...
  24. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Covid Testi Pozitif Olan Personelin Aylık Çalışma Saat Hesaplaması

ilgili ayda 5 gün izin yada 5 gün normal istirahat alan personel için covid çalışma süresi nasıl hesaplanır? diyelim ki eylül ayında 5 gün muaf olmayan günü var (aylık mesai günü 22-5=17 gün çalışması gereken) 17*8=136 saat 96 saat covid de çalışmış olsun 96/136=0,70 0,70*30=21,17 seklinde...
  25. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi SGK Taşeron İşçi İş Kolu Duyurusu

sağlık bakanlığı 696 işçilerini işe giriş bildirgelerinde iş kolu 17 sağlık ve sosyal hizmetler olarak görünüyor. Bu durum da tüm işçilerin iş kolunu 10- Ticaret, Büro, Eğitim ve Güzel Sanatlar mı yapacagız?
  26. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 İçin Ayrılmış Alanda Çalışan Sağlık Personelinin Gün Hesabı Nasıl Yapılmalıdır?

Ömür Kandemir, 0.5 den sonra yukarı 0.5 den sonra aşağı yuvarlama yapmayayım mı ben 9 olarak girdim
  27. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Covid-19 İçin Ayrılmış Alanda Çalışan Sağlık Personelinin Gün Hesabı Nasıl Yapılmalıdır?

Ömür Kandemir, ağustos 20 mesai var oranı o zaman 1 mi olacak personel 48 saat çalıştı covid şimdi bunu işlerken 6 gün mü gireceğim
  28. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik

v.h.k.i hasta kayıt yaptığı için ve şöfor de numune tasıdığı için %100 ek ödeme alsınlar diye liste verildi ama ekops da çalışma bilgileri girerken covid19 görevli personel olarak vh.k.i için ilgili madde gereği girilemez diyor? konu hakkında bilgisi olan var mı %100 verilemez mi yada verirsek...
  29. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Unutulan MUHSGK İş Çıkışı

burcu deveci, Yasin Ünsal, dediği gibi sgk ile görüşün bağlı bulunduğunuz sgk ya üst yazı yazarak elden götürüp düzelttirebilirsiniz. Sehven girilmemiş vs diye
  30. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi(işkur) Hizmet Zammı ve Yol Yardımı Netten Brüt Bulma

Ömür Kandemir, peki ömür hocam yol parasını çkys de nasıl tanımladınız. her personel için ayrı ayrı brüt hesaplayıp ayrı ayrı mı tanımladınız sonuçta her işçinin işe gelme günü farklı
  31. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi (18/08/2020) Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Duyuru

Fatih Mehmet DAĞ, gider tahakkuk dan ayrı mı bildirdiniz normalde bu gelir vergisini her ay bizde müdür yardımcısı bildiriyordu ondan ayrı bir şifre alıp sadece maaş la alakalı olan kısmı mutemet bildirebilir mi siz nasıl yaptınız?
  32. Özlem Özarslan Taşkın

Çözümlendi | Kilitli Genel Bütçeli Olup Döner Sermayesi Olan Kurumlarda V2'nin aktif olması

Rıdvan Ercan YILDIZ, bizimde böyle bu durumda muhtasar mı vereceğiz yoksa sgk ile görüşüp tescili mi düzeltecegiz
  33. Özlem Özarslan Taşkın

Mutemet Arşivi (18/08/2020) Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamesi Uygulamasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Hakkında Duyuru

GİB aynı soruyu soran biri için referans numarası verdi sorduk üst tarafa cvp bekliyoruz dedi cumaya belli olur bu referans numarasından sorun dedi 136765
Geri
Üst Alt